Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012


ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΩΣΤΟ; ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΜΕΝΑ, ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΙΜΕΡΙΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΛΕΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΠΑ, ΝΑ ΣΦΟΥΓΚΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΣΚΑΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ. ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.




Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Η ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΙΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Αναρτήθηκε πρόσφατα στο κανάλι την ΟΕΑ στο youtube, ‘thisabre’ (http://www.youtube.com/user/thisabre ), ένα βίντεο με προφορικό μήνυμα (http://www.youtube.com/watch?v=Y4lqES_JIRg ), στο οποίο ο εκπρόσωπος της ΟΕΑ, Γιάννης Καραγεωργίου, κατέρριψε διάφορα ψεύδη που διασπείρονται από διάφορους προδοτικούς αντιπάλους (δείτε περισσότερα παρακάτω). Για παράδειγμα, κατέρριψε το ψέμα ότι η ΟΕΑ ανήκει στην MAJESTIC 12, μια υποτιθέμενη υπερ-μυστική οργάνωση η οποία είναι ακόμα και πίσω από την NSA των ΗΠΑ. Σε ένα άλλο σημείο αργότερα, εξήγησε διεξοδικά τι εννοούσε η ΟΕΑ με το να ζητάει από τον Ρωσικό στρατό να βοηθήσει την Ελλάδα και τον πλανήτη γενικά και σε τι είδους βοήθεια αυτό θα πρέπει να συνίσταται. Το κείμενο το οποίο ακολουθεί είναι η απομαγνητοφώνηση ενός σημείου στο οποίο εξηγούνται αναλυτικά τα παραπάνω (από 9:35 έως 20:39/τέλος του πρωτότυπου βίντεο με το ηχητικό μήνυμα).

(εχούν γίνει κάποιες διορθώσεις στα σώματα στρατού και σε κάποια άλλα σημεία του κειμένου που έγιναν λάθη στη ηχητική μετάδοση λόγω του προφορικού και κατεπείγοντος μηνύματος)

‘‘Το δεύτερο πρωτέυον ψεύδος το οποίο διασπείρουν τα ως άνω νεοελληνικά νεόσκατα του νεοελληνικού νέου βόθρου νεοελλήνων νεοπροδοτών συκοφαντών είναι ότι η ΟΕΑ είναι η προδοτική οργάνωσις η οποία εκάλεσε το Ρωσικό στρατό να σκοτώσεί Έλληνες, να εισβάλλει στην Ελλάδα και να σκοτώσει Έλληνες αξιωματικούς και στρατιώτες. Μέσω της ιστοσελίδος ‘Ελλην και Χάος καλούμε τους αναγνώστες του διαδικτύου να ανοίξουν τα λινκς αυτής της ιστοσελίδος, δια να διαπιστώσουν τα πραγματικά κίνητρα της ΟΕΑ σε ότι αφορά σε αυτήν την κλήση του Ρωσικού στρατού για εισβολή στην Ελλάδα.

Ναι, πράγματι, η ΟΕΑ εκάλεσε τον Ρωσικό στρατό να εισβάλει στην Ελλάδα, δια να εκδιώξει από την Ελλάδα τους προδοτικούς Εβραισαξονικούς στρατηγούς και στρατούς του ΝΑΤΟ και να διαλύσει τις Εβραιοσαξονικές βάσεις του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα, διότι το ΝΑΤΟ ως στρατιωτική έκφραση του νεοταξικού ‘Aξονος 666’ σύρει την Ελλάδα μεθοδικά και προγραμματισμένα σε επίθεση εναντίον του ‘Αξονος ΡΙΚ’ (δηλαδή, Ρωσίας, Ισλαμικών κρατών και Κίνας) ή, κατ’ ορολογίαν την οποία χρησιμοποιούν οι τρεις ανωτέρω δυνάμεις, εναντίον του ‘Συμφώνου την Σαγκάης’ ή Αγγλιστί ‘Pact of Shanghai’, ώστε η Ελλάδα να φανεί ως ο ηγετικός στρατός και το ηγετικό σύνολο των στρατών του ΝΑΤΟ στην αναμενόμενη προγραμματιζόμενη επίθεση των στρατών του ΝΑΤΟ εναντίον του ‘Άξονος ΡΙΚ’, ώστε ο αντεπιτιθέμενος ‘Άξονας ΡΙΚ 888’ εναντίον του δυτικού Άξονος ΗΠΕΙ (ΗΠΑ, Ευρώπη, Ιαπωνία) 666 να γενοκτονήσει την Δύση και τα λευκά έθνη της Δύσεως στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο μετά το 2012 με πρώτους γενοκτονούμενους τους Έλληνες αμάχους.

Επομένως, κάλώς έπραξε η ΟΕΑ, η οποία εκάλεσε τον Ρωσικό στρατό να εισβάλει στην Ελλάδα και να εκδιώξει από το Ελληνικό έδαφος τις προβακατόρικες αυτές στρατιωτικές δυνάμεις του Εβραιοσαξονικού ΝΑΤΟ, διότι οδηγούν την Ελλάδα σε πλήρη γενοκτονία από τον ‘Άξονα 888’ ή ‘Άξονα ΡΙΚ’ ή ‘Σύμφωνο της Σαγκάης’.

Οι συναισθηματισμοί οι όψιμοι, εμετικοί, προδοτικοί, συναισθηματισμοί, προσχηματικοί συναισθηματισμοί των ως άνω νεόσκατων προδοτών νεοελληνικών καθαρμάτων, των Έψιλον, του ΛΑΟΣ, των Νεοταξιτών και των λοιπών, αδελφών GAGA και ΤΑΤΑ, περί δήθεν καημένων Ελλήνων αξιωματικών και στρατιωτών οι οποίοι θα σκοτωθούν από αυτήν την Ρωσική επίθεση, αυτόν τον συναισθηματισμό τον γράφει η ΟΕΑ στ’ αρχίδια της! Και καλεί τον Ρωσικό στρατό να σκοτώσει, ναι, αυτούς τους Έλληνες αξιωματικούς και τους στρατιώτες οι οποίοι συνεχίζουν και προδίσουν την Ελλάδα και την πλανητική ασφάλεια συμμαχόντας με τους Κινέζους τους ευρισκόμενους ως υπερ-πλανητική μασονική στοά HONG όπισθεν του ΝΑΤΟ. Και αυτούς τους Έλληνες αξιωματικούς και στρατιώτες οι οποίοι συμμαχούν με τους ανθέλληνες στρατηγούς του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα, οι οποίοι σήμερα κατέχουν ως Ιταλική μεραρχία και Κροατική ταξιαρχία το Γ’ Σώμα Στρατού Θεσσαλονίκης έχοντας εκδιώξει από ‘κει όλους του Έλληνες αξιωματικούς και στρατιώτες, ώστε να ανοίξουν κερκόπορτα στα Ελληνικά σύνορα όταν οι στρατοί του ‘Άξονος ΒΑΣΤΡ’ (Βουλγαριάς, Αλβανίας, Σκοπίων, Τουρκίας, Ρουμανίας) επιτεθούν εναντίον της Ελλάδος εντός του 2012.

Και ώστε αυτοί οι ξένοι στρατοί είς το πρώην Ελληνικό Γ’ Σώμα Στρατού Θεσσαλονίκης να αποκόψουν την επικοινωνία μεταξύ του Β’ Σώματος Στρατού Βέροιας και του Δ’ Σώματος Στρατού Ξάνθης, ώστε αυτές οι δύο δυνάμεις να απομονοθούν και από τις ΤΑΞ.ΥΠ. (Ταξιαρχίες Υποστηρίξεως) και ΜΕ.ΥΠ. (Μεραρχίες Υποστηρίξεως), ήτοι από την ΤΑΞ.ΥΠ. Βόλου και την ΜΕ.ΥΠ. Λαμίας, ώστε αυτές οι μονάδες υποστηρίξεως να μην δυνηθούν να υποστηρίξουν με πολεμοφόδια και άλλο υλικό πολέμου ούτε το Δ’ Σώμα Στρατού Ξάνθης, το οποίο έχει προγραμματιστεί να γενοκτονηθεί από τον Τουρκικό και Βουλγαρικό στρατό, αλλά ούτε και το Β’ Σώμα Στρατού Βέροιας, το οποίο έχει προγραμματιστεί να σφαγιαστεί από τον Τουρκικό στρατό και από τον Αλβανικό στρατό και ειδικώς από τις Τουρκικές μονάδες ειδικών δυνάμεων οι οποίες έχουν μετακομίσει στην Αλβανία.

Ναι, λοιπόν. Η ΟΕΑ καλεί τον Ρωσικό στρατό να σκοτώσει και τους Έλληνες αξιωματικούς και τους Έλληνες στρατιώτες οι οποίοι τραβάνε εμπρός ως στρατιώτες του ΝΑΤΟ εναντίον της Ελληνικής εθνικής ασφαλείας και εναντίον της Ρωσικής εθνικής ασφαλείας και εναντίον της πλανητικής ασφαλείας.

Φτάσαμε στο αισχρό σημείο Έλληνες αξιωματικοί να δηλώνουν ευθαρσώς και δημοσίως ότι ‘‘Εγώ δεν είμαι αξιωματικός του Ελληνικού στρατού, αλλά είμαι αξιωματικός του ΝΑΤΟ’’. Σε τέτοιο ολέθριο προδοτικό σημείο έφτασαν οι ανθέλληνες νεοέλληνες αξιωματικοί των τριών Ελληνικών όπλων. Πληροφορούμε και τα ως άνω προδοτικά νεόσκατα, αδελφές GAGA και ΤΑΤΑ και τους νεοταξίτες και τους δήθεν αντι-νεοταξίτες Ελλάδος και τους Λυκάονες, τους άλλους προδόταράδες προσχηματικούς νεοέλληνες, και τους προβοκάτορες του ΛΑ.Ο.Σ. και τους προβοκάτορες του Χρυσής Αυγής και τους κομματόσκυλους όλων των Ελληνικών λοιπόν κομμάτων, ότι αυτοί οι αξιωματικοί οι οποίοι δήλωσαν δημοσίως και έκαναν τέτοιες δηλώσεις προδοτικές του τύπου ‘‘Εγώ δεν είμαι αξιωματικός του Ελληνικού στρατού, αλλά είμαι αξιωματικός του ΝΑΤΟ’’, αυτοί οι αξιωματικοί θα εκτελεστούν με ποινή θανάτου από την ΟΕΑ, όταν έρθει η κάτάλληλη στιγμή.

Κλείνουμε το παρόν ηχητικό μήνυμα με την σκληρή φράση ότι γράφουμε στ’ αρχίδια μας και τον θρήνο των μανάδων αυτών των προδοτών αξιωματικών και Ελλήνων στρατιωτών οι οποίοι θα σκοτωθούν από την Ρωσική επίθεση! Διότι εάν ήταν Ελληνίδες μανάδες θα έβγαζαν Έλληνες και όχι προδοταράδες αξιωματικούς νεοέλληνες και προδοταράδες στρατιώτες νεοέλληνες, οι οποίοι έχουν παραταχθεί με τα όπλα εναντίον όλων των άλλων λαών στην προβοκάτσια του 3ου Παγκοσμιίου Πολέμου με την Ελλάδα ηγέτιδα του ΝΑΤΟ εναντίον του ‘Άξονος Ρ.Ι.Κ.’ και ειδικώς εναντίον της Ρωσίας, ώστε η Ελλάδα να γίνει η προβοκάτορας δύναμις ενάρξεως του 3ου Παγκοσμιίου Πολέμου στον πλανήτη με αποτέλεσμα την ολική γενοκτονία των Ελλήνων.

Επαναλαμβάνουμε, ναι, η ΟΕΑ προκαλεί τον Ρωσικό στρατό να έρθει στην Ελλάδα και να σκοτώσει όλους τους νεοέλληνες αξιωματικούς και στρατιώτες οι οποίοι είναι συνεργοί του Εβραιοσαξονικού ΝΑΤΟ. Εκ ταυτότητος πλέον και διαπιστευμένου ΝΑΤΟ εναντίον της Ελληνικής εθνικής ασφαλείας και εναντίον της Ρωσικής εθνικής ασφαλείας και εναντίον της πλανητικής ασφαλείας.

Άντε και γαμηθείτε όλοι εσείς οι όψιμοι συναισθηματικοί δήθεν του προσχηματικού συναισθηματισμού, πουσταράδες του νεοελληνικού πουσταριού και πουταναριού, οι οποίοι προτάσετε τον προσχηματικό συναισθηματισμό σας των καημένων νεοπροδοτών Ελλήνων αξιωματικών και στρατιωτών συμμάχων του Εβραισαξονικού ΝΑΤΟ οι οποίοι θα σκοτωθούν από τον Ρωσικό στρατό! Έχετε βολευτεί τόσες δεκαετίες να σας γαμαεί το ΝΑΤΟ εσάς και τις μανάδες σας και τις αδελφές σας και εσάς τους ίδιους! Διότι δεν είστε αυθεντικοί, είστε νεοελληνικές αρσενικοθήλυκες πουτάνες πλέον, οι οποίες βολευτήκατε με την κυριαρχία του Εβραιοσαξονικού ΝΑΤΟ επί της Ελλάδος μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου! Και ζείτε και απομυζείτε τις τσόντες, τις οικονομικές τσόντες του ΝΑΤΟ και τα σχέδια Μάρσαλ του ΝΑΤΟ, δια να επιβιώνετε παρασιτικά εναντίον της Ελλάδος, νεοέλληνες πουσταράδες, γαμημένοι προδότες!

Τέλος όβερ.

Καραγεωργιου Γιάννης,
Εκπρόσωπος της Ο.Ε.Α.
ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ

1 σχόλιο: