Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"


ΡΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ,ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ. " ΓΙΑ ΤΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΙΝ ΤΟ ΜΠΛΑΡ ΝΕΡΟ, ΗΤΑΝ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΤΡΟΥΠΙΟΣ". ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΤΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;



Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

Επικίνδυνα παιχνίδια με το Ιράν με σκοπο την αναφλεξη του 3ου Παγκοσμιου Πολεμου!!!

Ενώ στο παράλληλο σύμπαν της Βουλής Αβουλίας των Ανθελλήνων, τα κυνάρια αναλώνονται σε ανούσιους και συμπαιγνιακούς διαξιφισμούς, το Ισραήλ, η Αγγλία και οι ΗΠΑ προετοιμάζονται τάχιστα, εάν πιστέψουμε τις "έγκριτες" διεθνείς εφημερίδες, για προληπτικό χτύπημα στο Ιράν, λόγω όπως λένε πληροφοριών περί επιτάχυνσης του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν... Με άλλα λόγια ρίχνουν λάδι στην φωτιά του Γ' Π.Π.

Βέβαια, δεν γίνεται κουβέντα από τα συμπαιγνιακά ΜΜΑ. Το ενδιαφέρον άλλωστε επικεντρώνεται στην ...Κυβέρνηση Εκτάκτου Ανάγκης(ξεπουλήματος της Ελλάδος), στην 6η δόση του πρεζάκια, στο ...κούρεμα, στις γόβες της κινεζόδουλης Λαγκάρντ και σε άλλα θέματα "ζωτικής σημασίας". Έτσι ακριβώς όπως "έπαψε να υπάρχει" η ραδιενέργεια στην Ιαπωνία. Την ξέχασαν τα ΜΜΑ και η ραδιενέργεια είπε να φύγει ρε παιδί μου...

Find out true reactor conditions
http://www.japantimes.co.jp/text/ed20111104a1.html
Acute leukemia case is spiking up
http://fukushima-diary.com/2011/11/acute-leukemia-case-is-spiking-up/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+FukushimaDiary+%28Fukushima+Diary%29
Radioactive Disaster Debris Arrives in Tokyo from Iwate Prefecture
http://ex-skf.blogspot.com/2011/11/radioactive-disaster-debris-arrives-in.html
Σύμφωνα με το άρθρο του Sky News, ο Νετανιάχου προσπαθεί να συγκεντρώσει υποστήριξη από το "κοινοβούλιο" του Ισραήλ ώστε να προβούνε σε προληπτικό χτύπημα κατά του Ιράν.
"The country's defence minister Ehud Barak and the foreign minister Avigdor Lieberman are said to be among those backing a pre-emptive strike to neutralise Iran's nuclear ambitions."

Ο δε παράφρων Λίμπερμαν, απροκάλυπτα δήλωσε πως: "Το Ιράν αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή για την Παγκόσμια Τάξη"("Iran poses the most dangerous threat to world order."). Βέβαια είπε πως τα θέματα αυτά του υπουργικού του Ισραήλ δεν είναι προς δημοσιοποίηση. Και πολύ σωστά αναρωτιέται ο "Tyler Durden" που υπογράφει το άρθρο στο zerohedge: Αφού δεν είναι προς δημοσιοποίηση, πως τότε το Sky News το δημοσιοποίησε;;; (Which makes one wonder: why is Sky News reporting on this, and why is it a matter for public discussion?)
Sky News Reports Israel Preparing For Preemptive Strike On Iran
http://www.zerohedge.com/news/sky-news-reports-israel-preparing-preemptive-strike-iran
Άλλωστε, φανερά, το Ισραήλ διενεργεί δοκιμές βαλλιστικού πυραύλου(πυρηνικής κεφαλής) ο οποίος έχει την ικανότητα να πλήξει το Ιράν. Παιχνίδια εντυπώσεων;

Israeli army test-fires missile capable of reaching Iran
http://www.guardian.co.uk/world/2011/nov/02/israeli-army-test-fires-missile?CMP=twt_gu
Israel speeds up ballistic missile tests as speculation grows of attack on Iran
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2056639/Israel-speeds-ballistic-missile-tests-speculation-grows-attack-Iran.html#ixzz1cbVDFkXD


Το όνομα του πυραύλου; Jericho... (περίεργη σύμπτωση ότι στην ταινία του εβραιοκρατούμενου Χόλλυγουντ, IRON MAN, παρουσιάζεται όπλο με το ίδιο όνομα "Ιεριχώς")

Και από κοντά, η Αγγλία και οι ΗΠΑ... συμφωνούν ότι το Ιράν "έγινε πολύ επιθετικό με το πυρηνικό του πρόγραμμα και δεν γνωρίζουμε γιατί"

  • Whitehall figures say Iran is 'newly aggressive - and we are not sure why'
  • Iran 'has enough enriched uranium for four nuclear weapons'
  • Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu pushing for invasion
  • Tel Aviv test-fires rockets capable of carrying nuclear warheads into Iran
  • Report reveals China continues to supply Tehran with missiles and other conventional weapons
  • Obama says nuclear programme remains a threat and calls on Iran to reveal its intentions
Λείπει ο Μάρτης απ'την Σαρακοστή; Η Κίνα συνεχίζει να προμηθεύει την Τεχεράνη με πυραύλους και άλλα συμβατικά όπλα, λένε αναφορές των αμερικάνων.

UK and U.S. 'draw up joint plan to attack Iran': Evidence of nuclear programme raises tension in Middle East
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2056873/Iran-attack-drawn-UK-US-Middle-East-tensions-rise.html#ixzz1cj3s6h4f

Και ενώ αυτά γράφτηκαν χθες, σήμερα η Guardian αναφέρει πως ο Νετανιάχου διέταξε ΕΔΕ για το πως διέρρευσαν τα σχέδια περί Ιράν. Όπως αναφέρεται στο άρθρο, εφημερίδα του Κουβέιτ αναφέρει πως ο Νετανιάχου πιστεύει πως οι επικεφαλής της Μοσσάντ και του Σιν Μπετ(κόμμα) διέρρευσαν την είδηση με σκοπό να αποτρέψουν μία τέτοια κίνηση. Άλλωστε, ο πρώην επικεφαλής της Μοσσάντ Μέιρ Νταγκάν έχει δηλώσει ότι μία επίθεση στο Ιράν "είναι η πιο ηλίθια κίνηση που έχει ακούσει".

Israeli PM orders investigation into Iran leak
http://www.guardian.co.uk/world/2011/nov/03/israeli-pm-investigation-iran-leak
The paper suggested that the purpose of the leaks was to prevent an attack, which had moved from the stage of discussion to implementation. "Those who oppose the plan within the security establishment decided to leak it to the media and thwart the plan," it said.

Ex-Israeli spymaster takes swipe at Netanyahu
http://www.guardian.co.uk/world/feedarticle/9677363

Ενώ όλα αυτά λαμβάνουν χώρα, ο Αχμαντινετζάν ή Σαβοριτζιάν σαβοριγιάν-γιαχ-γιαχβε, έχει περιέργως "εξαφανιστεί" από την δημοσιότητα, ενώ όλοι θυμούνται ότι έβγαινε και πέταγε κορώνες για το "σατανικό Ισραήλ" για ψύλλου πήδημα...
AHMADINEJAD SAYS "THE FINAL MOVE HAS BEGUN," GLOBAL REVOLUTION MANAGED BY THE TWELFTH IMAM
http://omega77.tripod.com/globalrevolution.pdf

Ahmadinejad’s Satanic Hand Gestures
http://ahmedamiruddin.wordpress.com/2010/02/15/irans-president-ahmadinajad-a-freemason/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ(ΣΑΤΥΡΙΚΟΝ)

Μιας και αποδείχτηκε περίτρανα πως η πρόταση Μουνέικο για δημοψήφισμα ήταν ένα επικοινωνιακό συμπαιγνιακό πυροτέχνημα, εκπορευόμενο από τα γνωστά κέντρα εξουσίας(βλέπε HONG, Συμμορία των 9, βλέπε εβραιομασόνους αξιωματούχους, βλέπε συμπαιγνιακά κόμματα βουλής αβουλίας κ.α.) το Ιστολόγιο "ΕΛΛΗΝ&ΧΑΟΣ" διοργανώνει αυτό ένα ειλικρινές δημοψήφισμα προς τον Ελληνικό λαό:


ΕΡΩΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ:

ΚΡΕΜΑΛΑ Ή ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ;

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Διανοητικά νεκροί προδότες ΝεοΈλληνες Εβραιο-Αναρχο-Φασίστες και Εβραιο-Αναρχο-Ναζιστές,δούλοι και συνεργάτες της κατοχικής Τρόικας της νέας Γερμανικής κατοχής Βεβήλωσαν τον τάφο του σώματος του ήρωα πρωθυπουργού του 1940 Ιωάννου Μεταξά.

Φτύνουμε κατάμουτρα τους Εβραίους υπάνθρωπους θεωρητικούς του κομμουνισμού ήτοι τον Κάρολο Μαρωδοχαίο ή Μαρδοχάι ή Μαρξ,Λένιν και τους λοιπούς.
Φτύνουμε και τους υποτακτικούς τους ήτοι τους πράκτορες τους (ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ κλπ αριστερών κομματιδίων).
Φτύνουμε ομοίως τους Εβραίους θεωρητικούς του αναρχισμού, Μπακούνιν-Κροπότκιν και τους λοιπούς, και τους ΕλληνοΕβραίους ηγέτες των αναρχικών,του τύπου Αβραάμ Λεσπέρογλου ή Λεσπέρ και τα λοιπά λαμογια της εβραϊκής ΚΥΠ/ΕΥΠ τα οποία βεβήλωσαν τον τάφο του Έλληνα ήρωα δολοφονηθέντος από μασονικά και εβραϊκά βοθρολυμματα, Ιωάννη Μεταξά.
Μασονικά και Εβραϊκά καθάρματα,
Λάβαμε γνώσι των βρομερών και τρισάθλιων πράξεων σας.
Ήτοι της βεβηλώσεως του τάφου του Έλληνα Ήρωα Ιωάννου Μεταξά.http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/11/blog-post_7659.html.
Στην παρούσα δεν θα εξετάσουμε το ποιός έκανε αυτή την καταδικαστέα και αποτρόπαια πράξη ήτοι Κομμουνιστές ή μασόνοι ή αναρχικοί ή ή πράκτορες της ΚΥΠ/ΕΥΠ ή ΕλληνοΕβραίοι προβοκάτορες οι οποίοι υποδύονται τους αριστερούς,αλλά θα εξετάσουμε τους λόγους και τα αίτια που οδήγησαν και πανικόβαλαν τον Ανθέλληνα εχθρό ώστε να σχεδιάσει αυτή την πράξη.
Με δεδομένο ότι ο ήρωας Ιωάννης Μεταξάς πολέμησε τον φασισμό της Ιταλίας,της Γερμανίας του άξονος,λέγοντας ηρωικά και μεγάλα ΟΧΙ (εν αντίθεση με τους σημερινούς προδότες πισ(ω)γλέντηδες πολιτικούς που λένε σε όλα ναι!!!) θα αναρωτηθούμε τι είδους κατηγορία “ανθρώπων" ήταν αυτοί που βεβήλωσαν τον τάφο του ήρωα Ιωάννου Μεταξά.
Ήταν λοιπόν κομμουνιστές και αντί φασίστες αυτοί που άφησαν και την φωτογραφία του αγωνιστή Άρη Βελουχιώτη επίσης δολοφονημένου από τα ίδια Μασονικά και Εβραϊκά καθάρματα?
Σαφώς και όχι αλλά πρόκειται για ψευδΈλληνες νέο φασίστες ψευδό-κομμουνιστές της Εκάλης και πιθανόν πράκτορες θου-βου για γέλια και για κλάματα,ήτοι για άνανδρους ανάρχιδους πισ(ω)κίνητους αρρουραίους (διότι το βράδυ το έκαναν αυτό ωσάν τις καταγαμημένες αρσενικές και θηλυκές πουτάνες της νύχτας).
Και διότι είτε κομμουνιστές είτε πράκτορες θου βου είναι ένα και το αυτό ήτοι η άλλη όψη του ιδίου νομίσματος διότι διατάζονται από άνωθεν και από κοινή ίδια αρχή.ήτοι Κινεζοκινούμενη ΕβραιοΜασονική αρχή.
Σας ενημερώνουμε πουστοκαθάρματα ότι αδίκως κοπιάζετε διότι ο Ήρωας Ιωάννης Μεταξάς δεν ευρίσκεται εκεί όπου εσείς ξεδιάντροπα και με χωρίς κανένα ίχνος ανθρωπιάς βεβηλώσατε,αλλά ευρίσκεται εις τα Ηλύσια πεδία μαζί με τους λοιπούς ήρωες, τα οποία Ηλύσια πεδία εσείς ούτε με κιάλια θα μπορέσετε να δείτε.
Όι πράξεις σας είναι ήδη καταγεγραμμένες εις τα ακασικά σας αρχεία.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι εις την 2η διάσταση οι δικοί μας ήτοι οι Ανδρομέδιοι Έλληνες δικαστές σας έχουν ετοιμάσει ιδιαίτερη υποδοχή και ειδικώς ο ήρωας Μεταξάς θα χαρεί πολύ να σας περιποιηθεί αναλόγως.
Και τώρα που ξεκαθαρίστηκε το τι μέλει γενέσθαι δια τα ως άνω αίσχη σας, περνάμε εις το κυρίως θέμα.
ήτοι εις τους λόγους δια τους οποίους εσείς λάβατε τις Μασονικές ΚινεζοΕβραιο κινούμενες προδοτικές σας εντολές.
Ενημερωθήκαμε ότι πράξατε όσα πράξατε ανήμερα της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Από ότι είδατε και εσείς εις τις ειδήσεις ο Ελληνικός λαός δεν τρώει πλέον κουτόχορτο ήτοι του έξωθεν εθνικού διχασμού με εβραϊκές κομμουνιστικές και καπιταλιστικές θεωρίες.
Τις οποίες έζησε καλά στο πετσί του με εμφύλιους διχασμούς για να κάνουν πάρτι οι Εβραίοι στην Ελλάδα, τα έζησε στο παρελθόν και δεν την ξαναπατάει.
Ξέρει πολύ καλά ποιοί είναι οι κουκουλοφόροι “γνωστοί άγνωστοι”.
Ο Ελληνικός λαός κύριοι όπως είδατε την 28η Οκτωβρίου φώναζε ενωμένος στις παρελάσεις “έξω οι μασόνοι και οι Εβραίοι από την Ελλάδα”.
Ακόμα και ο προδότης πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος πήρε το μήνυμα και έφυγε σαν κλαψοπουτάνα, εσείς ακόμα δεν πήρατε το μήνυμα το τι μέλει γενέσθαι δια τα προδοτικά τομάρια σας της πρώτης διαστάσεως?
Αν όχι αναμείνατε στο ακουστικό σας διότι όπως μάθαμε η Ο.Ε.Α. Ήδη έχει ξεσκονίσει τα ηλεκτρονικά της κλαπατσίμπανα και ετοιμάζεται μαζί με τον υπόλοιπο λαό να σας δώσει το τέλος που σας αξίζει.
Συμπεραίνεται λοιπόν ότι το πρώτο αίτιο αυτής σας της πράξης είναι το ότι θελήσατε να δημιουργήσετε ανεπιτυχώς διένεξη με τους ακροδεξιούς με τελικό σκοπό φυσικά την εμφύλια αναταραχή.
Παλιό το κόλπο ΜασονοΕβραίοι του κερατά δεν πιάνει πλέον, είδε ο κόσμος ποίοι είσαστε κάτω από τις κουκούλες με τον τίτλο των δήθεν “αναρχικών”.
Είδε τις φάτσες σας και τις αστυνομικές σας ταυτότητες.
Επομένως πουτάνες και πουστοκαθάρματα μην κρύβεστε άλλο σας ξέρουμε και το κακό είναι ότι δεν σας ξέρουμε μόνον εμείς, αλλά και όλος ο Ελληνικός λαός πλέον, φανερωθείτε λοιπόν αν έχετε τα αρχίδια ακόμα και δεν σας τα έχουν ευνουχίσει εν μασονικές στοές και πείτε μας πόσα σας έδωσε ο ΕβραιοΣόρος και η παρέα του,πόσα άξιζε η βεβήλωση του τάφου του Ιωάννου Μεταξά για να σας πούμε και εμείς πόσο θα αξίζει η Κηδεία σας εις τις δεξαμενές των κοπρολυμμάτων εις την Ψυτάλλεια διότι τα σκατά μόνο με τα σκατά αρμόζουν να είναι μαζί.
Να ενημερώσουμε το αναγνωστικό κοινό περί του Άρη Βελουχίωτη και του ΚΚΕ τα κάτωθι:
Το ΚΚΕ Ελλάδος ακολουθώντας την προδοτική Εβραϊκή γραμμή των Εβραίων της Μόσχας εργαζόταν και εργάζεται συνωμοτικός για την απώλεια της Εθνικής Ελληνικής Κυριαρχίας με πρώτη την απώλεια της Κυριαρχίας της Μακεδονίας Βορείου Ελλάδος σε συγχώνευση της Βορείου Ελλάδος εις το κράτος των Σκοπίων και εις την Βουλγαρία.
Ο Βελουχιώτης αρνήθηκε να υπηρετήσει αυτό το σχέδιο, και με τα ένοπλα τμήματα του, και τις ένοπλες ταξιαρχίες του, χωρίς να ρωτήσει την ηγεσία του ΚΚΕ, άνοιξε πυρ εναντίον των Βουλγάρων κομμουνιστών του NOF και SNOF το NOF ήτοι το national front ήτοι εθνικό μέτωπο είναι το πρώτο τμήμα βουλγάρων που εισέβαλε εις την Ελλάδα και άρχισε και σκότωνε και βίαζε Έλληνες και Ελληνίδες το οποίο αντικαταστάθηκε μετά από το SNOF το οποίο είναι το ανανεωμένο national front της Βουλγαρίας δια την κατοχή και την προσάρτηση Ελληνικών Εδαφών.
Το ΚΚΕ είχε συνεργασθεί με το NOF και το SNOF και μάλιστα συνυπέγραψε μαζί με το NOF και το SNOF δηλαδή με τις οργανώσεις των κομμουνιστών Βουλγάρων που εισέβαλαν στην Ελλάδα,σύμφωνο στο Νέο Πετρίτσι εις το οποίο συμφωνούσε να παραδώσει την Βόρειο Ελλάδα και την Μακεδονία εις την Βουλγαρία δια την δημιουργία του κράτους της Σοβιετικής Μακεδονίας.
Ομοίως το ΚΚΕ υπέγραψε και άλλη συμφωνία ήτοι νέα συμφωνία επίσης παραδόσεως της Βορείου Ελλάδος και Μακεδονίας εις την Βουλγαρία δια να σχηματισθεί η Σοβιετική δημοκρατία της Μακεδονίας υπό Βουλγαρική κατοχή.(Βλέπε σήμερα ποιοί στηρίζουν το ουράνιο τόξο)
Ο Βελουχιώτης αντέδρασε σ αυτά τα σχέδια και πήρε μόνος του πρωτοβουλία διατάσσοντας της ταξιαρχίες του να ανοίξουν πύρ εναντίον των Βουλγάρων κομμουνιστών του NOF και του SNOF και τις εξεδίωξε τις ξένες Βουλγαρικές Ταξιαρχίες από την Ελλάδα εκτελώντας έτσι ο Βελουχιώτης Εθνικό έργο,αν και με την ιδιότητα του κομμουνιστού αρχηγού είχε διαπράξει τεράστια εγκλήματα εναντίον των Ελλήνων πατριωτών.
Διότι τελικός απεδείχθη ότι ο Βελουχιώτης ήθελε εθνικό κομμουνισμό δηλαδή ήθελε παραδόξως Ελληνικό Εθνικό Σοσιαλισμό δηλαδή παραδόξως ήθελε Εθνικό εθνοσοσιαλισμό(Χίτλερ της Ελλάδος) ενώ η Μόσχα ήθελε διεθνιστικό Σοσιαλισμό.
Ο Βελουχιώτης έκανε και δεύτερη θετική πράξη για την Ελλάδα επιβάλλοντας θανατική ποινή στον Ρουμάνο πρίγκιπα Ντιαμάντε ο οποίος είχε ιδρύσει μετά το 46-47 Κυβέρνηση Ρουμανική στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας,ανακηρύσσοντας την Θεσσαλία ανεξάρτητο κράτος από την υπόλοιπη Ελλάδα με ανεξάρτητη Ρουμανική Κυβέρνηση.Εάν δεν υπήρχε ο Βελουχιώτης είναι άγνωστο τι θα ίσχυε σήμερα,το άν η Θεσσαλία θα ήταν μέρος του Ελληνικού κράτους ή θα ήταν Ρουμανικό κρατίδιο ή κρατίδιο υπό Ρουμανική κατοχή.
Σήμερα η Ρουμανική κυβέρνηση συνεχίζει αυτές τις προσπάθειες προσαρτήσεως της Θεσσαλίας ως δήθεν εδαφικής προεκτάσεως της Ρουμανίας μέσω προπαγάνδας εις τους Έλληνες Βλάχους με το αιτιολογικό ότι επειδή οι Βλάχοι κατά τις ανόδους και τις καθόδους που έκαναν οι Έλληνες με τα κοπάδια τους και με τα εμπόρια τους μεταξύ Ρουμανίας Ελλάδος κάθε χρόνο,είχαν αναγκαστεί να μάθουν την Ρουμανική γλώσσα και το Ρουμανικό ιδίωμα το οποίο το χρησιμοποιούσαν ευρύτατα και μεταξύ τους, με το πρόσχημα αυτό η Ρουμανική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι οι βλάχοι δεν είναι Έλληνες αλλά είναι Ρουμάνοι και ότι όπου κατοικούν βλάχοι Έλληνες αυτή είναι περιοχή Ρουμανική και πρέπει να περιέλθει σε Ρουμανική εθνική κυριαρχία.   
Το ΚΚΕ αποφάσισε να τον δολοφονήσει τον Άρη Βελουχιώτη και του έστησε παγίδα περικυκλώσεως από άλλες δυνάμεις του εθνικού στρατού του Ζέρβα,με αποτέλεσμα ο Βελουχιώτης να προχωρήσει σε αυτοκτονία για να μην παραδοθεί στις δυνάμεις του Ζέρβα.
Αυτά περί ΚΚΕ και Βελουχιώτη.
Περί του ήρωα Ιωάννου Μεταξά θα βρείτε πολύ υλικό το οποίο έχουμε δημοσιεύσει εις τις παλαιότερες αναρτήσεις μας και καλό θα ήταν να ρίξετε μια ματιά ώστε να έχετε πλήρη εικόνα δια τα εδώ σχολιασθέντα.
Εκ του Ιστολογίου
Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ.
ΣΧΕΤΙΚΑ:
Ο ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ" ΠΑΥΛΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/02/blog-post_28.html
10)Αληθής Λόγος Ο.Ε.Α.-ΣΚΑΦΟΣ ΝΕΜΕΣΙΣ στον Γαλαξία μας.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/10_17.html
Βασιλης Λεβεντης: Ορθως τους εκτελεσαν στο Γουδι
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_05.html
Οι Έλληνες ήταν ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ΟΧΙ ηττημένοι όπως τους βολεύει να μαθαίνουν στα ελληνόπουλα!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_28.html
ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΗΓΕΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/28-1940.html

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΡΊΩΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΗ-ΙΣΠΑΝΙΚΗ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!

http://www.youtube.com/user/lichtspirit12

εχει εδω ολη τη συνεντευξη!! ΣΕ 11 μερη στο Youtube!!!

Don Alejandro Maya und 2012 (Deutsch) 1 v 11
http://www.youtube.com/watch?v=SG_Mlcx8mis

Don Alejandro Maya und 2012 (Deutsch) 2 v 11
http://www.youtube.com/watch?v=QlWmYOuQdp4

Don Alejandro Maya und 2012 (Deutsch) 3 v 11
http://www.youtube.com/watch?v=MqWAG151P1k

Don Alejandro Maya und 2012 (Deutsch) 4 v 11
http://www.youtube.com/watch?v=oGtvVIyCq_s

Don Alejandro Maya und 2012 (Deutsch) 5 v 11
http://www.youtube.com/watch?v=ny_yMD618IQ

Don Alejandro Maya und 2012 (Deutsch) 6 v 11
http://www.youtube.com/watch?v=CC55ZFKLLr0

Don Alejandro Maya und 2012 (Deutsch) 7 v 11
http://www.youtube.com/watch?v=WTt1PflPB4g

Don Alejandro Maya und 2012 (Deutsch) 8 v 11
http://www.youtube.com/watch?v=j7bH2X75iEs

Don Alejandro Maya und 2012 (Deutsch) 9 v 11
http://www.youtube.com/watch?v=bkZowjWPH6c

Don Alejandro Maya und 2012 (Deutsch) 10 v 11
http://www.youtube.com/watch?v=2fkL-EkY-wk

Don Alejandro Maya und 2012 (Deutsch) 11 v 11
http://www.youtube.com/watch?v=POydExFyrXo


Πολύ ωραίος ήταν ο Αλεξάντρο και η μεταφράστρια του...ιδαίτερα αξιόλογοι άνθρωποι που κρατάνε τα έθιμα και τις παραδόσεις τους και ζουνε κοντά στη φύση..και προστατεύουν τη φύση.. Υποψιν οτι ο Αλεξάντρο η "περιπλανώμενος λύκος" όπως είναι το ινδιάνικο όνομά του, ή ΤΑΤΑ=παππούς στα ισπανικά (και όχι αδελφή τατά ...) είναι η Νο.1 ηγετική φιγούρα των σημερινών Μάγιας στη Γουατεμάλα και κρατάει παρελθόν 13ων γενεών..Για 30 χρονιά ταξιδεύει φτωχικά σε όλο τον κόσμο διαδίδοντας αυτά τα μηνυματα..ομως τώρα μολις τον θυμήθηκαν και τον προβάλουν , και μολις περάσει το 2012, και δεν γίνει τιποτε, ολοι θα το ξεχάσουν και ολοι θα ξεχάσουν τους μάγιας και τον Αλεξάντρο και ολοι θα περιμένουν μετά με αγωνια την επόμενη χρονια καταστροφολογίας "αρμαγεδδών"---> τύπου ο καιροc γαρ εγγυc 2024 της λιακοπουλειάδας... τι να πει κανείς...αλλα 12 χρονια ...αγωνίας και καθαρού ανόθευτου τρόμου!! ... (ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ ΓΕΛΩΣ !!!)

κάνοντας μια περίληψη στα γρήγορα ο Αλεξάντρο επισήμανε κυρίως τα παρακάτω...

1) δεν ξέρουμε ακριβώς ποτε κλείνει ο μεγάλος κύκλος, έχει χαθεί η μέρα.. ..δηλαδή το 2012 δεν ισχύει..μπορεί να συμβεί η αλλαγή του ήλιου το 2015 το 2020 ή και ακόμα παραπέρα απο το 2012 - και 50 χρόνια παραπέρα (μέχρι και 50 χρόνια απόκλιση!!!)...!!! Δηλαδή δεν μετρατρέπονται σωστά τα ημερολόγια ακριβείας των Μάγιας στο δικό μας γρηγοριανό ημερολόγιο...

2) Φυσικά και δεν θα χουμε τέλος του κοσμου το 2012, ολα αυτα ειναι ανοησιες που τρομοκρατούνε τον κοσμο, οταν συμβει τελικά η αλλαγή της περιόδου του ήλιου, θα υπάρξει μια περιόδος σκοτινιάσματος -μεγάλης νύχτας- διάρκειας κάποιων λίγων ημερών, αλλά δεν θα ρθει το τέλος του κόσμου, θα είναι σαν αλλαγή έτους (πρωτοχρονιά) ετσι το βλέπουν οι Μάγιας...Φυσικά λοιπόν και δεν θα χουμε τέλος του κοσμου το 2012, αλλά θα είναι μια μεγάλη αλλαγή που θα έχει κάποιες συνέπειες ιδίως στον δήθεν πολιτισμένο τεχνολογικό κόσμο... (διακοπή ρεύματος, κλπ)
Το σκοτίνιασμα του ήλιου που αναφέρουν οι Μάγιας ότι συμβαίνει κάθε 5200 χρόνια με το τέλος του μεγάλου ηλιακού κύκλου που καταγράφεται στα ημερολογιά τους ακριβείας (να υπενθυμίσουμε ότι οι Μάγιας έχουν εμμονή με την τήρηση των ημερολογίων τους και με την αστρονομική ακρίβεια του χρόνου)...και όλο αυτό μας βάζει σε σοβαρές υποψίες ότι ενδεχομένως ο ήλιος μας είναι στην πραγματικότητα ένα μεταβλητό αστέρι ...αυτός ο τύπος αστέρα αλλάζει περιοδικά τη φωτεινότητα του...δηλαδή μπορεί να λάμπει κανονικά και σταθερά για 10.000 χρόνια και κάθε 10.000 χρόνια (στην περιπτωση μας 5200 χρόνια) να χάσει για ένα διάστημα τη λαμπρότητα του και να σκοτινιάσει...!! Ήδη υπάρχουν ενδείξεις για ένα τέτοιο φανταστικό αστρονομικό φαινόμενο!! Ο τρέχουν ηλιακός κύκλος νο.24 που λήγει το 2018 και κορυφώνεται το 2013, καθυστέρησε πάρα πολύ να ξεκινήσει και έχει τον μικρότερο αριθμό κυλίδων και την μικρότερη ένταση σε σχέση με άλλους κύκλους.. Οι αστροφυσικοί που παρακολουθούν τον ήλιο προβλέπουν ότι δεν θα έχουμε επόμενο ηλιακό κύκλο και ο ήλιος θα μπει σε μια περίοδο ηλιακής χειμέριας νάρκης που την ονομάζουν μοντερ μινιμουμ...αυτό σημαίνει σκοτίνιασμα και γενική πτώση φωτεινότητας του ήλιου!!!..τώρα σε τι βαθμό αυτό θα φάνει είναι άγνωστο, πάντως σύμφωνα με τους Μάγιας το σκοτίνιασμα του ήλιου θα είναι πολύ έντονο αλλά θα διαρκέσει λίγες μονο μέρες..
Αυτό θα έχει μεν καταστροφικές συνέπειες στο δήθεν πολιτισμένο και ανεπτυγμένο τεχνολογικά κόσμο μας (διακοπές ρεύματος και πανικό, όπως αναφέρουν οι Μάγιας) αλλά δεν θα έχει καμία συνέπεια σε πολιτισμούς εναρμονισμένους με τη φύση όπως οι Μάγιας που περιμένουν και γνωρίζουν από την αρχαιότητα το φαινόμενο.. Απλά θα φροντίσουν να έχουν σταθερά αναμένη τη φωτιά τους...όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο "Περιπλανώμενος Λύκος"...
http://news.nationalgeographic.com/news/2011/06/110614-sun-hibernation-solar-cycle-sunspots-space-science/

3) εξεφρασε ομως την ανησυχια του για την μολυνση του περιβαλλοντος, τα πυρηνικα, τα οπλα και τους πολεμους, την κοινωνική αναταραχή, και τα προβληματα του συγχρονου κοσμου

4) Διευκρινησε τι εννοουσε με "την επιστροφή των προγόνων, και των ανθρωπων της Σοφιας στην εποχή μας"...Δεν εννοεί επιστροφή των Πλειάδειων πατεράδων τους!!! δηλαδή δεν εννοεί επιστροφή φυσικών οντοτήτων από το διάστημα...αλλά εννοεί επιστροφή του τρόπου σοφής σκέψεως των προγόνων του των Μαγιας (Πλειάδειων) και επιστροφή του φυσικου τροπου ζωης των ιθαγενων και διαδοση αυτων των μηνυματων τους.. Οπως χαρακτηριστικα αναφερε, το οτι με βλεπετε εμενα τον Αλεξαντρο σε αυτη την συνεντευξη σε ολο τον κοσμο σήμερα, σημαινει οτι η "προφητεια περι επιστροφής των προγονων της σοφιας" πραγματοποιείται τώρα μέσου εμού. (και μεσω άλλων Μάγιας βέβαια).. Βέβαια εδώ να σημειώσω ότι ίσως ο Αλεξάντρο να εκβιάστηκε από εβραίους να τα γυρίσει και να πει οτι μιλάει τάχα για συμβολική επιστροφή των προγόνων..διότι οι Μάγιας πάντα μιλούσαν για αληθινή επιστροφή των προγόνων (διαστρικών) θεών τους (Πλειάδειων) στο κλείσιμο του μεγάλου κύκλου του ήλιου (δηλαδή μετά το 2012)...και τέλος της σημερινής (δρακονιανής) σαθρής διοίκησης του κόσμου..

αντιγράφουμε από Ο.Ε.Α.:

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟ-ΛΑΓΝΩΝ ΡΥΠΑΡΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ “ΑΝΑΛΥΤΕΣ” ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΩΝ “ΜΑΓΙΑΣ”, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ “ΜΑΓΙΑΣ” ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟ “ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΤΟ «ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ “ΜΠΑΚΤΟΥΝ” ΤΩΝ 5.125 ΕΤΩΝ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ 2012, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ “ΜΑΓΙΑΣ” ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΜΟΝΗ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΗΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΜΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙ «ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΩΝ ΘΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΔΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ “ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΚΛΟΥ” ΤΩΝ 5.125 ΕΤΩΝ» ΗΤΟΙ ΤΟ 2012, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΣΑΞΟΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ… ΠΟΛΩΝ._
http://diaggeleas.wordpress.com/%CE%B4%CE%84-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BF-%CE%B5-%CE%B1/

αντιγράφουμε από λόγια των Πρεσβύτερων των Μάγιας καταγεγραμμένα στο βιβλίο: Τhe Maya Book of Chilam Balam de Chumayel.

"Είμαστε στην Πέμπτη Εποχη΄, την εποχή των δονήσεων και της κίνησης.. Αυτή θα είναι εποχή σεισμών, αλλαγών και μεταρυθμίσεων"

"Η μαύρη τρύπα θα είναι στο μέσο και θα μας επιτρέπει να επισκεφτούμε τους προγόνους μας δίχως να χρειαστεί να πάμε στον υπόκοσμο. Ο κόσμος μας θα αλλάξει όπως έγινε όταν οι γενιοφόροι άνθρωποι έφτασαν με τον νέο θεό τους (εβραίο μογγόλο ψευδόχριστο), και τη νέα θρησκεία τους" - (Αναφερόμενοι στους Ισπανοεβραίους γενοκτόνους κατακτητές που γενοκτόνησαν τους Μάγιας, έκαψαν τα βιβλία τους, και τους επέβαλαν με τη βια χριστιανισμό και την ισπανική γλώσσα, κατά τα πρότυπα καταστροφής του ελληνικού πολιτισμού από τους κρυπτοεβραίους Βυζαντινούς και τα Κρόνια κρυπτοεβραικά ιερατεία)

"Ξανά, μια νέα θρησκεία θα έλθει από τους ουρανούς, ξανά αυτοί που πετάνε, θα μας φέρουν μια νέα θρησκεία, ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα γνώση (ιδε γνώση Ο.Ε.Α.). Αυτοί, αυτοί που πετάνε (Ουρανιδείς-Ανδρομεδείς και Μάγιας/Πλειάδειοι)...θα μας φέρουν μια νέα θρησκεία, ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα γνώση.. Αυτή την φορά θα έχουμε ειρήνη και σεβασμό. Η πόρτα θα ανοίξει. Τώρα θα μπορούμε να επισκεφτούμε τους προγόνους μας και να ταξιδέψουμε όπως επιθυμούμε. Θα είναι μια εποχή γνώσεως, αλλαγών και αναγέννησης"

"Τα 11 Αχάου, ήταν όταν οι ισχυροί άνθρωποι έφτασαν από τα ανατολικά. Αυτοί ήταν οι πρώτοι που έφεραν αρρώστιες εδώ στη χώρα μας, τη χώρα τη δική μας των Μάγιας, στο έτος 1513" - (Αναφερόμενοι στους Ισπανοεβραίους γενοκτόνους κατακτητές)
http://2012mayacalendar.blogspot.com/

5) ξεκαθάρισε οτι η αστρική πατρίδα των Μάγιας ήταν το αστρικό σμήνος των Πλειάδων.. Κατέβηκαν 4 σοφοι Πλειαδείς Μάγια (εξου και το άστρο των Πλειάδων που λέγεται Μάγια)...και αυτοι κατέβηκαν σε 4 σημεία του κόσμου.. Αρχικά οι μάγιας/ατλαντίδα, μετά στην αίγυπτο, στην ασία και στην ινδία, έσπειραν τον πολιτισμό και τους τρόπους τους, αφησαν απογόνους και μετά έφυγαν παλι προς τα άστρα...

6) αναφερε κάποια σημαντικα πράγματα για τα Κρυστάλινα κρανία... ανάφερε ποιος τα έχει και οτι ηταν φτιαγμένα από σπάνιο άφθαρτο υλικό κρύσταλλο που δεν είναι γήινος αλλά προέρχεται από τις Πλειάδες και τον έφεραν εδώ οι Πλειάδειοι-Μάγιας ...προγονοί του..
και σημείωσε ότι γίνεται και αυτού μεγάλη παραπληροφόρηση και εκμετάλευση απο κάποιους με σκοπο την προπαγάνδα και το κέρδος..

7) αναφέρθηκε από την μεταφράστρια του (μητέρα πέντε αγοριών!), η γενική άνοδος της σημασίας της γυναίκας και η ολοένα αυξανόμενη μητριαρχική ροπή και άνοδος των γυναικών σε ηγετικές θέσεις κρατών (σ'αυτο το σημείο ο δήθεν αντιμητριαρχικος χατζη-Σπυρόπουλος του ΠΑ-ΣΥ-Α που ζει με μητριαρχικα χαρτζηλικια της μητερας και της αδελφης του ..δαιμονίζεται και βγάζει αφρούς!) ..

Οφειλουμε σ'αυτό το σημείο να συμπληρώσουμε ότι η άνοδος της μητριαρχίας βρίσκεται μέσα στο πρόγραμμα του σκατόψυχου Γιαχβέχα της Σελήνης διότι όπως δηλώνει αναίσχυντα στο ιερό (διάβαζε: βρωμερό) βιβλίο του:

<< ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΩ ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΟΥΣ (ΟΞΙΝΑ ΥΔΑΤΑ = ΑΝΔΡΕΣ) ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΩ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ (ΑΛΚΑΛΙΚΑ ΥΔΑΤΑ = ΓΥΝΑΙΚΕΣ) >>._
ΗΤΟΙ:
(Β): ΤΗΝ ΑΠΟ ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ._ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ (ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) ΓΡΑΦΗΣ" ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

(Γ): ΤΟΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ "ΦΕΜΟΥΝΙΣΜΟ", ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΑΝΔΡΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΟΤΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΣΠΕΡΜΑ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΥΦΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ._

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Αστερισμός Πλειάδων = η αστρική προέλευση των Μάγιας και τι προβλέπουν οι Μάγιας να συμβεί μετά το 2012
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/2012_30.html

1 σχόλιο:

  1. Are you looking for free Instagram Followers and Likes?
    Did you know that you can get these ON AUTO-PILOT AND TOTALLY FOR FREE by using Like 4 Like?

    ΑπάντησηΔιαγραφή