Κυριακή, 26 Μαΐου 2013


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"
 ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΛΕΩΝΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΥΣΑΝΙΕΣ, ΚΑΙ ΚΙΜΩΝΕΣ, ΚΑΙ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ, ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΚΑΙ ΒΙΑΝΤΑ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ "ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ" ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ "ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ" ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΙ Κα ΡΕΠΟΥΣ(Τ)Η ΕΧΟΥΜΕ, ΑΜΕΕΕΕΕ, ΚΑΙ ΑΔΩΝΗ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΠΡΟΥΣ, ΚΑΙ 300 ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΣΜΑ, " ΑΠ' ΤΟ 70 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ".
 ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑ, ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ, ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ " ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ", ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.  
ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Σάββατο, 25 Μαΐου 2013

ΥΠΝΑΛΕΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ,ΠΑΨΕ ΝΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕ ΕΛΛΗΝ!!!Ω... ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΕ...!!!                                                                                                                   ...ΑΥΤΟΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΑΜΕ ΤΟΤΕ...    ΤΩΡΑ;;;
 
H ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΩΝ ΚΑΠΟΤΕ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ (ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΟΡΟΠΗΣ ΧΩΡΑΣ)ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:ΑΛΗΘΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΑΙΑΣ - ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ!!!ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ! 

http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2013/04/blog-post_1.html--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΑΝΕ...(ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ),Ω...ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΚΙΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!!!
 

1 σχόλιο: