Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013




  

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"



 ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ, ΠΟΣΟ "ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ", ΚΑΙ ΠΟΣΟ "ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ"(ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ).ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΜΑΙΛ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΩΝ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑΓΟΙ, ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ, ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΕΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ, ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.







ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!

Προσωπικά, ευρίσκω τη σεξουαλική του ισορροπία αμφισβητήσιμη!!!
Εσείς τι λέτε ;;; Α Σ.

Τι να πω;.. Εγώ μόνο να γράφω μπορώ... και ιδού τι απαντώ στον επίδοξο στιχοπλόκο της αισχρότητας...  Μ.Κ.      
ΓΡΑΦΩ + ΓΡΑΦΕΙΣ + ΓΡΑΦΕΙ : ΞΕΓΡΑΦΕΙ

Στην Ελλάδα ζούμε κι όλα επιτρέπονται κι ό,τι γράφει δεν ξεγράφει κι αν το βαστάει ο οργανισμός σου το μασκαριλίκι, ό,τι θέλεις μπορείς να δηλώσεις ότι (νομίζεις πως...) είσαι. Από κλητήρας Δήμαρχος ας πούμε κι από Υπουργός Πρωθυπουργός, δεν έχει διαφορά. Ποιος θα σ’ εμποδίσει, αρκεί βέβαια να μπορείς να το αποδείξεις. ΄Η απλώς να μπορείς να κρατάς τα προσχήματα για την οικειοποίηση του «τίτλου» σου! Αν ονειρεύεσαι τον τίτλο του συγγραφέα, πρέπει να γράψεις κάτι. Τι να γράψεις όμως, όταν σου είναι γνωστό όλο το φάσμα των Δημοσίων Σχέσεων και… Θεαμάτων κι ανυπαρξίας κάθε ιδανικού και «δανεικού» πνευματικού χαρίσματος… Ο τύπος σου δεν είναι αρεστός στον ΤΥΠΟ όπως κι ο κάθε ασυμβίβαστος κι επαναστατικός τύπος στην μετριότητα και στην διαφθορά… Μη τολμήσεις να... μας γράψεις... ούτε αλά… ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Θα σε παραφράσουμε!
        Κάποτε λοιπόν, που αυτοφυή φυτά "έγραφαν" την πονεμένη κι ασήμαντη "ιστοριούλα" τους, ξεφύτρωναν σαν μανιτάρια, αγνώστου προελεύσεως και έργου «συγγραφείς». Πολλά «ψώνια» με σεναριακό μενού βωμολοχίες και χυδαίες σκηνές, αυτοχρίστηκαν λογοτέχνες, συγγραφείς, σεναριογράφοι, διαφημιστές κι ό,τι άλλο χωρούσε το... στερέωμα. Εύκολα ψάρευαν αφελείς χρηματοδότες, που «λάτρευαν» την Τέχνη (ή τις τεχνίτρες), και με τον τίτλο του «παραγωγού» που διακοσμούσαν την αφεντιά τους, κατάφερναν να προβάλουν την «σοδειά τους». Έτσι, εξασφαλίζοντας τόσο ανέλπιστα τίτλο κι ευκαιριακή ιδιότητα, περιφέρονταν περιχαρείς σε καλλιτεχνικά και μη στέκια, επιβάλλοντας ανενόχλητοι την ασημαντότητά τους. Ποιος θα τους σταματούσε άλλωστε; Αφού οι πιο πολλοί πέριξ του... Χολλυγουντ, τα ίδια έκαναν!
     Κι εσύ που είχες ΜΕΡΑΚΙ  να γράφεις, έκρυβες αναγκαστικά την πένα σου και χανόσουν από προσώπου σκηνής... μέχρι νεοτέρας απογραφής! Κι αφού πέρασαν τα άγονα χρόνια κι αφού εσύ καλλιέργησες τους καρπούς της σκέψης σου… ήρθε και η δική σου ΩΡΑ. Για να εκφράσεις ελεύθερα την ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ...


Τώρα διαβάστε και την δημιουργική "παραγωγή" του εκλεγμένου αντιπροσώπου μας στην Βολή των Ελλήνων... όχι βέβαια πως τον ψηφίσαμε εμείς... αλλά αυτοι που τον ψήφισαν... μετά την ανάγνωση του εξόχως κουρελό-πορνογραφήματος... τί θα απολογηθούν στα παιδιά τους, όταν τους ρωτήσουν για ποια "προσόντα"  ψήφισαν αυτό το παρασοφυές ελληνικό σπορίδιο και τι προσδοκίες είχαν απ' αυτό;
Διαβάστε το λοιπόν και ελπίζω η πολλή κουλτούρα να μην σας πέσει βαρειά.

Παρακαλώ δείτε εδώ ποιός;;;;;; είναι Β' Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων!!!!!!!!
 
Πώς λοιπόν να μην καταντήσει η χώρα μας στο σημερινό της χάλι;;;;
 
 
 
Τάσος Κουράκης,
Καθηγητής Ιατρικής,Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος για την Παιδεία και τον Πολιτισμό

Το παρακάτω είναι απόσπασμα, απο την ποιητική συλλογή του :

  •  
  • Τάσος Κουράκης: Το αριστερό «εναλλακτικό» βάψιμο (και με κοτσίδα).

 ΕΝΩΝΑΜΕ ΤΑ ΑΙΔΟΙΑ ΜΑΣ : Η υψηλής στάθμης ποίηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι υπεύθυνος για την Παιδεία (!!!!!!!!!!!!) και τον Πολιτισμό (!!)

 
Πέρα από τις εύθυμες στιγμές που μας χαρίζει το πνευματικό ζόμπι Κουράκης, όλα αυτά περί ανδρογύνου είναι αλχημικοί συμβολισμοί που είχαν υιοθετηθεί από διάφορα μυστικά τάγματα. Βεβαίως, οι αλχημιστές δεν προσπαθούσαν να μετατρέψουν μέταλλα σε χρυσό, ήταν μια εύκολη απάντηση που έδιναν στους αμύητους για να αποκρύπτουν τους πραγματικούς τους στόχους. Οι αμύητοι γελούσαν με τις γελοιότητες των αλχημιστών αλλά τελευταία γελούσαν οι αλχημιστές, που προωθούσαν το έργο τους χωρίς να τους ενοχλούν.


ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΩΔΗ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ

Εκτελέσεις:
Χορωδία


Ένα μ..ί  παινεύτηκε
σ ' ανατολή και δύση
πως δεν ευρέθη π...ος
να πάει να το γαμ..ει.

Κι ο πο...ος μου που τ ' άκουσε
πολύ του κακοφάνη
βάζει στ ' αρχίδια του φτερά
και τρέχει και το φτάνει

Βρε συ, βρε συ παλιόμ..νο
τι έχεις και παινιέσαι;
στον κόσμο που γεννήθηκες
πρέπει για να γαμ...αι
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΣΥΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΟΥΡΑΚΗ
 
 ΑΛΛΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ
 ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΟΛΑ .
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου