Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012  ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ, Η ΑΛΛΟΙΩΣ, "ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ". ΝΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ(ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ....) ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΑΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕΣΤΕ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ, ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ(ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ), ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ. " ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ (Τ)ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"(ΧΡΥΣΑ, Η ΣΚΑΤΟΥΛΙ ΑΥΓΑ), ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. ΜΠΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΝΤΡΙ(Χ)Α, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΙ, " ΤΑ ΞΥΛΑ ΕΝΟΣ ΑΓΡΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ". 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Νίκος Μιχαλολιάκος, ο μελαχροινός "Άρειος", ο κτηματομεσίτης συνεργάτης της ΚΥΠ/ΕΥΠ.Τελικά τι είναι το Εθνικό Λαϊκό Κίνημα-Χρυσή Αυγή; Eνα ακραίο μόρφωμα τραμπούκων οι οποίοι εξασκούνται σε «θανατηφόρους μορφασμούς», ένας σύγχρονος κομματικός μηχανισμός, η Λάμψη του Φώσκολου με ίντριγκες, δολοπλοκίες και πλούσιο παρασκήνιο ή μία έξυπνη μπίζνα με επίκεντρο το Real Estate και τις εταιρείες Security;

Μπορεί να είναι όλα, μπορεί και τίποτα. Το βέβαιο μέχρι τώρα, πάντως, είναι πως η Χρυσή Αυγή συμπαρασύρεται σε όλα από τον πληθωρικό, γενικό γραμματέα της, τον Μανιάτη, Νίκο Μιχαλολιάκο. 

«Χοντρός» ή «φίρερ»
Από την δεκαετία του ’80 έως και σήμερα, η Χρυσή Αυγή δεν έχτισε την καριέρα της στην εμπιστοσύνη των «ψηφοφόρων», αλλά όπως έχει καταγραφεί στις σελίδες της ιστορίας, σε απειλές, εκβιασμούς, «ξυλίκια» και σύμφωνα με μία άλλη εκδοχή στις «ρουφιανιές» στην ΚΥΠ και την κρατική ασφάλεια. Το ισχυρότερο άρωμα όμως στα γραφεία της οργάνωσης ήταν η ταύτιση με το ναζιστικό καθεστώς.
Με αφετηρία το κόμμα της 4ης Αυγούστου το 1973 του Κ. Πλεύρη, ο νεαρός Μιχαλολιάκος διάγει εκρηκτικό βίο. Εμπλέκεται συχνά σε σοβαρά επεισόδια μαζί με συναγωνιστές του που είχαν κοινές απόψεις –π.χ., Αρ. Καλέντζης- με τον οποίο φαίνεται να πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια της κηδείας Μάλλιου.
Όπως προκύπτει από το βιογραφικό του, για πρώτη φορά συλλαμβάνεται τον Ιούλιο του 1974 με αφορμή την εισβολή στην Κύπρο και τον ρόλο της Μεγάλης Βρετανίας. Ακολουθεί η σύλληψη του ’76 στην κηδεία του βασανιστή Μάλλιου και το 1978- πάντα σύμφωνα με το βιογραφικό του- «καταδικάζεται σε ένα χρόνο φυλάκισης «μέλος ακροδεξιάς εξτρεμιστικής οργάνωσης για κατοχή όπλων και εκρηκτικών». Τις παραπάνω τρεις εμπλοκές του με τις Αρχές τις χρησιμοποιεί ιδιαίτερα κυρίως όταν μιλάει σε νέα μέλη της Χρυσής Αυγής και όταν θέλει να προβάλλει τον εαυτό του ως «εθνικιστή επαναστάτη».
Υπάρχει, όμως, ένα λεπτό σημείο στο πως διαδραματίστηκαν τα πράγματα κυρίως για την υπόθεση του 1978. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ριζοσπάστη τον Αύγουστο του 1978 με τίτλο: «Η κλοπή όπλων στην Ελευθερούπολη και ο έφεδρος Μιχαλολιάκος», διαβάζουμε: «Τον Γενάρη του 1978 αποκαλύπτεται κλοπή 35 περιστρόφων από μονάδα επιστράτευσης της Ελευθερούπολης. Τον Αύγουστο του 1978 συλλαμβάνεται μια ομάδα 9 βομβιστών, ανάμεσα τους και ο φασίστας έφεδρος αξιωματικός Ν. Μιχαλολιάκος. Αποκαλύπτεται τότε, ότι οι εκρηκτικοί μηχανισμοί των βομβών που χρησιμοποιούσαν είχαν κλαπεί από διάφορες στρατιωτικές μονάδες. Ειδικότερα για τον Μιχαλολιάκο έγραφαν: «Παρ’ ότι σαν έφεδρος ανθυπολοχαγός ήταν κατηγορούμενος για κλοπή στρατιωτικού υλικού, του επιβλήθηκε η ποινή αλλαγής της ειδικότητας από αξιωματικό Καταδρομών σε αξιωματικό Σώματος Υλικού Πολέμου». Ακολουθεί η καθαίρεση του σε απλό στρατιώτη, αλλά εκείνος επιμένει να διαφημίζεται ότι η συγκεκριμένη καθαίρεση έγινε για ιδεολογικούς λόγους, πράγμα που φαίνεται πως δεν είναι αλήθεια από τα γεγονότα της εποχής. 
Ακόμη και για τη φυλάκιση του, λόγω της εμπλοκής στα επεισόδια της κηδείας Μάλλιου, υποστηρίζει ότι και εκεί διώχθηκε λόγω ιδεολογίας. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι εκείνη τη ημέρα, ο ίδιος μαζί με άλλους της ίδιας ιδεολογίας, χτύπησαν πολύ άσχημα ορισμένους δημοσιογράφους που είχαν πάει για να καλύψουν την κηδεία.
Το 1978 η Αθήνα συγκλονίζεται από μια σειρά εκρήξεων σε Αθήνα και Πειραιά. Η μία α;πό τις επιθέσεις έγινε στον κινηματογράφο «Έλλη» όπου προβαλλόταν η σοβιετική ταινία «Ουράνιο Τόξο» και προκάλεσε των τραυματισμό δεκάδων ανθρώπων. Η δεύτερη επίθεση έγινε στον κινηματογράφο Ρεξ όπου προβαλλόταν μια επίσης σοβιετική ταινία, με δεκάδες τραυματίες.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ο Ν. Μιχαλολιάκος ο οποίος σπεύδει να δηλώσει πως είναι «μεγάλη τιμή» για τον ίδιο οι κατηγορίες που του προσάπτουν και ειδικότερα αυτή που αναφέρει «ανατροπή πολιτεύματος». Ο Μιχαλολιάκος δίνει δύο καταθέσεις για τα επεισόδια, μια κύρια και μια συμπληρωματική. Στη δεύτερη κατάθεση του «δίνει» ψυχρά στην Ασφάλεια φίλους και συναγωνιστές. Κάτι ανάλογο φαίνεται πως είχε προηγηθεί και στην πρώτη του κατάθεση. Για κάποιους είναι εκείνη η στιγμή που ξεκινά η στενή του σχέση με τις Αρχές Ασφαλείας.
Άνθρωπος που γνωρίζει καλά το παρελθόν του, περιγράφει: «… για να μη δικασθεί (1978) αντάλλαξε το φάκελο της υπόθεσης του με την ίδρυση της Χρυσής Αυγής, ώστε το κράτος να μπορεί να ελέγχει τον πατριωτικό χώρο».
Αρχές της δεκαετίας του ’80 εμφανίζεται να θέλει να ενώσει τις διάφορες εθνικιστικές συνιστώσες και αργότερα τους πρωτοεμφανιζόμενους skinheads με κυρίαρχες ομάδες των Μαρινέζου, Τσάκωνα, Κοστέλλο κ.α.
Το 1980 εκδίδει με ομοϊδεάτες από την 4η Αυγούστου και την ΕΝΕΚ, το πρώτο τεύχος του περιοδικού Χρυσή Αυγή. Τρία χρόνια μετά η οργάνωση αποκτά τα πρώτα της γραφεία στη Ζωοδόχου Πηγής στην Αθήνα. Ένα χρόνο μετά, αναλαμβάνει τη νεολαία της ΕΠΕΝ.
Ο «άγνωστος Χ» του Μιχαλολιάκου και της οργάνωσής του, παλιά ήταν οι κομμουνιστές, οι αντεξουσιαστές, οι εχθροί -όπως όριζε και επέβαλλε ο ίδιος- οι οποίοι μετά την δεκαετία του ’90 «μετουσιώθηκαν» σε μετανάστες τρίτων χωρών με εξαίρεση ορισμένους αλβανούς υπηκόους τους οποίους αγκάλιασε λόγω εθνικιστικής… εντοπιότητας.Για την Χρυσή Αυγή του Μιχαλολιάκου, ο «εχθρός» ήταν και είναι απαραίτητος.
Διάγει πλούσια και ενδιαφέρουσα ζωή, εξαιτίας και της οικογενειακής του περιουσίας που του επέτρεψε την ενασχόλησή του με τα κοινά δίχως να πασχίσει ιδιαίτερα για το μεροκάματο (αν και υποστηρίζει ότι κάποιο φεγγάρι έκανε ιδιαίτερα μαθήματα). Προσφάτως ξεστόμισε μια αλήθεια του: «Έχω γεννηθεί για να προκαλώ!»

Μεταξύ ναζισμού, εθνικισμού και ΚΥΠ;
Ιδιαιτέρως σκληρός στις αρχές του, έχει μεγάλη ανάγκη να κρατάει τα μπόσικα. Από το καλοσιδερωμένο παντελόνι που φοράει μέχρι και την Χρυσή Αυγή. Φαίνεται, όμως, ότι δεν τα καταφέρνει και τόσο συχνά τουλάχιστον στον έλεγχο της οργάνωσης. Αυτό ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι ενώ η Χρυσή Αυγή δείχνει να είναι ασφυκτικά σκληρή ως προς τους κανόνες που την διέπουν, επί της ουσίας θυμίζει την Λάμψη του Φώσκολου με τον Μιχαλολιάκο να πρωταγωνιστεί σε ρόλο Δράκου.
Ίντριγκες, χαμένοι έρωτες-στελέχη (Περίανδρος-καταδικασμένος για τον βαρύτατο τραυματισμό του φοιτητή Κουσουρή, Γκέκας κτλ), δολοπλοκίες, βία και ό,τι άλλο προϋποθέτει μια αξιοπρεπής σαπουνόπερα κυρίως της δεκαετίας του ’90: δολοφονίες-αυτοκτονίες κρυμμένες στο σκοτάδι.
Ο Μιχαλολιάκος δεν έβλεπε Λάμψη, αλλά παρακολουθεί στενά το ίντερνετ. Μέχρι πριν από λίγο καιρό δούλευε αρκετές ώρες «διαδικτυακά». Ήλεγχε τα πάντα. Τώρα εργάζονται σκληρά με το… «ποντίκι» στελέχη του τα οποία έχουν την εντολή να τον ενημερώνουν για το κάθε τι που γράφεται εναντίον της Χρυσής Αυγής και κυρίως εναντίον του. Έχουν και μια άλλη εντολή: Να παρακολουθούν κάθε λεπτό το τι γράφει το αντίπαλο στρατόπεδο του Indymedia και κυρίως όσων έχουν αποσκιρτήσει από την Οργάνωση τους οποίους τους θεωρεί εχθρούς. Ελέγχεται αν την «αποκάλυψη» περί ροζ ξενοδοχείου του New Dream στο κέντρο της Αθήνας, την έδωσε ένας από τους ορκισμένους του εχθρούς και πρώην πρωτοπαλίκαρο του.


Η κόρη του μπαμπά, Ουρανία
Εκατοντάδες ψεύτικα προφίλ, ψευδώνυμα και αγανακτισμένες αναρτήσεις αποδίδονται σε στελέχη της Χρυσής Αυγής και κυρίως στην αγαπημένη του κόρη Ουρανία η οποία όπως περιγράφεται από ανθρώπους που ξέρουν, «έχει πάρει πολλά από τον μπαμπά».
Η μαμά, Ελένη Ζαρούλια είναι πάντα στο πλευρό του συζύγου Νίκου Μιχαλολιάκου. Επιλέγει τα ρούχα του, τις εμφανίσεις του, ελέγχει το σπίτι και τα κτηματομεσιτικά στο υποβαθμισμένο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνον και γενικώς είναι το δεξί του χέρι χωρίς όμως «να ακούγεται πολύ», τουλάχιστον μέχρι πρότινος.
Κατέβηκε στο ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών με το κυρίαρχο επιχείρημα: Όχι στις εκτρώσεις, ποινική δίωξη στους γιατρούς που τις κάνουν. Το θέμα της Ε. Ζαρούλια δεν ήταν ηθικό αλλά εθνικό λόγω της μαστιζόμενης υπογεννητικότητας!
Ο Μιχαλολιάκος ήθελε πολύ να μπει η σύζυγός του στη Βουλή. Θέλει πολύ να μπει και η Ουρανία και γι’ αυτό την προετοιμάζει. Ο Μιχαλολιάκος ακόμη και με διόπτρες, νομίζει ότι βλέπει καθαρά.

Λάτρης του ναζισμού και του real estate
Ξεκίνησε την καριέρα του ως νοσταλγός της χούντας αλλά μετέπειτα μετουσιώθηκε σε νοσταλγό του ναζισμού, περίοδο την οποία πλέον τουλάχιστον δημοσίως επιθυμεί να εξωθήσει στην αφάνεια, όμως οι ιστορίες για το πώς ενέπνεε τότε τους μπρατσωμένους πορτιέρηδες σε μπαρ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, έχουν ενδιαφέρον. Όμως, μπροστά στην γοητεία του κοινοβουλευτισμού μιας Ελλάδας που έχει καταρρεύσει, κανένα εξώφυλλο του Φίρερ της δεκαετίας του ’80 δεν είναι αρκετό ώστε να προκαλέσει τέτοια ρίγη συγκίνησης στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής. Κυκλοφορεί με φύλαξη, αποφεύγει να οδηγεί (λένε ότι δεν θέλει) και έχει γεμίσει το σπίτι του με κάμερες ασφαλείας.
«Μάγκες κόφτε τα ξυλίκια γιατί τα πράγματα σοβαρεύουν», θα μπορούσε να είναι μία από τις φράσεις του ώστε να πείσει στελέχη και οπαδούς να μεταμορφωθούν από «ανεγκέφαλους τραμπούκους» σε προστάτες των αδύναμων και απροστάτευτων πολιτών κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, όπου διαβιούν και οι περισσότεροι μετανάστες. Παράλληλα, όμως, τα «ξυλίκια» έπεφταν και πέφτουν βροχή.
Ο μανιάτης Μιχαλολιάκος είναι ευφυής. Τις βουλευτικές έδρες τις έβλεπε να έρχονται (έχει πασχίσει πολύ γι’ αυτό) και ως εκ τούτου ήταν απαραίτητες και οι σχετικές συστάσεις: Μη φοβίζετε τον κόσμο, να είστε δίπλα του, παρέχετε ασφάλεια.
Πιστεύει πολύ στην ιδιοκτησία είτε αυτή μεταφράζεται σε πατρίδα, οικογένεια, οργάνωση, κόμμα ή ιδιοκτησία, όπως λέμε real estate.
Η μεγάλη του –δημόσια τουλάχιστον- στροφή από τους παραδοσιακούς νέο ναζιστές έχει ενοχλήσει . Πρώην «υποτακτικοί», μου περιγράφουν ότι παλιά πίστευε ιδιαίτερα στην υπεροχή του Homo Nordicus, του ανθρώπου του Βορρά, μετά στον καθαρό Άγιο Παντελεήμονα. Το Μεταξουργείο που έχει ενδιαφέρον real estate το ακουμπάει… διακριτικά.
Στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στον Δήμο της Αθήνας δεν δίστασε να χαιρετήσει ναζιστικά. Δεν έκανε κάτι διαφορετικό ο άνθρωπος απ’ αυτό που συνηθίζει να κάνει. Εξ ου και το παρατσούκλι «φίρερ».
Σχολιάστηκε ιδιαίτερα η εμφάνιση του τον Ιούνιο του 2010, πριν από τις δημοτικές εκλογές κατά την παρουσίαση του βιβλίου «Τομέας Χ» του «πιστού» του Ηλία Κασιδιάρη. Φαίνεται να είναι η τελευταία δημόσια παρουσίαση όπου μέλη της Χρυσής Αυγής εκφράζουν ελεύθερα και χωρίς δεσμεύσεις τα φιλοναζιστικά τους πιστεύω. Σε κείνη την εκδήλωση ο Μιχαλολιάκος φοράει μία μαύρη μπλούζα που έχει πάνω της το σήμα των SS-TOtenkopf (τη νεκροκεφαλή των ταγμάτων SS).
Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι ο Μιχαλολιάκος προσπαθεί να ξεφύγει από το παρελθόν του. Είναι αρκετά ευφυής ώστε να μπορεί να παίζει σε δύο ή και περισσότερα ταμπλό.

Πράκτορας ή όχι;
Εδώ και χρόνια τον Ν. Μιχαλολιάκο τον κυνηγάει η φήμη πως ήταν ένας από τους καλούς συνεργάτες (αντί αδράς αμοιβής) της Κρατικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, η οποία έχει μετονομαστεί σε Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ).
Η δεκαετία του ’70 που για κάποιους τον έχει στιγματίσει ως πράκτορα της Κρατικής Ασφάλειας και της ΕΥΠ με το ψευδώνυμο «ΑΣΤΥ ΑΝΑΞ» διαδραματίστηκε στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι, εκεί όπου ήταν το πατρικό του. Γειτονάκι του και στις ιδέες ο Νίκος με το σκυλί του Μπρέντα.
Μέχρι σήμερα δεν έχει αποδειχθεί ότι ο Μιχαλολιάκος ήταν ή είναι πράκτορας της Ασφάλειας και της ΕΥΠ και εκτός αυτού υπάρχει και δικαστική απόφαση η οποία τον δικαιώνει στο κομμάτι που κάποιοι χρησιμοποίησαν ένα επίσημο έγγραφο το οποίο ανέφερε την επί χρήμασι μυστική του σχέση με τις μυστικές υπηρεσίες. Το συγκεκριμένο έγγραφο αναγνωρίστηκε ως πλαστό από την Δικαιοσύνη και έκτοτε ο Μιχαλολιάκος το έχει πολλές φορές μαζί του όταν πρόκειται να κάνει τηλεοπτική εμφάνιση.
Το συγκεκριμένο έγγραφο είχε δημοσιευθεί για πρώτη φορά στην εφημερίδα Αυριανή το 1984 και περιελάμβανε και άλλα γνωστά ονόματα συνεργατών, ανάμεσα στους οποίους ο Κώστας Πλεύρης, ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος, Πολύδωρος Δάκογλου (πρόεδρος του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος-ΕΝΕΚ) κ.α. Σε κείνο το δημοσίευμα αντιδρά ο Ν.Μιχαλολιάκος και μερικά χρόνια αργότερα στις 3 Δεκεμβρίου του 1999, ο εκδότης της Αυριανής ζητάει συγνώμη.
Ο πατέρας του Ν. Μιχαλολιάκου δούλευε στην χωροφυλακή. Ο ένας του αδελφός, διετέλεσε Διοικητής Σώματος Στρατού στην Θράκη και επί ΠΑΣΟΚ έγινε στρατηγός. Και για κείνον υπάρχει έντονη φημολογία πως συνεργαζόταν με την ΚΥΠ. Ο άλλος του αδελφός είναι ο γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, Τάκης Μιχαλόλιας.
Όλη αυτήν την ιστορία –αληθινή ή μη, θα αποδειχθεί κάποια στιγμή- την επικαλούνται οι αντίπαλοι του Μιχαλολιάκου ώστε να αποδείξουν ότι δεν είναι αυτός που δείχνει, δηλαδή ο άνθρωπος που θέλει να πολεμήσει το σύστημα. Πώς είναι δυνατόν να πολεμάς το σύστημα και ταυτόχρονα να συνεργάζεσαι άψογα μαζί του, αναρωτιούνται ορισμένοι από τους πολέμιους του.
Οι αντίπαλοι του δεν ανήκουν μόνον στον δημοκρατικό χώρο, αλλά εντοπίζονται και στους κόλπους της οργάνωσης του και γενικότερα από τον εθνικιστικό χώρο απ’ όπου και προέρχεται ένας από τους θρύλους πλέον των εθνικιστών, ο πρώην χειριστής αεροσκαφών, έφιππος τοξοβόλος, Αριστείδης Καλέντζης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Καλέντζης φαίνεται ότι του χρέωνε την «συνεργασία» του με την ΚΥΠ και την Ασφάλεια. 

Χρηματοδότες και …χορηγοί
Τον πρώτο καιρό η Χρυσή Αυγή δεν είχε πολλά έσοδα. Σιγά σιγά, όμως, χτίστηκε περιοδικό, μπλουζάκια, κονκάρδες, συνδρομές, βιβλιοπωλείο ΛΟΓΧΗ, υπηρεσίες… security και εκλογές. Όπως τουλάχιστον περιγράφει ένα από τα κορυφαία στελέχη που πέρασαν από την οργάνωση, ο Χάρης Κουσουμβρής στο βιβλίο του: «Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής», ο αρχηγός τον είχε στείλε μαζί με κάποιον άλλον να συνοδεύσουν σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ βουλευτή της ΝΔ. Ορισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής που έχουν αποσκιρτήσει λένε γι’ αυτόν: «Νίκος κερνά και Νίκος πίνει» υπονοώντας ότι από την στιγμή που δεν υπάρχει απόλυτη διαφάνεια για το χρήμα που διακινείται στην Οργάνωση, ο καθένας μπορεί να βγάλει ότι συμπέρασμα θέλει.
Ο Μιχαλολιάκος συμπεριφέρεται ως περήφανος Μανιάτης. Αγαπάει το χρήμα, αλλά το δικό του. Είναι όμως έτσι; Περιγράφει ο Κουσουμβρής: «Ως ταμίας της »Χρυσής Αυγής», είχα τη δυνατότητα να γνωρίζω ότι στο ταμείο δεν είχαμε ποτέ περισσότερα από 300-400 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά δεν συντηρείται οργάνωση. Ποιος την ενίσχυε, δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Ξέρω όμως ότι το προεκλογικό μας υλικό για τις ευρωεκλογές είχε έρθει με δελτίο αποστολής από τα γραφεία μεγάλου κόμματος…».
Κατά μία άλλη εκδοχή, στις ευρωεκλογές του 1994, τα προεκλογικά έξοδα είναι πολλά. Όμως, βρίσκεται λύση… εξ ουρανού (ανάλογες λύσεις φαίνεται ότι συνοδεύουν τις μέχρι τώρα εκλογικές αναμετρήσεις στις οποίες συμμετείχε η Χρυσή Αυγή).
Ένα τυπογραφείο προσφέρεται δωρεάν (!) να τυπώσει όλο το προεκλογικό υλικό (κόστος που κατά ορισμένους ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια δραχμές). Μετά από εκείνη την περίοδο φαίνεται να αρχίζουν κόντρες με τους σκληροπυρηνικούς της οργάνωσης οι οποίοι αρχίζουν να αντιμετωπίζουν καχύποπτα τον αρχηγό τους και παίρνουν πιο σοβαρά πια όλες αυτές τις φήμες που τον ακολουθούν για την συνεργασία του με την ΚΥΠ και γενικότερα με τις Αρχές Ασφαλείας.
Ακολουθεί ένα παιχνίδι «συμπτώσεων», όπως τουλάχιστον χαρακτηρίζεται από ορισμένα στελέχη που φεύγουν από την Οργάνωση, και συλλαμβάνονται για διάφορες ποινικές πράξεις και όχι μόνον.


Real Estate και εταιρείες Security
Για κάποιους ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι καλό επιχειρηματικό μυαλό. Κάποιοι δε, του καταλογίζουν ότι έχει μετατρέψει την Χρυσή Αυγή σε ένα κερδοφόρο μαγαζάκι (καταστήματα με όπλα, αξεσουάρ, μπλουζάκια, κονκάρδες, σπρέι πιπεριού τα οποία μάλιστα γίνονται ανάρπαστα τον τελευταίο χρόνο). Ορισμένα από τα καταστήματα τα οποία είναι στην ιδιοκτησία μελών της οργάνωσης έχουν χαρακτηριστικά ονόματα όπως «Φάλαγγα» κτλ.
Επιπλέον, οι εταιρείες Security είναι ένας από τους πλέον αγαπημένους επαγγελματικούς προορισμούς στελεχών ή περιφερειακών της Χρυσής Αυγής. Ιδιοκτήτες ή απλοί εργαζόμενοι πιστεύουν πολύ στο θέμα της παροχής έμμισθης ασφάλειας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στον σταθμό Ηλέκτρα της Κορίνθου δεσμεύθηκε μεταξύ άλλων πως η βουλευτική αποζημίωση όσων εκλεγούν από τον Λαϊκό Σύνδεσμο, θα επιστρέφεται στα γραφεία του Κόμματος και θα χρησιμοποιείται για την «παροχή κοινωνικού έργου που θα απευθύνεται αποκλειστικά σε Έλληνες». Βλέπε: Παροχή ασφάλειας μέσω εταιρείας ή εταιρειών Security. Το κεφάλαιο κίνησης μπορεί να προέρχεται από τις βουλευτικές αποζημιώσεις, αλλά οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι επ’ αμοιβή. Θυμίζει λιγάκι το… Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής, φέρονται να μην ενδιαφέρονται και τόσο πολύ για το θέμα της ιδιοκτησίας, κάτι που φυσικά δεν ισχύει για τον αρχηγό της. Η ιστορία που προέκυψε με το ροζ ξενοδοχείο της οδού Λιοσίων, ιδιοκτησίας της εταιρείας ΛΥΔΙΑ Α.Ε φαίνεται πως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Μιχαλολιάκος μπορεί να διέψευσε το γεγονός ότι ο ίδιος είναι ο άμεσος ιδιοκτήτης της ροζ επιχείρησης με την έννοια ότι το έχει νοικιάσει αλλού. Ωστόσο, αυτό είναι ένα επιχείρημα που αρκετές φορές έχει ακουστεί στην υποβαθμισμένη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα με ορισμένες πολυκατοικίες από αυτές που είχαν για να μένουν μετανάστες και για τις οποίες πλήρωναν αδρά, ο ιδιοκτήτης ήταν Έλληνας, δεν εμφανιζόταν ποτέ στην περιοχή και ο σύνδεσμός του ήταν συνήθως κάποιος μετανάστης με τον οποίον έκανε και όλες τις δοσοληψίες.
Όπως και να’ χει, για την ιστορία αναφέρουμε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ 6/9/2007 (10271), το ξενοδοχείο New Dream της Λοσίων ανήκει στην «ΛΥΔΙΑ Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις». 

Η σύνθεση της εταιρείας εμφανίζεται ως εξής: Αθανάσιος Ζαρούλιας του Βασιλείου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος (αδελφός της συζύγου Μιχαλολιάκου), αντιπρόεδρος είναι η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια. Ως μέλος του Δ.Σ εμφανίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος με τους Σ.Μαρτίνο και Αλεξάνδρα Δανέλλη. Μάλιστα, φαίνεται πως ο κουνιάδος του Γ. Μιχαλολιάκου μένει ή τουλάχιστον δηλώνει ότι μένει στην οδό Λιοσίων 121, όπου και η έδρα του ξενοδοχείου.
Το πρόδηλο ενδιαφέρον του Ν. Μιχαλολιάκου για το υποβαθμισμένο κέντρο, κατά πολλούς ερευνητές, φαίνεται να συμβαδίζει με τις χαμηλές αντικειμενικές αξίες λόγω υψηλής εγκληματικότητας. Αυτό που αποτελεί πια κοινό μυστικό στο κέντρο της Αθήνας είναι πως μετά από κάθε πέρασμα της Χρυσής Αυγής, η περιοχή «καθαρίζει» και οι τιμές ανεβαίνουν, αφού στο μεταξύ έχουν πουληθεί ορισμένα φιλέτα σε μεγάλα μεσιτικά γραφεία σε πολύ χαμηλές τιμές.

Της Γεωργίας Λινάρδου
Το παρόν άρθρο δημοσιεύτηκε στο δεύτερο τεύχος του περιοδικού HOT DOC στις 10 Μαϊου.
http://www.koutipandoras.gr/?p=21432

Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2009/10/blog-post_1335.html

ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/06/blog-post_08.html

Γ.Α.Δ.Α. + ΗΓΕΣΙΑ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" = L.F.E.
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/06/lfe.html

ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ (1) --- "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΘΕΟΣ (ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΗΡΩΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ" --- ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ! ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ!"http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/06/1.html

NATIONALSOZIALISMUS = NAZI = ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/05/nationalsozialismus-nazi.html

ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΜΜΕ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΒΑΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/06/blog-post_13.html

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

"ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ!"

Σε ένα πείραμα του 1987, οι ερευνητές Wegner, Schneider, Carter & White ζήτησαν από τους συμμετέχοντες για τα επόμενα πέντε λεπτά να ΜΗΝ σκέφτονται κάτι, π.χ. στο συγκεκριμένο μία Λευκή Αρκούδα. Εάν όμως σκέφτονταν μία λευκή αρκούδα, τότε να χτυπήσουν το καμπανάκι που βρισκόταν δίπλα τους. Μέσα σε λίγα λεπτά, ο τόπος βούιζε από τα συνεχόμενα καμπανάκια!

Το πείραμα λογίζεται ως αποτυχία(?) αλλά κατέδειξε ένα πολή σημαντικό φαινόμενο. Εάν πεις σε κάποιον ΜΗΝ κάνεις το τάδε, η πιθανότητα είναι να ΚΑΝΕΙ το τάδε που του ζήτησες να μην κάνει.

Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό από παλιά και μάλιστα και σε τομείς που υποθετικά καμία σχέση δεν είχαν με την "επιστήμη". Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η θεωρία που λέει ότι για να ζητήσεις από κάποιον να μην κάνει κάτι που δεν θες, δεν θα πρέπει να του το ζητήσεις με το μην, το αρνητικό, το στερητικό... π.χ. "κοίτα νικολάκη μην ζωγραφίζεις αγκυλωτούς σταυρούς στους τοίχους, θα σε σκοτώσω!", ο νικολάκης φυσικά γέμισε τους τοίχους με αγκυλωτούς σταυρούς, διότι στην πρόταση εμπεριέχεται αυτό που του ζήτησε να ΜΗΝ πράξει(ομοίως σε αυτή την πρόταση, η τελευταία λέξη είναι το "πράξει"). Αυτό μένει. Όταν λες στον άλλο "ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" π.χ. το υποκείμενο κατά 99% ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

(Έτσι μπορεί να καταλάβει ο νοήμων γιατί στα κείμενα της Ο.Ε.Α. υπάρχουν οι προτάσεις: "Ψηφίστε Χρυσή Αυγή ώστε να καταστραφεί ολοκληρωτικά η Ελλάδα...". Διότι με άλλον τρόπο θα προκαλούνταν το φαινόμενο της "Λευκής Αρκούδας"...)

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟ, ο αποδέκτης κάνει αυτό και κείνο.

ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟ, ο αποδέκτης δεν κάνει αυτο και κείνο.

ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ, διότι είναι στο κόλπο, ο ψηφοφόρος πάει και ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ

ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, διότι ΚΑΙ αυτοί είναι στο κόλπο, ο ψηφοφόρος πάει και ψηφίζει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....

Εδώ μπορεί να "κολλήσει" και η παρατήρηση για την αγγλική γλώσσα. Ο "ζωντανός" στα αγγλικά είναι Alive. Δηλαδή, a-live. Εμείς γνωρίζουμε ότι το α-στερητικό, κατά συνέπεια, ο "ζωντανός" κατά τους Άγγλους είναι ο "μη-ζωντανός". Έχει βαθιές προεκτάσεις το θέμα στο σημαίνον και στο σημαινόμενον. Διότι εάν οι αγγλοσάξονες θεωρούν "ζωντανούς" τους "μη-ζωντανούς", ο νους μας μπορεί να κάνει τις νοσηρές προεκτάσεις. Ότι δηλαδή το αγγλοσαξονικό κατεστημένο υποσυνείδητα καρφώνει στον εγκέφαλο των θυμάτων του την ιδέα ότι ο "ζωντανός" είναι ο "μη-ζωντανός" ο "μη-αντιφρονών", ο "μη-αντιδραστικός", ο "μη-ψυχωμένος". Ζωντανός κατ'αυτούς είναι ο άνθρωπος - ζόμπι, ο "μη-ζωντανός".
Τέλος παρένθεσης.

Το εν λόγω πείραμα της λευκής αρκούδας βέβαια κάθε άλλο παρά αποτυχημένο ήταν διότι επιβεβαίωσε στους χειραγωγούς των κοινωνιών ότι με την αντίστροφη ψυχολογία μπορούν να χειραγωγήσουν το θύμα ώστε να πράξει αυτό που τελικά θέλουνε. 

Είμαστε απολύτως βέβαιοι δε, ότι τα μεγάλα κεφάλια των επιστημονικών ομάδων πίσω από τον θίασο των πολιτικών το γνωρίζουν αυτό και όχι μόνο το γνωρίζουν αλλά το εφαρμόζουν ΤΩΡΑ!

Αυτή τη στιγμή, δύο σχηματισμοί βρίσκονται στο επίκεντρο των κέντρων ελέγχου. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η μετεξέλιξη των ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ κατά μερικές απόψεις κοντά στην πραγματικότητα.

Από τη μία έχουμε την επίθεση ΟΛΩΝ των άλλων στο ΣΥΡΙΖΑ(αυτό επαληθεύεται με μία απλή διαδρομή στα sites, στα blogs, στα ΜΜΕ και από την άλλη έχουμε την επίθεση πάλι όλων των άλλων στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ(και αυτό επαληθεύεται).

Αυτό που παρατηρείται είναι ότι ύστερα από κάθε "επίθεση" τα ποσοστά και των δύο σχηματισμών ανεβαίνουν! Μάλιστα σε αυτό συντελούν και οι "επιτιθέμενοι". Διότι όταν ακούς τον αισχρό Μιχελάκη ή τον αισχρό Καρατζαφέρη να σου λένε για τον ΣΥΡΙΖΑ, την Χ.Α., την δημοκρατία μπλα μπλα μπλα, έ σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι! Το γνωρίζουν όμως αυτό! Αυτό θέλουμε να σας τονίσουμε. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

Σε προηγούμενη ανάρτηση αναφέρθηκε το γεγονός ότι ο Σκαπανέας αγοράζει φτηνά οικόπεδα στο κέντρο λόγω υποβάθμισης, τα ίδια πράττει και ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής και συνεργάτες τους, τα ίδια πράττουν όλα τα λαμόγια με κυβερνητική και κρατική στήριξη. Διότι τα πούλμαν με τους λαθρομετανάστες από Εβρο προς Αθήνα κέντρο ναυλώνονται από τη Νομαρχία του Έβρου και παίρνουν και αμοιβή 60 ευρώ το κεφάλι! (Ρεπορτάζ από το "Κουτί της Πανδώρας") Οι ίδιοι λοιπόν υποβαθμίζουν το κέντρο της Αθήνας ώστε να το αγοράσουν κοψοχρονιάς μετά(και αφού "ξεβρωμίσει ο τόπος"...) Έτσι απλά παίζουν παιχνίδια εις βάρος του άφρονος λαού, της άλογης μάζας.

Όταν λοιπόν συνδέσετε τις κουκκίδες του παζλ, θα δείτε ότι χορεύουμε στον ρυθμό τους. Διότι έχουν πειραματιστεί με πιθανές συμπεριφορικές εξελίξεις εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι ένα "αποτυχημένο" πείραμα γίνεται μηχανισμός ελέγχου σκέψης.

Δεν λες στον συγγενή σου που πάει στον πόλεμο "Μην πεθάνεις" του λες "Γύρνα ζωντανός".

Αυτοί όμως σας λένε: "Κοιτάχτε μην ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ/ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διότι θα...." Και γίνεται εν τέλει το δικό τους(ή καλλίτερα του πούστη Γιαχβέχα το κάγκελο).

Δυστυχώς, όσο και αν το καταδείξαμε με αλλεπάληλα κείμενα, μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν λέει να το κατανοήσει. Δεν θέλει. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι για άλλη μια φορά τον έπιασαν κότσο. Και πάμε προς την Κυριακή με ένα ΣΥΡΙΖΑ στο 30-35% και μία ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο 10-12%. Ό,τι πρέπει είτε για να μην σχηματιστεί κυβέρνηση(ένα σενάριο) είτε να σχηματιστεί θίασος επιθεωρήσεων με αντιπολίτευση την Χρυσή Αυγή(και το ΛΑΟΣ κάβα-δεύτερο σενάριο).

Ο Καρατζαφέρης άλλωστε που πλέον δεν κρύβεται τόσο πολύ, το είπε ξεκάθαρα: "Αφήστε το ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει, να φάει την μπανάνα, να πέσει στα γρήγορα από το επερχόμενο "κανόνι", να γίνει και κανάς τσαμπουκάς με τους τούρκους όπως ονειρεύεται και ο Fraggo Fragouli του υπεθα αλλά και ο Γ.Γ. Χρυσής Αυγής αλλά και ο Καρατζαφέρης, να καταποντιστεί το "άλλο ΠΑΣΟΚ" και να αναλάβουν έπειτα ως οι "αληθινοί πατριώτες μεσσίες της ελληνορθοδοξίας" είτε ο βασικός Καρατζαφέρης, είτε ο αναπληρωματικός της τελευταίας στιγμής, Μιχαλολιάκος και κατόπιν βέβαια "να πάμε να πάρουμε την Πόλη" και τελικά "να πάρουμε τον δρακονιανό πούλο" διότι αυτόν θα πάρουμε εμείς και οι οικογένειες μας και όσοι από εμάς δεν την πατήσαμε με τα ύπουλα σχέδια χειραγώγησης, διότι άνευ αυτόνομης αμυντικής βιομηχανίας, άνευ ανταλλακτικών/πυρομαχικών, άνευ δυναμικού, με τα "μυαλά στα κάγκελα" από τα LAP MASER της Σελήνης, με πυρομαχικά από εβραίους, σιωνιστές και από τα scrap των αμερικανογερμανογάλλων που αλλού στοχεύεις και αλλού πάνε, τα γνωστά "χαλασμένα" "σκάρτα" της πλάκας που έχουμε, όχι την Πόλη δεν θα πάρουμε αλλά θα μας πάρουν και τα σώβρακα.... Αλλά προφανώς αποτύχαμε να περάσουμε την αλήθεια αυτή σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Άλλωστε εμείς έχουμε ένα ιστολόγιο και χαρτιά, χαρτοπόλεμο δηλαδή απέναντι σε δορυφόρους, ΜΜΕ, κανάλια, κεραίες, κοινωνική μηχανική, προπαγανδιστές, πανεπιστήμια, Η/Υ, ψεκασμούς χημικού αεροσόλ και νανομηχανών, ηλεκτρομαγνητικά κύματα παρεμβολών και πάει λέγοντας.

(Αποτύχαμε στους πολλούς όμως "πετύχαμε" στους λίγους και καλούς και όπως κάποτε είπε ο Ηράκλειτος, ένας ίσον εκατομύρια εάν είναι άριστος....)

Ειπε και το άλλο ο Ηράκλειτος: "Τανάντια Ταύτα"... αλλά ψιλά γράμματα για τον νεοελληνικό συρφετό αυτά. Εάν είχαμε κόμμα όμως και λεφτά, κυβέρνηση θα είχαμε κάνει. Διότι εάν με αυτά τα γελοία Tricks γίνονται αυτά τότε με υψηλής ραπτικής χειραγώγηση θα γινόντουσαν "παπάδες"!

Γι'αυτό οι μάζες ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΣ, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΣΤΟΥΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΞΑΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ....

Οι Θεωρίες συνοµωσίας
http://eydapftaneipia.wordpress.com/2012/05/27/%CE%BF%CE%B9-%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%C2%B5%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-4/

Η λευκή αρκούδα
Σύµφωνα µε ασφαλείς πληροφορίες, οι «εγκέφαλοι» του ΔΝΤ και της ΕΕ σε συνεργασία µε τους εν Ελλάδι εκφραστές τους βρίσκονται σε οργασµό διαβουλεύσεων για την τακτική που θα ακολουθήσουν στις επικείµενες εκλογές. Το «σχήµα» του πειράµατος που φαίνεται να επιλέγουν είναι πιο χαλαρό, πάντως, µετά το πάθηµα που πήραν µε τον ταύρο.


Έτσι, από τα µεγαλεπήβολα σχέδια για έλεγχο του θυµού, της οργής και της συµπεριφοράο, οι πληροφορίες λένε ότι θα επιλέξουν µια τακτική τύπου «ας ψηφίσουν ότι θέλουν εκτός από τη λευκή αρκούδα».


Μόνο που µάλλον και πάλι θα πιαστούν αδιάβαστοι, αφού η τακτική αυτή οδηγεί σε αντίθετα από τα επιδιωκόµενα αποτελέσµατα. Το πείραµα άλλωστε της «λευκής αρκούδας» δεν αµφισβητείται εδώ και 25 χρόνια. Το 1987, ο καθηγητής ψυχολογίας Ντάνιελ Ουέγκνερ ζήτησε από δέκα φοιτητές να λένε ό,τι τους έρχεται στο µυαλό, εκτός από τη φράση «λευκή αρκούδα». Κάθε φορά που έλεγαν «λευκή αρκούδα» ή σκέπτονταν «λευκή αρκούδα», θα έπρεπε να χτυπούν ένα κουδούνι. Το αποτέλεσµα του πειράµατος ήταν εκκωφαντικό από τα συνεχή κουδουνίσµατα, αφού οι φοιτητές έλεγαν και σκέφτονταν συνεχώς «λευκές αρκούδες». Το πείραµα απέδειξε ότι όσο περισσότερο προσπαθεί κάνεις να ελέγξει τι σκέπτεται τόσο ο έλεγχος µας ξεφεύγει.

Thought suppression
http://en.wikipedia.org/wiki/Thought_suppression

Don’t Think of a White Bear
http://www.rice.edu/sallyport/2004/spring/whoswho/whitebear.html

Tα 5 πιο παράξενα πειράματα που έχουν γίνει στον κόσμο
http://www.otherside.gr/2008/12/ta-5-pio-paraxena-peiramata-pou-exoun-ginei-ston-kosmo/#ixzz1xZeXWQCI

Καρατζαφέρης: Αφήστε τον Τσίπρα να ξεφουσκώσει
http://www.axortagos.gr/karatzaferis-afiste-ton-tsipra-ksefouskosei.html
(αφήστε τον τσίπρα να τα γαμήσει όλα, ώστε μετά να έρθουμε εμείς με τον αδελφοποιητό Μιχαλολιάκο να σας "σώσουμε")

Φ.Φράγκος από Έβρο: Υπονόησε επιθετικές επιχειρήσεις "πέρα από την αποτροπή!"
http://greeknation.blogspot.gr/2012/06/blog-post_3107.html
(παρατηρήστε και την εικόνα που διαλέξανε... Φυτεύουν έτοιμο "γλυκό" στο υποσυνείδητο του λαού ώστε όταν ζητηθεί η συμμετοχή του στη γενοκτονία, τότε να πει άκριτα το ναι αφού "πάμε να πάρουμε την Πόλη"...Με τί ρε fraggo;;; Με τί; Με νεροπίστολα; Με βρισιές; Θα βάλεις τον Κασιδιάρη να τους παίζει TEKKEN;;;)

Επίθεση των Τούρκων κατά Ν.Μιχαλολιάκου
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=44092&Itemid=83
Ο κ. Μιχαλολιάκος συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως «οι καρδιές μας είναι με την Βασσιλίδα Πόλη. Ζήτω ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος».

Σχόλιο φίλου: "προχωραει μια χαρα το σχεδιο...
ο αναπληρωματικος της τελευταιας στιγμης βγαινει απο τα αποδητηρια της ΑΟΑ-Golden Dawn London και αντικαθιστα με επιτυχια τον Καρατζαφυρερ"

Επίσης, για να "αγριέψει" και άλλο ο γηγενής αλλόφρων πληθυσμός, όλα τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για "οργισμένη αντίδραση των τούρκων"...

Το σκηνικό στήνεται με τέτοιον τρόπο ώστε να τα βολέψει όλα! Δηλαδή, πόλεμος Ελλάδος Τουρκίας, Γ'ΠΠ, εμφάνιση αντιχρίστου και χριστού ολογραμματικά, εμφάνιση κακών ή και καλών εξωγήινων της πλάκας, εγκαθίδρυση βασιλείας Ιεχωβά. ΤΕΛΟΣ Ελλάδος. (αφού θα "δοξαστεί απόλυτα" πριν)

Κυριακή κοντή γιορτή...

ΥΓ. Ο δαιμονιζόμενος Κασιδιάρης "εξερράγη" αμέσως μόλις είπε η Δούρου ότι η Χρυσή Αυγή θα γυρίσει τον τόπο "πίσω 500 χρόνια"... Γιατί; Μήπως κατά λάθος αποκαλύφθηκε το "master plan" της επόμενης μέρας;(εκτός και αν το MK ULTRA υποχείριο των γηγενών μασόνων, ενεργοποιείται με το 500)

ΠΩΣ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ 2 ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ Π.Χ. ΝΑΖΙΣΜΟΥ - ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/05/2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου