Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"



 ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ; ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΠΡΩΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ), ΠΟΛΙΤΗ, ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΑΚΟ", ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΑ(ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΕΙΣ, ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΟΤΙ Η  MAFIA, ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ).




Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Αύριο αυτοί θα σου ξαναπούνε: "Εσύ μας ψήφισες"...

Προτου να περασουμε στην κυριως αναρτηση παρακαλουμε ολους τους αναγνωστες να πληκτρολογησουν το παρακατω κειμενο ως sms και να το στειλουν σε τουλαχιστον 10 φιλους και γνωστους τους ωστε να γινει αστραπιαια αναπαραγωγη σε ολη την Ελλαδα! Προσοχη! Το sms δεν πρεπει να παρεβαινει το οριο των 335 χαρακτηρων.

Φιλοι, ειμαι η Κατερινα Γαλατσιδα, υποψηφια βουλευτης Ενωσης Κεντρωων του Βασιλη Λεβεντη Τηλεφωνο κ. Λεβεντη: 6940505758 Παρακαλω αποστειλτε σε δεκα φιλους σας το παρον «sms» διοτι με διαταγες κυβερνησεως +κομματων τα ΜΜΕ εχουν φιμωσει την Ενωση Κεντρωων Τηλεφωνο κεντρικων της Ενωσης Κεντρωων 6944394437 http://www.antidiaploki.gr/  φιλικη ιστοσελιδα: http://ellhnkaichaos.blogspot.com 

Αν εχετε σκοπο να το προωθεισετε μεσω email παρακαλειστε να το συνοδευσετε με αυτη την αναρτηση:

Μήνυμα υποψηφιας B εκλογικής περιφέρειας πειραιώς (Κατερίνας Γαλατσίδα) τις ενώσεως κεντρώων προς ψηφοφόρους και φίλους της Ο.E.A
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/05/b-ea.html  


-----------------------------------------------------------------------------------------------

Μία κλασική και αποδεδειγμένη τακτική των μασόνων είναι να σε βοηθάνε την ώρα που έχεις μεγάλη ανάγκη και έπειτα σε ανύποπτο χρόνο να ζητάνε αντάλλαγμα για εκείνη την βοήθεια.

Όταν λοιπόν οι ταλαιπωρημένοι Έλληνες κάτοικοι του κέντρου των Αθηνών υποφέρουν από την εγκληματικότητα και εμφανίζεται μία οργάνωση η οποία με ένα τηλέφωνο έρχεται και "καθαρίζει" σε δύσκολες περιπτώσεις(π.χ. καταλήψεις οικειών, προστασία από κλοπές κ.α.), τότε αυτοί που ζήτησαν βοήθεια να είναι σίγουροι ότι θα τους ζητηθεί κάποτε αντάλλαγμα. Τώρα είναι η ψηφος. Αύριο;

Είναι κατανοητό την ώρα που ο ταλαίπωρος πολίτης των Αθηνών έχει εγκαταλειφθεί από το επίσημο κράτος να αναζητάει βοήθεια απελπισμένος. Είναι λογικό ότι αν την βρει, τότε θα είναι ευγνώμων σε αυτόν που του την προσέφερε όποιος και αν είναι αυτός.

Όμως στην ιστορία, αυτοί που έκαναν τις χάρες ζητούσαν να ξεπληρωθούν μετά από κάποιο διάστημα. Και αυτός που είχε "χρεωθεί" την χάρη δεν μπορούσε ποτέ να πει όχι. Η M.A.F.I.A. (Mazzini Autorizza Furti Incendi Avvelenamenti-O Mazzini εξουσιοδοτεί την κλοπή, το έγκλημα, την δηλητηρίαση-, o Ματζίνι ήτο SGIG = Sovereign Grand Inspectors General στην Ιταλία και είχε επαφές με τον αντίστοιχο του στις ΗΠΑ, τον περιβόητο Albert Pike) είχε αυτές τις τακτικές και ως το εγκληματικό παρακλάδι της μασονίας, χρησιμοποιούσε αυτές τις τακτικές. Δηλαδή, είχες ένα μαγαζί, κάποιοι θερμόαιμοι ή από αλλού σου το έκαναν καλοκαιρινό. Κάποιος εν τω μεταξύ, σου γνώριζε ένα παλικάρι που σου υποσχόταν ότι θα σε βοηθήσει και το έκανε. Εσύ μετά ήσουν υποχρεωμένος σε αυτόν τον κάποιον διότι αυτός σου καθάρισε το μαγαζί. Αυτό στις μέρες μας υποβαθμίστηκε στην απλή "προστασία" με χρηματικές αμοιβές και εκβιασμούς. Αλλά αυτή η διαδικασία είναι θεμελιώδης στις μασονικές βαθμίδες. Από εκεί έχει τις ρίζες της.

Γι' αυτό, όσοι Έλληνες πολίτες έχουν αναζητήσει την βοήθεια της Χρυσής Αυγής όπως κάποτε οι Ιταλοί ζητούσαν την βοήθεια της M.A.F.I.A. ας αναρωτηθούν... Πόσο τυχαίο ήταν ότι την ώρα που έψαχναν απεγνωσμένα μία λύση στο πρόβλημα τους και το κράτος απουσίαζε, εμφανίζεται ένας που τους δίνει μία κάρτα με ένα τηλέφωνο που το καλούν και το πρόβλημα εξαφανίζεται; Αυτό δεν τους λέει κάτι; Οποια ιστορία και αν άκουσα, ξεκινούσε έτσι. Είχα αυτό το πρόβλημα και εμφανίστηκε ο περιπτεράς, ο μανάβης, ο ψιλικατζής κλπ. και μου έδωσε ένα τηλέφωνο, το πήρα και το πρόβλημα λύθηκε... Αυτό σημαίνει ότι οι τύποι αυτοί είναι επίσημοι προσυλητιστές, αυτή την δουλειά κάνουν. Ο περιπτεράς.... Γνωστές οι ιστορίες για τους περιπτεράδες - ρουφιάνους, όποιος θέλει ας ψάξει.

Επίσης, ας έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι από την στιγμή που δίνουν τα στοιχεία τους σε αυτούς, ό,τι στοιχείο και αν δώσουν, αυτό διασταυρώνεται στην ΚΥΠ/ΕΥΠ. Έχει αναλυθεί αυτό πολλάκις. Η άρρηκτη σχέση τους με το παρακράτος των ρουφιάνων. Εν τέλει να είναι σίγουροι ότι η ψήφος είναι μόνον η αρχή. Εδώ θα είμαστε, θυμηθείτε το. "Εμείς τότε σε βοηθήσαμε, κάνε τώρα αυτό εσύ και μην τολμήσεις να αρνηθείς έτσι;"

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε όμως και το άλλο. Ο Βασίλης Λεβέντης το 95 σας έλεγε "Κάποια μέρα θυμηθείτε το, θα σας πούνε ότι για την χρεοκοπία φταίτε εσείς, θα πούνε ότι εσείς μας ψηφίζατε και εμείς σας διορίζαμε". Εμείς τολμούμε να κάνουμε νέα πρόβλεψη. Ότι εάν τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο και τότε πάλι θα σας πούνε "Μα εσείς μας ψηφίσατε!" Το σύστημα έχει την αξιοθαύμαστη ικανότητα να επιβιώνει και να μεταλάσσεται.

Γι'αυτό, για μία ακόμη φορά σας ζητούμε σε αυτές τις εκλογές να κάνετε την ανατροπή και να ενισχύσετε τον Βασίλη Λεβέντη ώστε να μπει στην επόμενη Βουλή με ισχυρή κοινοβουλευτική ομάδα. Οι λόγοι πολλοί, τους έχουμε αναφέρει πολλάκις. Εντιμότητα, εξέλιξη, αλήθεια, σκληρή δουλειά κ.α. Αλλά πέραν όλων αυτών των σημαντικών ο Βασίλης Λεβέντης μένει μακριά από όλο αυτό το παρασκήνιο, μακριά από την μασονία, τα υπόγεια κέντρα αποφάσεων, το παρακράτος, τους ρουφιάνους, τα ανταλλάγματα. Το μόνο αντάλλαγμα που ζητάει ο Βασίλης Λεβέντης είναι η σκληρή δουλειά από όλους μας για να στηθεί η χώρα ξανά στα πόδια της.

Άλλωστε, οι εξελίξεις δικαιώνουν τον ίδιο αλλά και εμάς που τον στηρίζουμε. Διότι φτάνοντας στο παρά πέντε των εκλογών, παρακολουθούμε καθημερινά το υπόγειο "ξεκατίνιασμα" του συστήματος όπου κάθε πλοκάμι προσπαθεί να ρίξει το άλλο πλοκάμι ώστε να επιβιώσει. Τρώγωνται μεταξύ τους! Σκοτώνονται! Μηνύουν ο ένας τον άλλον. Ρίχνουν λάσπη ο ένας στον άλλον, οι μέχρι πρότινος σύμμαχοι αλληλοσπαράσσονται για την πίτα της εξουσίας. Το βλέπετε και εσείς. Το ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κουβέλης με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Καμμένος με τον Καζάκη, το ΚΚΕ με τον Καζάκη, το ΛΑΟΣ με την Χρυσή Αυγή και πάει λέγοντας. Το δε Πατριωτικό Μέτωπο(ΠΑ.ΜΕΤ.) τους έκραξε όλους και αποσύρθηκε από τις εκλογές. Ο Σαμαράς για να σταματήσει τις διαρροές προς την Χρυσή Αυγή έγινε "βασιλικότερος του βασιλέως". Ξαφνικά ο αρχιμασόνος Αντωνάκης άρχισε να κόπτεται για την λαθρομετανάστευση(αυτός που άνοιξε τα σύνορα), το όνομα της Μακεδονίας, την εγκληματικότητα, θα βάλει κάμερες μέχρι και στην τουαλέτα σας, θα σας κατεβάσει τις κουκούλες και άλλα τέτοια γραφικά. Δηλαδή ο Σαμαράς προτείνει για να τον ψηφίσουνε τον χειρότερο μας εφιάλτη. Το αστυνομοκρατούμενο κράτος, τον Μεγάλο Αδελφό, το 1984 του Όργουελ. Τώρα, τρομάζουν τον κόσμο ότι εάν ψηφίσουν κόμμα το οποίο δεν είναι μέσα στην Βουλή(ύπουλοι!!!) τότε εάν αυτό που ψηφίσουνε δεν μπει, ωφελείται το πρώτο κόμμα. Καταλαβαίνετε; Ακόμα και τώρα κατασκευάζουν υποθέσεις για να ψηφίσετε αυτούς που θέλουνε! Το άκουσα. Τί θα ψηφίσεις; Λεβέντη. -Δηλαδή, Σαμαρά. -Όχι, Λεβέντη. -Δηλαδή Σαμαρά, αφού άκουσα ότι μπλα μπλα μπλα... Με την λύσσα που έχουν για να μην χάσουν τα προνόμια τους έτσι και γίνει το πολιτικό θαύμα και ο λαός τους στείλει στα τάρταρα, αυτοί θα σας απειλήσουν με ό,τι έχουν. Οι Τούρκοι θα κάνουν απόβαση έτσι και δεν τους ψηφίσετε(που θα κάνουν απόβαση έτσι και τους ψηφίσετε), τί ότι δεν θα υπάρχουν λεφτά για συντάξεις(ενώ τώρα υπάρχουν), μισθούς, μέχρι και τους Νεφελίμ θα κατεβάσουν για να τους ψηφίσετε.

Κάντε για λίγο παύση. Κάντε ένα βήμα πίσω, αποστασιοποιηθείτε και παρακολουθήστε αυτό το πανηγύρι που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια σας. Δείτε τον πανικό, την λύσσα την αφρώδη, τα μάτια τους τα γουρλωμένα, ακούστε τις φωνές τους τις υστερικές, αξιολογήστε τις απειλές τους, αναλογιστείτε τα ψέμματα τους, γελάστε με την γελοιότητα τους. Είναι γλειώδεις, είναι ερπετά, είναι ποταποί και ανάξιοι. Είναι αυλοκόλακες και εξουσιολάγνοι. Εν τέλει είναι παράφρονες, τρελοί, σχιζοφρενείς! Δείτε τους! Είναι σε καταληψία! Υστερία!

Τώρα λοιπόν που φτάνουμε στα μέσα του 2012, τώρα επιτέλους ρίξτε μαύρη πέτρα πίσω σας, αφήστε τους να λιώσουν στο καζάνι τους, αφήστε τους στην υστερία τους, μην εγκλωβίζεστε στις παγίδες τους, οι παγίδες τους είναι άχρηστες. Αφήστε πίσω επιτέλους την μιζέρια τους, την θλίψη που σας προκαλούνε, τα ψέμματα, τις υποσχέσεις τους. Αφήστε πίσω ό,τι μας διέφθειρε, μας αλλοίωσε και μας εξεφτέλισε. Ο δρόμος τους οδηγεί σε γκρεμό, στο πουθενά, στην άβυσσο. Αυτοί θα πέσουν μέσα, αφήστε τους. Αλλάξτε εσείς δρόμο, φύγετε από εκεί και μην κοιτάτε πίσω. ζείστε και αφήστε τους να πεθάνουν.

Την Κυριακή, πάμε με το κεφάλι ψηλά, με χαμόγελο, με όρεξη, με θάρρος και τους αφήνουμε στον βούρκο τους. Κάνουμε εμείς την ανατροπή στην ανατροπή που σχεδιάζανε. Ψηφίζουμε Βασίλη Λεβέντη και αφήνουμε το νοσηρό παρελθόν στην άκρη του πεζοδρομίου. Καλή επιτυχία Βασίλη, καλή επιτυχία συνέλληνες. ΔΥΝΑΜΙΣ!



Απίστευτη καταγγελία Καζάκη κατά Καμμένου
http://taxalia.blogspot.com/2012/05/blog-post_9179.html

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ…
http://olympia.gr/2012/05/02/kazakis/

ΚΚΕ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ
http://www.agrinioculture.gr/2012/05/03/%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1/

Ο Καμμένος ΛΑ.Ο.Σ της Χρυσής Αυγής
http://tvxs.gr/news/synergates/o-kammenos-laos-tis-xrysis-aygis-toy-giorgoy-pitta

Διμέτωπος Ν.Δ. κατά Χρυσής Αυγής και Καμμένου
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_02/05/2012_480701


αυτοί τρώγονται μεταξύ τους, εμείς τους πετάμε στα σκουπίδια

Μήνυμα υποψηφιας B εκλογικής περιφέρειας πειραιώς (Κατερίνας Γαλατσίδα) τις ενώσεως κεντρώων προς ψηφοφόρους και φίλους τις Ο.E.A
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/05/b-ea.html

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ! ΣΠΑΝΕ ΚΟΚΚΑΛΑ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 17ο ΛΕΠΤΟ ΠΩΣ ΙΣΩΠΕΔΩΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟ


ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ 02 05... από enosikentroon

Καμμένος από χέρι...
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2011/11/blog-post_640.html 

ΨΗΦΙΣΤΕ ΩΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΛΑ.Ο.Σ., ΚΚΕ, ΚΟΥΒΕΛΗ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΩΣ ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ!!http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/04/blog-post_12.html

 Βασίλης Λεβέντης: Θα τους στήσω και εγώ στο Γουδί! Ηχητικό Ο.Ε.Α. με θέμα τον Βασίλη Λεβέντη!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/02/blog-post_818.html

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ "Ν.Κ.Ε." ΗΤΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/04/blog-post_819.html

ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ DRAG NACH OSTEN ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_11.html

Προς εχθρούς του αγνού Βασίλη Λεβέντη, προς Καζακικους και προς λοιπούς στημένους προβοκατορες κομματοσκυλους
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/03/blog-post_01.html

Περί αποκλεισμού Βασίλη Λεβέντη από τα προδοτικα ΜΜΕ και τους δολιους στημενους Bloggers
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2011/05/bloggers.html

Βασιλης Λεβεντης: Ορθως τους εκτελεσαν στο Γουδι
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_05.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου