Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"



 ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΨΗΦΙΣΤΕ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" (ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ  GOLDEN DAWN,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, DRAG NACH OSTEN- ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ). ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ " ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ", ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ  TIME, ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΤΩΡΑ "ΣΠΡΩΧΝΕΙ" ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ "ΕΘΝΕΓΕΡΤΗ" ,ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ. ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ  Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ "ΠΟΛΙΤΕΣ" ΑΛΛΑ "ΥΠΗΚΟΟΙ".ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΡΑΓΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ, Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ;;;;;;) ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΑΤΑ, ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ "ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΕΑΝΤΕΡΝΤΑΛ".




Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 666» ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666» ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ

Στο τηλεοπτικό πεντάλεπτο της φανερά ναζιστικής μασονικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής» ο Μιχαλολιάκος παρουσιάστηκε μπροστά από εικόνα με δάφνη νίκης και με την εικόνα του «Μαρμαρωμένου Βασιλιά» του Παλαιολόγου Δραγάζη, αναπολώντας τα ανθελληνικά εβραιοβυζάντια της καταστροφής της Ακαδημίας Πλάτωνος, της καταργήσεως των Ολυμπιακών Αγώνων, της καταργήσεως του αρχ.ελληνικού θεάτρου και της σάτιρας, και της θανατώσεως και διώξεως των φιλοσόφων και των μαθηματικών του δωδεκάεδρου, καθώς και τις εισβολής των μογγολικών ορδών πέριξ της Ελλάδος, με αντάλλαγμα τον ..εκχριστιανισμό τους!!

 Η κίνηση αυτή από τη Χρυσή Αυγή, ότι στέκεται δηλαδή μπροστά από την εικόνα του Παλαιολόγου Δραγάζη δείχνει ότι αυτή η σατανική ναζιστική οργάνωσης της αριστεράς ατραπούς είναι απλώς το ανταλλακτικό κόμμα, η ρεζέρβα του αποτυχημένου πλέον και διαλυμένου από την Ο.Ε.Α. και από τις κωλοτούμπες του ΛΑ.Ο.Σ. 666 του προβοκάτορος τριπλού πράκτορα Καρατζαφύρερ (MI6, Sekurimi, MIT).

Και δείχνει ότι αυτό το κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι απλώς οι συνεχιστές ακριβώς του ίδιου προβοκατόρικου σχεδίου DRAG NACH OSTEN («Β’ Μικρασιατικής Καταστροφής») της μασονικής υπερστοάς Α.Ο.Α. Λονδίνου και GOLDEN DAWN Λονδίνου και της Κινεζικής υπερστοάς HONG για την ενθρόνιση του ψευδοπαλαιολόγου ψευδοδραγάζη “Bασιλιά Ιωάννη» Yohan Von Danemark Christiansen εβραιοσάξονος, ως Αυτοκράτορας (του κώλου) 666 της Αυτοκρατορίας Κων/πόλεως με γυάλινα πόδια, αφού πρώτα οι έλληνες τσιμπίσουν άγρια σαν τα πεινασμένα (χρεοκοπημένα-παρακμιακά) «λαβράκια» στις υποσχέσεις για μεγαλεία και αυτοκρατορίες (των δυτικών και του υποκριτικά στημένου φιλελληνικού ΝΑΤΟ) και δεχτούν ως δηλητηριώδες δώρο του ΝΑΤΟ την Κωνσταντινούπολη μετά από στημένη προσχεδιασμένη μεγάλη εθνική καταστροφή και εισβολή των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (Βουλγαρια-Αλβανία-Σκόπια-Τουρκία/Ρουμανία) στην Ελλάδα μέχρι το ύψος της Λαμίας, και δεχτούν ως αυτοκράτορα τους τον Christiansen εκ της Δανικής Αυλής.

Δηλαδή αυτό το προβοκατόρικο ναζιστικό κόμμα ρεζέρβα του κρυπτο-ναζιστικού ΛΑ.Ο.Σ. 666 έρχεται τώρα να πάρει τη σκυτάλη από το διαλυμένο ΛΑ.Ο.Σ. και να συνεχίσει το ίδιο ακριβώς σχέδιο των Κινέζων που είχε και το κρυπτοναζιστικό ΛΑ.Ο.Σ., περιμένοντας υπομονετικά στη γωνία αυτή τη στημένη μεγάλη εθνική καταστροφή και ελπίζοντας να σχηματίσει μια κρίσιμη μάζα (5%) μέσα στον ελληνικό λαό, ως «κρίσιμη μάζα» υποστήριξης και υποδοχής του «Αντίχριστου» Yohan Christiansen ψευδοπαλαιολόγου ψευδοδραγάζη ως «Αυτοκράτορα των Ελλήνων» σε συμπαιγνία με τους Γλύξμπουργκ και τον Παύλο Γλυξμπουργκ που σχεδιάζεται να παίξει τον ρόλο του αρχιστράτηγου στην ναζιστική προβοκάτσια – εκστρατεία DRAG NACH OSTEN στα βάθη της Ασίας εναντίον του άξονα Ρ.Ι.Κ. (Ρωσίας – Ισλάμ – Κίνας) ώστε να βρει την αφορμή ο αμυντικός άξονας Σαγκάης να αντεπιτεθεί σαρωτικά και να γενοκτονήσει πρώτους τους ηλίθιους έλληνες ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ. και της Χρυσής Αυγής, αφού συντρίψει τους χρεοκοπημένους και χωρίς λογισμικό πολέμου δυτικούς ΝΑΤΟικούς στρατούς παγιδευμένους στις ερήμους της Σιβηρίας και της Μογγολίας.

Η ναζιστική χρυσή αυγή ελπίζει ότι ο κόσμος αηδιασμένος από την σαπίλα και τη διαφθορά των κλεφτών ελληνοεβραίων και μασόνων καταχραστών πολιτικών θα διώξει τους κλέφτες αλλά θα βάλει όμως στη βουλή μαχαιροβγάλτες και δολοφόνους Ναζιστές και Σατανιστές της Χρυσής Αυγής , ξεχνώντας αυτός ο λαός ότι πολέμησε και νίκησε τους ναζιστές(Ρούπελ) και φασίστες(αλβανία) το 1940 και ξεχνώντας τα ναζιστικά εγκλήματα και τη γενοκτονία εναντίον του που έκαναν οι ναζιστές Γερμανοί στην κατοχή.

Τώρα πως ελπίζουν ότι θα περάσουν την εικόνα τον θεοσεβούμενων(ΓΕΛΩΣ) εβραιοβυζαντινολάγνων παλαιολολάγνων προς τα έξω , έχοντας στην κεντρική τους επιτροπή μέλη του Σατανιστικού Συγκροτήματος «Μέταλ Θανάτου» NAER MATARON ή NEAR METATRON => ελάτε κοντά στον Μέτατρον, θεό των μασόνων και των εβραίων, και έχοντας υποψηφίους που όταν ήταν λύκειο είχαν αποβληθεί επειδή παραβίαζαν τις πόρτες του σχολείου τη νύχτα και έκαναν σατανιστικές τελετές με ζωοθυσίες μέσα στις αίθουσες τα βράδια όπως ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στην Χαλκιδική, Νίκος Ρήγας, …μόνο η ομώνυμη και κατευθυντήρια τους μασονική υπερστοά HERMETIC GOLDEN DAWN London το ξέρει!

Αν ο ελληνικός λαός είναι τόσο ηλίθιος ώστε διώχνοντας του κλέφτες και τους απατεώνες αντί να βάλει έντιμους καθαρούς μετριοπαθείς πολιτικούς όπως ο Βασιλης Λεβέντης στη βουλή, να πάει αυτός ο λαός και σχηματίσει κρίσιμη μάζα από αυτά τα εγκληματικά προβοκατόρικα άτομα της Χρυσής Αυγής, ως κρίσιμη μάζα στημένης υποδοχής του ψευδοπαλαιολόγου δραγάζη «Αντίχριστου» προβοκάτορα της «Αυτοκρατορίας Κων/πόλεως 666», αν είναι τόσο ηλίθιος και αποβλακωμένος - σεληνιασμένος αυτός ο λαός ας πάει να το κάνει, για να καταστραφεί τελείως η Ελλάδα αλλά και ο υπόλοιπος πλανήτης (πλην Κινας +Κορέας) με υπαιτιότητα των Ελλήνων κιόλας οι οποίοι θα χρεωθούν την ανάφλεξη του τελικού Αρμαγεδδώνα, όπως χρεώθηκαν και οι Γερμανοί την ανάφλεξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ακολουθώντας αντίστοιχες θεοσοφικές ναζιστικές αντιστοές της εποχής όπως η Golden Morgerote, Τhule, Vril, Ahnenerbe και λοιπά δρακονιανά όργανα - υποκαταστήματα της Α.Ο.Α. Λονδίνου και της HONG Κίνας και των δρακονιανών Σελήνης.

ΠΡΙΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Αυτό είναι το σχέδιο τους…

Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο._ Πράξτε κατά συνείδηση. Όσο σας απέμεινε ακόμα δική σας (ο νοών νοήτο)

 ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

 Μελετήστε το παρακάτω κείμενο για να δείτε ότι το ίδιο ακριβώς με το ΛΑ.Ο.Σ. ρόλο σχεδιάζεται να αναλάβει και η Χρυσή Αυγή αφού συγχωνευτεί με το ΛΑ.Ο.Σ. στο κατάλληλο χρονικό σημείο!! (σημ: οι πούστρες ελληνες εφιάλτες έσβησαν το βιντεο με τον Καραγεωργίου να τα χώνει στο μέντιουμ Ιωσήφ, αλλά δεν θα σβήσουν την αλήθεια που θα τους καίει μέχρι να πεθάνουν! Δεν θα σας περάσει η 2η μικρασιατική καταστροφή που σχεδιάζετε βρωμεροί δαιμονισμένοι αλήτες!)



ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_11.html



Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής συνελήφθη για διπλή δολοφονία
http://www.katohika.gr/2012/04/blog-post_7725.html


Παρουσίαση υποψηφίων: Ο σατανιστής
http://xa-watch.blogspot.com/2012/04/blog-post_26.html

Χρόνια Πολλά Αδόλφε!
http://xa-watch.blogspot.com/2012/04/blog-post_19.html

Παρουσίαση υποψηφίων: Ο ροζ ξενοδόχος
http://xa-watch.blogspot.com/2012/04/blog-post_28.html

Για το απόλυτο ξεβράκωμα και τα άπλυτα της Χρυσής Αυγής παρακολουθήστε στενά αυτό το blog: http://xa-watch.blogspot.com

Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_1335.html

Και εδω ολα τα κειμενα μας για την ναζιστικη προβοκατορικη "Χρυση Αυγη":
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/search/label/%CE%9D%CE%91%CE%96%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου