Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

 

 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΟΣ"

 

 

  ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΑΦΟΝ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ 50 Η 100 ΕΥΡΩ. ΤΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΣΟΝΤΕΣ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ.

 

 

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ: Ο ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Το παρακάτω κείμενο αποτελεί ανάλυση γλωσσική και μη, του τρόπου με τον οποίο η αμφιγονία (αμφι= από το ένα και από το άλλο μέρος + γεννώ) ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος του Πολιτισμού. 

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ  ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ... ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ 5.500€!!!  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΑΛΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟΥ. ( tolis3000gtpower@yahoo.gr )


Οσοι καταθεσουν απευθειας στον τραπεζικο λογαριασμο του Γιαννη Καραγεωργιου, παρακαλουντε να μας στειλουν σκαναρισμενο το καταθετηριο ωστε να τους στειλουμε το κειμενο!

Τα στοιχεία για όποιον θέλει να καταθέσει χρήματα ή να στείλει με έμβασμα είναι τα εξής, τα γράφω και με λατινικούς για να ξέρουν όσοι είναι απ' το εξωτερικό τι να πουν στην τράπεζα να γράψει:


ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ (KARAGEORGIOU GIANNIS)

VOLOS - GREECE

IBAN ACCOUNT: GR6103808050000000014068490 *

BIC: MILBGRAAXXX

SWIFT ADDRESS: MILLENNIUM BANK GR


ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: ΔΩΡEΑ - DONATE


  • για τους καταθέτες χρημάτων υπέρ του Γιάννη Καραγεωργίου, από την Ελλάδα, αρκεί να ξέρουν μόνο τον λογαριασμό καθως , αυτά που έχω βάλει με κόκκινο χρώμα.
  • Τα υπόλοιπα στοιχεία είναι για τους κατοίκους εξωτερικού οι οποίοι θέλουν να στείλουν χρήματα με έμβασμα (από τράπεζα σε τράπεζα) και θα τους τα ζητήσουν από την τράπεζα.
Ευχαριστούμε τον φίλο από τον Πειραιά.


ΣΧΕΤΙΚΑ: 

ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΡΟΧΙΑΣ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΘΕΝ (ΠΑΡΑ)ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου