Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

 

 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"

 

 ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΝΑΣΟΥ  Ο ΑΔΩΝΙΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ, ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΚΑΞΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ, ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ Τ' ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑΔΑ, ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Η ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΓΙΑ ΣΕΓΟΝΤΑΡΙΣΜΑ. ΚΑΛΑ ΠΑΤΕ ΚΑΘΗΚΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΩ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ.

 

 

 

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Η μεγαλύτερη "αλητεία" του Α. Γεωργιάδη στην τηλεόραση του Αντ1. Αναδημοσίευση από Διανόημα - Ελλάς

Στο πρωινό του Αντ1 καλεσμένοι ο Κ. Παπαδάκης και ο κ. Λαμπράκης για την “End National Dept”, και ο Α. Γεωργιάδης.

Τον κ. Γεωργιάδη, δεν τον ενδιαφέρει αν είναι αλήθεια ότι, τα χρήματα αυτά υπάρχουν για λογαριασμό της Ελλάδας. Τον είδαμε να παίρνει βαθιές αναπνοές όταν, μίλησαν για τους όρους που υπάρχουν για να αποδεσμευτούν αυτά τα χρήματα και να κοκκινίζει μόλις ανέφεραν για έλεγχο των πολιτικών από 1974 και μετά.

Αντιθέτως έκανε επίθεση στον κ. Λαμπράκη για τις όποιες διαφορές έχει ο κ. Λαμπράκης με την αμερικανική δικαιοσύνη.

Λασπολόγος και αλήτικη συμπεριφορά από τον Γεωργιάδη. Ο οποίος δεν άφηνε στιγμή που να απειλή τον κ. Παπαδάκη και κ. Λαμπράκη και καλά ότι θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη..... Το θέμα είναι ποιοί θα είναι οι Δικαστές ή Εισαγγελείς του συστήματος που ελέγχονται από τους πολιτικούς... για να είναι τόσο σίγουρος ο Γεωργιάδης. Στο Δικαστήριο για εσχάτη προδοσία, νομίζει ότι δεν θα είναι μαζί με τους υπόλοιπους;

Υ.Γ. Δεν τον είδαμε σε συζητήσεις με άλλους πολιτικούς σε πάνελ τηλεοπτικά, να απευθύνεται έτσι, για προσωπικά θέματα σε ομόσταυλούς του της βουλής.
http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2012/10/1.html

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:  ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΣΠΥΡΟΥ(ΑΔΩΝΙΔΟΣ) ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΓΛΕΙΩΔΕΙΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ(ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ!) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ. Ο ΜΕΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ(ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΠΑΠΑΔΑΚΗ) ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΙΡΜΟ ΣΚΕΨΗΣ, ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΡΟΗ ΛΟΓΟΥ, ΔΙΑΚΟΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΚΑΙ "ΣΤΡΙΓΓΗ" ΦΩΝΗ(ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΑΝΑ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΟΠΟΥ ΦΥΤΟΖΩΕΙ) ΚΑΙ ΜΕ "ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ" ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ(ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΟΝΙΤΟΡ" ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ). ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΛΑΣΣΙΚΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΣΟΥ, ΔΙΑΚΟΠΤΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙΣ, ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΙΡΜΟ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΕΠΑΡΚΗ. 
ΣΤΟ ΙΔΙΟ "ΚΟΛΠΟ" ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ "ΝΥΦΙΤΣΑ" Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΘΕΝ "ΤΑ ΕΒΑΛΕ" ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΕΣΩ ΔΗΘΕΝ ΕΝΤΟΝΗΣ ΛΟΓΟΜΑΧΙΑΣ(ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ) ΚΑΙ ΜΕ "ΚΟΛΑΟΥΖΟ" ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΡΙΧΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΥΜΑΓΔΟ. 
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ, ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΑΡΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΥΧΕ, ΑΠΟΔΟΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ, ΤΟΥΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΑΝ, ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ "ΠΑΤΗΣΑΝ" ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ "ΜΟΥΣΕΝΤΙ" ΚΡΑΤΟΣ "ΑΝΕΚΔΟΤΟ" ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΕΛΛΑΣ". 
ΟΙ Κ.Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΟΜΟΙΩΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ. 

ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΠΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΑΤΗ:(ΑΓΓΛΙΚΟ STREAMING)
TV Manipulation 1/3

http://youtu.be/A0ABhKDeDsE

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ WEBTV ΤΟΥ ΑΝΤ1.
http://www.antenna.gr/webtv/proinoANT1/news

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ, ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α, ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ E.N.D. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΨΕΥΔΟΧΡΕΟΥΣ.
ΕΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ TA ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ E.N.D. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΜΑΣΑ, ΟΙ ΜΙΖΕΣ, ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ, ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΟΙ ΒΙΛΕΣ, ΟΙ ΠΙΣΙΝΕΣ, ΟΙ ΘΑΛΑΜΗΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ: Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ "ΜΙΖΑΣ". ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΟΒΕ "ΜΕΡΙΔΙΟ", ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΝΑ ΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΝΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΒΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΝΑ "ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ" ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ.  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΟΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΙ "ΟΓΚΟΙ" ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ/ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΥΠΟΝΟΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ/ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ/ΟΝΤΩΝ "ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΤΟΥ, ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΥΣΩΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΣΠΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ", "ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ" "ΕΛΙΤ", Η ΚΑΘΕ "ΕΛΙΤ" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΑ. ΜΙΑ ΜΑΣΚΑΡΑΤΑ, ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΙΩΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΦΤΙΑΓΜΕΝΗ, ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ, Η "ΕΛΙΤ" ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΖΩΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ "ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΟΛΟΣ Ο "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ', ΟΛΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΕΝ ΡΙΠΕΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ, ΘΑ ΤΡΩΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ, ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΧΤΟΥΝΕ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ.

(ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ E.N.D., ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΞΩ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΥΡΛΩΣΑΝΕ, ΟΙ ΦΛΕΒΕΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝΕ, ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΚΟΝΙΣΤΗΚΑΝ)

Don't talk like one of them. You're not! Even if you'd like to be. To them, you're just a freak, like me! They need you right now, but when they don't, they'll cast you out, like a leper! You see, their morals, their code, it's a bad joke. Dropped at the first sign of trouble. They're only as good as the world allows them to be. I'll show you. When the chips are down, these... these civilized people, they'll eat each other. See, I'm not a monster. I'm just ahead of the curve.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΕΩΡΓΑΤΖΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ «END»


ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΕΩΡΓΑΤΖΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΣ  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ:

ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΤΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΜΕΣΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΧΕΔΟΝ Ή ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΥΛΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΜΙΩΝ-ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΙΝΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΕΣ ΚΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟ – ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΩΣ ΑΦΥΣΙΚΗ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΙΚΟΕΒΡΑΙΚΟ «ΔΗΜΟ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ» ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΩΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΡΑΗΛΗΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΤΕΣΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ-ΑΞΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΟΧΛΟ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΡΙΜΕΡΩΝ ΑΓΩΝΩΝ-ΜΟΝΟΜΑΧΙΩΝ: ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ-ΣΩΜΑΤΟΣ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΝΕΜΕΑ, ΠΥΘΙΑ, ΚΛΠ…ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΨΕΥΔΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΝΓΚ, ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ 1 ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΟΣΟ 1000 ΚΟΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΕΠΑΪΩΝΤΕΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΟΛΟΓΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Η ΔΕ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΤΥΡΡΑΝΙΑ-ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΕΩΡΓΑΤΖΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΩΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ» (ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, Η  ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ) ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΕΡ-ΕΦΥΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΦΟΣΟΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΥΨΗ.

ΠΕΡΙ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ο Ύπατος Συμπαντικός Νόμος είναι ότι το σύμπαν είναι ζωντανός - νοήμων αλληλοεπιδρών - και αλληλοεξαρτώμενος εσωτερικώς, οργανισμός, του οποίου τα μέλη (εμείς και οι λοιπές νοήμονες οντότητες όλων των διαστάσεων), οφείλουν να δρουν με μόνο κριτήριο την επιβίωση αυτού του οργανισμού, και όχι με κριτήριο την ατομική τους επιβίωση. Αυτό σημαίνει ότι οι συμπαντικές κοινωνίες είναι φύσει "κοινωνίες ηρώων", όπου ο καθένας είναι έτοιμος να πεθάνει αν χρειαστεί για το καλό του κοινωνικού συνόλου ή για την οικολογία του κόσμου του, χωρίς να έχει προσωπικό κίνητρο επιβίωσης.

Για να γίνει αυτό κατανοητό πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα βιολογικό γνωστό ανάλογο παράδειγμα: Τα λευκά αιμοσφαίρια (ήρωες - πολεμιστές), αλλά και τα λοιπά (υγειή - μη καρκινικά) κύτταρα του σώματος ζούν και πεθαίνουν όχι για τον εαυτό τους, αλλά για το σύνολο του σώματος. Όταν αλλάζουν κίνητρο δράσης και αρχίζουν να ζουν για τον εαυτό τους, αγνοώντας το σώμα, τότε γίνονται καρκινικά κύτταρα τα οποία διογκώνονται σχηματίζοντας "δικό τους ζωτικό χώρο", με σύνορα που διαχωρίζουν τη λειτουργία τους από τη λειτουργία του σώματος. Το σύνολο τέτοιων κυττάρων αποτελεί έναν καρκινικό όγκο.

............

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ 1ο:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/1.html
ΠΟΛΥΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ "ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ) ΚΥΡΙΟΥ" (ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΡΟΣ 2ο)

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αφ'ενός αποκλείετε και απορρίπτετε ως "Παράνοια" και "Αυτοκτονία" την εκλογή ενός πιλότου αεροσκάφους ή ενός οικογενειακού ιατρού, με Δημοκρατική ψηφοφορία μεταξύ των "ίσων" επιβατών και των "ίσων" θαμώνων καφενείου, δια την επιλογή ενός εξ'αυτών ως "πιλότου" και ως "ιατρού", και επιμένετε στην ΑΝΙΣΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ - ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ επιλογή του πιλότου και του ιατρού, από τους ΟΛΙΓΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ των σχολών αεροπορίας και ιατρικής από τους οποίους έλαβαν αξίως (αξιοκρατικώς) τα πτυχία τους μετά από ΑΓΩΝΕΣ - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Αφ'ετέρου συμμετέχετε σε Δημοκρατικές ψηφοφορίες στις οποίες θρασύτατα και αναιδώς, εσείς οι στερούμενοι γενικές και ειδικές γνώσεις επιστημών, ψηφίζετε και ψευδόμενοι ότι είσθε "ίσοι" με τους Πανεπιστημιακούς Καθηγητές, Κριτές Αγώνων Επιστημών, δίδετε Πτυχία (!!!) Υπερ-Ειδικών Υπερ-Επιστημόνων (όπως θα έπρεπε φυσιολογικά να είναι οι Υπουργοί μιας Χώρας), προς δολίους ή ανάξιους ή εβραιομογγόλους Βουλευτές - Υπουργούς - Πρωθυπουργούς, ήτοι δι' αξιώματα δια τα οποία απαιτούνται γνώσεις πολλαπλάσιες από τις γνώσεις ενός πιλότου ή ενός ιατρού, και δι'αξιώματα από τα οποία εξαρτώνται η ζωή ή ο θάνατος εκατομμυρίων ανθρώπων και όχι μόνον των επιβατών ενός αεροσκάφους ή των ασθενών μιας οικογένειας.

Έλληνες, Ελληνίδες, με τις ανωτέρω και άλλες Δρακονιανές πολυ-Σχιζοφρένειες καταντήσατε "χρόνιοι Ασθενείς Σχιζοφρενείς και απελπισμένοι αυτοκτόνοι" αναζητούντες παύση διανοητικών λειτουργιών μέσω νικοτίνης, χασίς, ηρωϊνης, κοκαϊνης, σεξ, αλκοόλ, ψυχοφαρμάκων, υπνωτικών φαρμάκων, και βλακώδους ψευδο-ψυχαγωγίας, δια να μη τρελλαθείτε τελείως, διότι : "Το ψεύδος σκοτώνει τα όντα τα οποία το δέχονται και το αναπαράγουν", ως έφη συμπαντικός νόμος, και διότι απορρίψατε ή δεν γνωρίσατε ποτέ το Συμπαντικό και Γαλαξιακό Πολίτευμα της "Δημοκρατικής Οργανικής Αξιοκρατίας"

Ο.Ε.Α. 2003 - Πλανητικές Θερμοπύλες


Ιδε Δ' Διαταγή της Πρυτανείας Ο.Ε.Α. - "εν τούτω ταν γαν αναστρεψον":

Εσείς οι Διανοούμενοι, οι άνθρωποι των Καλών Τεχνών, οι Στρατιωτικοί, οι Αστυνομικοί, και τα μέλη των Μυστικών Υπηρεσιών Λευκής και Μαύρης φυλής, καταργείστε αμέσως όλα τα Δρακονιανά πολιτεύματα και συντάγματα, εφευρεθέντα από τους Δρακονιανούς δια την διάλυση και υποδούλωση των εθνών σας (με το "διαίρει και βασίλευε"), και εφαρμόστε αμέσως στις χώρες σας το Συμπαντικό Πολίτευμα και Σύνταγμα όλων των Εθνών, όλων των κατοικούμενων πλανητών, όλων των Ηλιακών Συστημάτων, και όλων των Γαλαξιών στο Σύμπαν.

Αυτό το Συμπαντικό Πολίτευμα είναι η "Δημοκρατική Οργανική Αξιοκρατία" (Δ.Ο.Α.) (ΙΕΡΑΡΧΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ) και προσομοιάζει με τις Βιολογικές Λειτουργίες του Συμπαντικού Οργανισμού και του Ανθρώπινου Οργανισμού.

Στην "Δ.Ο.Α." υπάρχουν 2 κυβερνητικά σώματα:

Α) Το "Μείζον Σώμα υποβολής Αιτημάτων" αποτελούμενο από τους Εθνικούς εκπροσώπους - βουλευτές των Επαγγελματικών και Κοινωνικών τομέων, εκ των οποίων έκαστος τομέας, επιλέγει Δημοκρατικώς τον εκπροσωπό του, ως άμισθο και εθελοντή.

Β) Το "Μείζον Σώμα ικανοποιήσεως Αιτημάτων", ως κυβέρνηση λήψεως των τελικών αποφάσεων. αποτελούμενο από τους καθηγητές - εκπροσώπους των Τριών Κεντρικών Ακαδημιών ενός Έθνους. Αυτοί αριθμούν τρείς Τεσσερακονταρχίες ανά Έθνος, ήτοι [ (3 Χ 13) + 1 ] Χ 3, όπου έκαστη τριάδα δεκατριαρχιών, αντιστοιχεί και επιλύει λειτουργίες της Τριάδος: "1) ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ - 2) ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - 3) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ". [ ΣΗΜ: Ως εναρμονισμένες λειτουργίες με την τριμερή βιολογία του οργανισμού: 1) ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗ(ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ) - 2) ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ(ΗΛΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ) - 3) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΩΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ: ΥΛΗ/ΣΩΜΑ (ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΧΩΡΑ) ] Αυτοί οι Καθηγητές εκλέγονται από Κριτές, μη κυβερνώντες καθηγητές Πανεπιστημίων, σε Αξιοκρατικούς Διαγωνισμούς - Αγώνες επιλογής Κυβερνητών, συμφώνως με τα αρχαία πρότυπα των πραγματικών Ολυμπιακών και Δελφικών Αγώνων, και όχι με τις σημερινές εβραιοσαξονικές παρωδίες τους σκόπιμου εξευτελισμού και γελοιοποιήσεως του Ανδρομεδίου Ελληνικού Πολιτισμού. Αυτοί οι Καθηγητές είναι μισθωτοί.

Πέραν αυτών των Μείζονων Σωμάτων, λειτουργούν έμισθα ελάσσονα κυβερνητικά σώματα νομαρχιακών πανεπιστημίων τριπλής λειτουργίας: "Έρευνας - Παιδείας - Διοικήσεως" και άμισθες ελάσσονες νομαρχίες Επαγγελματικών κλάδων, με λειτουργία μόνον υποβολής αιτημάτων.

Ο αριθμός των Νομαρχιακών Κυβερνόντων Πανεπιστημίων και των Νομαρχιών Υποβολής Αιτημάτων, πρέπει να είναι ίσος με τον αριθμό των σημερινών νομαρχιακών πρωτευουσών έκαστης χώρας, π.χ. δια την Ελλάδα έχουσα πενήντα Νομαρχιακές Πρωτεύουσες, πρέπει να λειτουργούν πενήντα Νομαρχιακά Πανεπιστήμια Διοικήσεως των Πενήντα Νομών, κυβερνώμενα από την μια Μείζονα Ακαδημία Επιστημών της πρωτευούσης πόλεως.

Το πολίτευμα της "Δημοκρατικής Οργανικής Αξιοκρατίας", δεν ανέχεται Πολίτες - Καρκινικά Κύτταρα - Όγκους οι οποίοι Διογκώνουν την προσωπική τους Δόξα και την προσωπική τους Υλική Περιουσία και Πολυτέλεια, πέραν του Μέσου Όρου Ζωτικού Χώρου του οποίου δικαιούνται να έχουν τα κύτταρα - άνθρωποι του Συμπαντικού Οργανισμού.

Αυτό σημαίνει ότι στο Πολίτευμα της "Δ.Ο.Α.", έκαστη οικογένεια έχει το δικαίωμα να έχει υπό την ιδιοκτησία της μόνον μια οικία ή μια μικρή εταιρεία ή έναν αγρό, με επιτρεπόμενη κατάχρηση μόνον μιας πρόσθετης εξοχικής κατοικίας.

Σε πολίτευμα Συμπαντικού Οργανισμού όπως η "Δ.Ο.Α.", επιβάλεται η ΜΕΤΟΧΙΚΗ Άνιση κατανομή Κερδών και Ζημιών σε όλους τους εργαζόμενους των Μεγάλων Εταιρειών, αναλόγως της Ιεραρχίας τους, των Ειδικών Γνωσεών τους, και της Παραγωγικοτητός τους.

Στο πολίτευμα της "Δ.Ο.Α." οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να αφιερώνουν μια ημέρα εργασίας άνευ αμοιβής δια την Οικολογία της Γαίας και του Συμπαντικού Οργανισμού.

Τέλος, το Πολίτευμα της "Δ.Ο.Α." ως μίμηση των Λειτουργιών του Ανθρώπινου και του Συμπαντικού Σώματος, υποχρεώνει τα Έθνη σας να οργανωθούν σε ένα ενιαίο Οργανικό Σώμα Εθνών Λευκής Φυλής, και σε αντίστοιχο Σώμα Μαύρης Φυλής, ως δυο Πλανητικές Ομοσπονδίες οι οποίες θα συμπήξουν εκ νέου την προϊστορική προ του 9.600 π.δ.χ. λειτουργούσα συνομοσπονδία των Εθνών Λευκής και Μαύρης φυλής, την οποία κατέστρεψαν οι Εγκληματίες Δρακονιανοί εισβολείς Σιν - Σιων - Ιεχωβά και οι προδότες στασιαστές Ανδρομέδιοι Κρόνιοι του Σαβίτ - Σαβαώθ - Κρόνου, το 9.600 π.δ.χ, ώστε οι επίγειοι πράκτορες τους Κινέζοι, εβραίοι, σάξονες και οι λοιποί Μογγόλοι να δυνηθούν να γενοκτονήσουν τα διαλυμένα και μεμονωμένα πλέον έθνη της Λευκής και Μαύρης φυλής. (διαίρει γενοκτόνα και βασίλευε).. Τα κακούργα έθνη των Δρακονιανών Κίτρινων και των Λευκών και Μαύρων μογγολικών επιμιξειών τους, με βάση τους ισχύοντες Συμπαντικούς Νόμους περί "Διαπράξεως Πράξεων Εξιλεώσεως", το 2012 έως 2020, θα διαταχθούν από τον ερχόμενο Κυβερνητικό Ανδρομέδιο Ελληνικό αστροστόλο να επιλέξουν μεταξύ 2 επιλογών:

Α) Να επιβιώσουν σε άλλο Ηλιακό Σύστημα διαπράττοντας πράξεις εξιλεώσεως τετραπλασίων αποζημιώσεων και τετραπλασίου χρόνου, δια τα εγκληματά τους 20.000 ετών στο Ηλιακό μας σύστημα.

Β) Να αρνηθούν να διαπράξουν πράξεις εξιλεώσεως και να συγκεντρωθούν βιαίως στο Κινεζικό Έδαφος όπου θα υποστούν Μαζική Θανατική Εκτέλεση, από σκάφη εκκαθαρίσεων του Γαλαξιακού Κυβερνητικού Αστροστόλου.

Οι ίδιες 2 επιλογές θα ισχύσουν δια τα Διαστημικά Επιτελεία του Σιν - Σιών - Γιαχβεχ, του Σαβίτ - Σαβαώθ - Κρόνου, των πνευμάτων τους της Δολοφονικής Συμπαιγνίας "Καλοί Άγγελοι" και "Κακοί Δαίμονες", και δια τους Πλανήτες Πολέμου του Δρακονιανού Στασιαστικού Αστροστόλου οι οποίοι θα κατασχεθούν και θα αφοπλισθούν από τον Γαλαξιακό Κυβερνητικό Αστροστόλο._

ΤΡΕΜΕ ΜΕΓΑΛΟΡΡΗΜΟΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΕ ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΓΙΑΧΒΕΧ.

ΤΡΕΜΕ (ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ) ΣΑΒΙΤ - ΣΑΒΑΩΘ - ΚΡΟΝΕ,

ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΗΪΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΨΕΥΔΟΘΕΩΝ, ΚΙΝΕΖΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ, ΣΑΞΟΝΕΣ, ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΕΙΣ, ΕΝ ΔΥΜΑΜΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΩΝ ΓΗΪΝΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΛΑΒΕΤΕ ΘΑΡΡΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ή ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ή ΘΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΛΙΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΕΠΕΛΑΥΝΟΥΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ:
ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012._

ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. - ΜΕΣΩ ΗΦΥΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2003._

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ:

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΗΘΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΧΛΟ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html
ΠΟΛΥΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ "ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ) ΚΥΡΙΟΥ" (ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΡΟΣ 3ο)
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/11/3_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου