Κυριακή 13 Μαΐου 2012


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΧΟΝΤΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΟΙ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ. ΕΥΤΥΧΩΣ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΕΣ ΦΩΝΕΣ ΕΚΕΙ.




Απατεώνες οι Γερμανοί..!! Ποιό δάνειο; -βίντεο!

 
 
 
 
 
 
Rate This
Βίντεο στο γερμανικό κανάλι ΑRD απογυμνώνει το … παραμύθι της δήθεν Γερμανικής βοήθειας
OΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΤΕ ΕΠΤΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..
Η Γερμανική τηλεόραση έκανε ρεπορτάζ για το πως και με ποιον τρόπο “βοηθά” η χώρα τους την Ελλάδα. Όπως αποκαλύπτουν η Γερμανία επωφελείται απο την κρίση του ευρώ, ενώ η βοήθεια μαμούθ που υποτίθεται μας δίνουν είναι… ψίχουλα!!
Πρόκειται για ένα εκπληκτικό ρεπορτάζ του Γερμανικού καναλιού ARD, το οποίο απογυμνώνει την ψυχρή πραγματικότητα και εκθέτει τόσο τον ελληνα Πρωθυπουργό κ.Παπαδήμο όσο και τον ίδιο τον κ.Βενιζέλο, που επιμένουν να κρύβουν από τον Ελληνικό λαό την αλήθεια!……….
Είναι προς τιμήν της κρατικής ΝΕΤ που πρόβαλε αυτό το βίντεο, ενώ τα κάνάλια των εφοπλιστών και των εργολάβων συνεχίζουν να μιλάνε για την δήθεν Γερμανική βοήθεια!!!
Στην ουσία πρόκειται για Ελληνική βοήθεια προς τη Γερμανία…
Και μόνο τα κέρδη από τους τόκους που ανέρχονται με την πιο συντηρητική εκτίμηση στα 45 δισεκατομμύρια ευρώ να κατευθύνονταν στην ελληνική οικονομία με σκοπό την αναζωογόνηση της απασχόλησης και την ανακοπή των περικοπών των μισθών και των συντάξεων που βυθίζει την οικονομία στην ύφεση θα μπορούσε να αλλάξει την τύχη της χώρας και της ευρωζώνης.
Η γερμανική απληστία και η αποδοχή του να πένονται οι «εταίροι» τους επί των οποίων κερδοσκοπούσαν συστηματικά τα τελευταία χρόνια βάζει με νομοτελειακή ακρίβεια την Ευρώπη σε μεγάλες περιπέτειες…
Το παρόν εστάλη στο e-mail του Ramnousia από αναγνώστη
Categories: ΒίντεοΟικονομικά | Tags:  | Γράψτε ένα σχόλιο

Post navigation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου