Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

 

 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"

 

 

  ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΡΤΕΜΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ "ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ" ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΝΑ ΣΩΘΕΙ, ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, Η ΟΧΙ; ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ. ΕΠΕΙΔΗ, ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΑΠΟ ΛΙΓΟ, ΕΩΣ ΠΟΛΥ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ(ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ, ΒΕΒΑΙΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΑ), ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ Ο ΣΩΡΑΣ, ΕΦΤΥΣΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΤΟΥΣ(ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ, ΑΡΑ Η ΜΕΤΟΧΗ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ,ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ), ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ, ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΛΑΣΠΗΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ   END ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ, ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ(ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΘΣΙΛΝΤ, ΕΠΑΙΞΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ, ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ).

 

 

 

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ;;; ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΗΣ END ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" !!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΜΟΥΓΚΑ ΕΝΩ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!




ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ END ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ! ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ INETRNET CAFE, ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΠΕΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΝΕΛ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΥΤΕΣ!! ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/11/300-end.html

E.N.D. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: ΤΑ $600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!

2 σχόλια:

  1. Κατ' αρχας, να πουμε οτι, η END, δεν ειναι Ομογενειακη οργανωση, αλλα μια ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΕΡΓΑΛΕΙΟ του ΣΩΡΑ, στην υποθεση του χρεους της Ελλαδος. Δεν ζητησε βοηθεια απο κανεναν ο ΣΩΡΑΣ. Τα κεφαλαια ειναι δικα του, απο Ομολογα του Αμερικανικου Κρατους, με εγκριση απο το Υπουργειο Οικονομικων της Αμερικης(αλλοιως θα ηταν φυλακη ΟΛΟΙ). Τα λεφτα της Τραπεζας Ανατολικης Ελλαδος, ειναι αλλη, πονεμενη ιστορια, στην οποια, ως συνηθως, ειναι μπλεγμενος, ο Συνηθης Υποπτος(μεγαλοτραπεζιτης, η μεγαλοαπατεωνας), ΡΟΘΣΙΛΝΤ, στον οποιο ουσιαστικα ανηκει η Εθνικη Τραπεζα, και αυτος ειναι ο λογος, που η Εθνικη, προτεινε πληρωμη μεσω τραπεζης του εξωτερικου. Δηλαδη, η κεντρικη τραπεζα της Γαλλιας, η οποια σημερα δεν ειναι πλεον κεντρικη τραπεζα της Γαλλιας, αλλα ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ειναι ο εγγυητης των μετοχων. Κατα συμπτωση, η τραπεζα αυτη, ειναι ιδιοκτησιας ΡΟΘΣΙΛΝΤ, ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή