Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"




ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΠΑΙΡΝΩ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, ΕΝΩ   ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, Η "ΚΑΚΗ" Ο.Ε.Α. (ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ), ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΟΤΙ "ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ"(ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΩΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ). ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ. Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ. ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ, ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ. ΑΣ ΠΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.




Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Επιβιώστε με τις συμβουλές της Ο.Ε.Α. στον οικονομικό πόλεμο τον οποίο ήδη νιώθετε στο πετσί σας!

Ο.Ε.Α. μας είπε να καλέσουμε τους γεωργούς να ξαναεπαναφερουν την ΖΕΙΑ – ΖΕΑ ως δημητριακό και όχι το σιτάρι. Επίσης όλοι οι έλληνες αντί για λουλούδια στις γλάστρες τους να καλλιεργήσουν σε γλάστρες και στις ταράτσες των σπιτιών και των πολυκατοικιών τους, λαχανικά κ.α. όπως μαρούλια, πιπεριές, πατάτες, κλπ, κλπ, κλπ.

Επίσης στο εβραϊκό Πεσαχ – Πάσχα να μην σφάξετε κανένα ζώο αλλά να τα έχετε ανά ζεύγος στις αυλές σας ήτοι ένα αρσενικό και ένα θηλυκό κατσίκι και ένα θηλυκό και ένα αρσενικό πρόβατο ήτοι τέσσερα ζώα, για να έχετε εσείς και τα παιδιά σας να πίνετε γάλα! Πράξτε το ακόμα και στις πολυκατοικίες σε μέρος που θα ορίσετε σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη και τους λοιπούς ενοικιαστές! Όπως επίσης ακόμα και κότες. Βάλτε ανά 20 κότες έναν κόκορα για να έχετε να φάτε και κανένα αυγό διότι έρχονται δύσκολες μέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΟΔΗΓΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ
http://oeaforum.n4.nabble.com./-td4342314.html

Α’ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
http://www.easy-share.com/1915288289/oea_survival_manual.rar

Β΄ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ «ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ» «ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ» ΚΑΙ «ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ»
http://www.easy-share.com/1915289897/ΤΕΛΙΚΟ+ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ.rar

ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_884.html

Ζεια = "αλευρι ντινγκελ"‏
http://thiva-nikolas.blogspot.com/2011/11/blog-post_1816.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου