Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

       


 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ9 ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΤΙ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ. ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΡΑ..................................







ΛΥΣΕΙΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Α.  Ως προς εμάς

1. Σχηματισμός ομάδων

Δημιουργούμε Ανεξάρτητες Ομάδες Αφύπνισης 3-5 ατόμων.  Από άτομα που γνωρίζουμε χρόνια και στα οποία έχουμε εμπιστοσύνη και από νέους φίλους που έχουμε ελέγξει ότι μοιράζονται το κοινό όραμα.  Όταν μια ομάδα ξεπεράσει τα 8-10 άτομα οφείλει (λαμβανομένων φυσικά υπόψη των τοπικών συνθηκών) να σπάσει σε δύο ανεξάρτητες.  Ο συνολικός αριθμός των ΑΟΑ επιδιώκεται να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερος. 


2. Ενεργή Αφύπνιση - σύνδεση με το Ελληνότροπο

Η κάθε ομάδα επιλέγει μόνη της πόσες φορές φορές την εβδομάδα θα συνεδριάζει και πού.  Τουλάχιστον μια φορά είναι απαραίτητη.  Δεν τηρούνται κανενός είδους πρακτικά.  Το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει ατομική μελέτη και συζητήσεις μεταξύ των μελών.   Κύριο θέμα η συνειδητοποίηση της πραγματικής κατάστασης.  Το δεύτερο στάδιο είναι η Εθνική Αφύπνιση και η κατανόηση της σημασίας της Πνευματικής Κάθαρσης.  Οριοθέτηση βασικών εννοιών και αποκρυπτογράφηση λέξεων-κλειδιών που χρησιμοποιούνται από τον εχθρό. Καθορισμός της ταυτότητας και σύνδεση με τους τρόπους των προγόνων. Σε ορισμένες συνεδρίες μπορoύν να συμμετέχουν και άλλα πρόσωπα εκτός από τα μέλη καθώς και προσκεκλημένοι ομιλητές εφόσον η ίδια η ομάδα κρίνει ότι κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο.


3. Προετοιμασία νοός και χώρου

Δέσιμο της ομάδας και ιδεολογική κατάρτιση στα ζωτικά εθνικά θέματα. Ατομική βελτίωση και αλληλοδιδακτική διαδικασία μεταξύ των μελών της ομάδας για ταχύρρυθμη ομαδική πρόοδο (επιλέγουμε διαφορετικά θέματα μελέτης ο καθένας και εξαντλούμε την επιχειρηματολογία τους σε κοινές συζητήσεις πριν τα παρουσιάσουμε στην ομάδα).  Ορίζουμε τον κοινωνικό χώρο μας στο πλαίσιο του εθνικού χώρου και προχωράμε στην δόμηση σταθερών σημείων μέσα σε αυτόν.    Βοήθεια θα δίδεται από τις ομάδες που έχουν προχωρήσει (σε πηγές, βιβλιογραφία και σε ιδεολογικό προσανατολισμό).  


4. Ακτινωτή ανάπτυξη-διείσδυση-εξειδίκευση

Αλληλεπίδραση σε τοπικό και σε εθνικό επίπεδο με αντίστοιχες ΑΟΑ και συνεργασία πάνω σε τρέχοντα ή πάγια ζητήματα. Ακτινωτή διείσδυση με την μέθοδο των επικαλυπτόμενων συνδεδεμένων κύκλων: Η ομάδα κάθε περιοχής έρχεται σε επαφή με γνωστούς της σε άλλες περιοχές και τους προτείνει την ίδρυση νέων ανεξάρτητων ομάδων. Αυτό γίνεται αμφίδρομα και ταυτόχρονα.  Το να υπάρχουν 2 ή 22 ομάδες σε μια πόλη δεν αρκεί.  Επιδιώκουμε τον μέγιστο αριθμό ομάδων έτσι ώστε να έχουμε τον αντίστοιχο αντίκτυπο πάνω στο κοινωνικό σύνολο.
Ενεργοποίηση της εξωστρέφειας. Επικοινωνία με άλλες ομοειδείς ομάδες στην βάση της αναγνώρισης του κοινού κινδύνου και της αποδοχής του εθνικού ιδεώδους (Γλώσσα και Ζωτικός Χώρος είναι τα ελάχιστα προαπαιτούμενα για το πεδίο σύγκλισης).  Ενημέρωση άμεσου περιβάλλοντος και εξασφάλιση αρχικής υποστήριξης.
Εξειδίκευση κατά τομείς και ιδιαίτερες ικανότητες/γνώσεις /κλίσεις. Συμμετοχή στην διαμόρφωση και στην προώθηση Ελληνικής Ιδεολογίας.

Β.  Ως προς τους άλλους

1. Κατάργηση του πληροφοριακού φράγματος

Επίθεση με όλους τους τρόπους (λογική, χλεύη, σάτιρα, αποκαλύψεις) στους κατευθυντήριους άξονες μετάδοσης της εχθρικής ιδεολογίας.  ΜΜΕ, διαδίκτυο και καφενεία πρέπει να αποδομηθούν στο έπακρο.  Καμία κομματική ανακοίνωση δεν είναι ανεκτή πλέον. Καμία “είδηση” δεν είναι υπεράνω υποψίας.  Κανένας δοσίλογος επιστήμονας/δημοσιογράφος/παρουσιαστής/μπλόγκερ/κομματόσκυλος δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από αδιαφορία και φτύσιμο.  Αυτά που γράφουν και λένε όλοι αυτοί οι πληρωμένοι καριόληδες προσβάλλουν ακόμα και την νοημοσύνη των βρώσιμων σαλιγκαριών.  Όλες οι μπαρούφες τους και ειδικά αυτές που αναφέρονται στο Έθνος, στην Γλώσσα του και στον Ζωτικό του Χώρο δέον να θεωρούνται μολυσματικές και να διαγράφονται άμεσα και εάν είναι δυνατόν, προκαταβολικά.  Βρισκόμαστε σε κατεχόμενη χώρα.  Ό,τι διαβάζετε, ακούτε και βλέπετε πρέπει να περνάει υποχρεωτικά από κόσκινο. Όποιος εκφράζεται υπέρ του καθεστώτος των τοκογλύφων είναι προδότης και όποιαδήποτε μεταστροφή του στο μέλλον θα πρέπει να θεωρείται τακτικός ελιγμός. Οι δικοί μας άνθρωποι έχουν αναλάβει να υποψιάσουν μεγάλες μάζες πληθυσμού ως προς το τι και πώς παίζεται.  Όσο σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους πολίτες, θα γινόμαστε περισσότεροι.  Η αποδόμηση της κατοχικής πληροφορίας και η αποκατάσταση των εννοιών που συμπεριλαμβάνονται στην “είδηση” είναι το ένα μέρος της δουλειάς. Το άλλο είναι η σταδιακή εκπαίδευση του πληθυσμού στο να κάνει αυτή την διαδικασία αυτομάτως. Η αναγνώριση των μπαρουφολόγων πρέπει να είναι αστραπιαία.


2. Αποβολή του συμπλέγματος κατωτερότητας

Το σύμπλεγμα κατωτερότητας που προέρχεται από τον εμφυτευμένο ηλίθιο φθόνο για τα υλικά αγαθά προορίζεται να βληθεί χωρίς ενδοιασμούς.  Οι σφετεριστές της ελληνικής γνώσης οι οποίοι όχι μόνο έχουν οικειοποιηθεί την πνευματική περιουσία των προγόνων μας αλλά και προσπαθούν να μας αποκόψουν από κάθε νόμιμο δικαίωμα σε αυτήν, χαρακτηρίζονται συλλήβδην ως συνωμότες.  Τα βιομηχανικά προϊόντα τους είναι άχρηστα και επικίνδυνα για την υγεία του Έθνους και των πολιτών του.  Εστιάζουμε στα πνευματικά και επιστημονικά επιτεύγματα συγχρόνων Ελλήνων και Ελληνίδων.  Έργο μας είναι να δείξουμε στον μέσο συμπολίτη μας πως υπάρχει και άλλη Ελλάδα εκτός από εκείνη της λαμογιάς και της πουτανιάς.  Πως αν σπάσει το φράγμα που έχουν χτίσει στο μυαλό του, μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσια τις δήθεν “πολιτισμένες” μαϊμούδες και να υπερισχύσει.  Συμμορίες τοκογλύφων, ληστών, παιδεραστών, αποικιοκρατών, μεθυστάκων, αιμομικτών, ναρκομανών, συφιλιδικών και άλλων εκλεκτών σκουπιδιών δεν μπορούν να καθορίζουν τις τύχες του Ελληνισμού για πάντα και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό.  Αποβάλλουμε την νοοτροπία της παθητικής κατανάλωσης. Ο Αφυπνισμένος Έλληνας έχει ηθικό χρέος να πετάξει έξω από τον χώρο του τα μπάζα και τους κατασκευαστές τους και να αποκαταστήσει τον Ελληνικό Τρόπο.  

   
3. Καταστροφή των ανθελληνικών δογμάτων

Οποιοδήποτε δόγμα προωθεί ανθελληνικές θέσεις ή θεωρίες πρέπει οδηγηθεί στην καταστροφή. Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για παράσιτα που τρέφονται από τις σάρκες του Έθνους.  Χτυπάμε ταυτόχρονα την ιδεολογία τους, τους επικεφαλής ρουφιάνους και το ηθικό των οπαδών τους.  Ξεγυμνώνουμε την οικονομική τους βάση και αποκαλύπτουμε την διαπλοκή τους με άλλους εθνοκτόνους οργανισμούς και ΜΚΟ.  Ως ύπουλοι εσωτερικοί εχθροί που χρηματοδοτούνται από ξένα κέντρα δεν αξίζουν κανένα έλεος.  Πάντα τους τοποθετούμε σε αντιδιαστολή με το Έθνος και τονίζουμε τις αντεθνικές πράξεις και την προπαγάνδα τους.  Η ιστορία είναι γεμάτη με ακλόνητα επιχειρήματα εναντίον τους.  Οφείλουμε να τα αξιοποιήσουμε χωρίς φειδώ. 


4. Έναρξη μαζικής Αφύπνισης

Ο στόχος για αφύπνιση του 20 % του πληθυσμού είναι εφικτός.  3 εκατομμύρια άνεργοι και άλλα 3 εκατομμύρια ελεύθεροι επαγγελματίες στο χείλος της χρεωκοπίας είναι ολόκληρος στρατός.  Αυτοί θα έπρεπε να εκλέγουν τους ηγέτες της χώρας και όχι τα υπόλοιπα 4 εκατομμύρια των χορτάτων.  Δουλειά μας είναι να σκοτώσουμε με κάθε τρόπο τις ψεύτικες ελπίδες που σκορπίζουν οι τοκογλύφοι και τα σαμάρια τους.  Έχουμε ιερή υποχρέωση να ανοίξουμε τα μάτια των πολιτών και να τους εξεγείρουμε να αντισταθούν στην ίδια τους την εξόντωση. Τα οικονομικά στοιχεία είναι ξεκάθαρα και προσφέρουν ατράνταχτα επιχειρήματα.  Το διεθνές σκηνικό έχει πάρει φωτιά.  Κανείς από τους μουσκαρο-Ευρωπαίους δεν πρόκειται να μας βοηθήσει. Οι πολιτικάντηδες και το άθλιο παρακράτος τους δεν είναι σε θέση να προσφέρουν κανενός είδους σωτηρία.  Η μοναδική ελπίδα είναι το ΕΘΝΟΣ και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό. 


Γ.  Ως προς το εξουσιαστικό σύστημα

1. Προαγωγή-καθιέρωση της εθνικής ιδεολογίας

Η εννοιολογική αποδόμηση και η αντικατάσταση κάθε μορφής διεθνούς ή κρατικής ιδεολογίας με εθνική αντίστοιχη είναι καθημερινή διαδικασία.  Οι Ομάδες Αφύπνισης παράγουν, προάγουν και καθιερώνουν εθνική ιδεολογία η οποία αναβαθμίζεται και προσαρμόζεται συνεχώς στις συνθήκες.  Αναιρούμε και αντικαθιστούμε μεθοδικά και επίμονα όλα τα ιδεολογήματα των αντιπάλων.  Εκμεταλλευόμαστε την γενική δυσαρέσκεια στο έπακρο και δείχνουμε με το δάχτυλο τους σχηματισμούς που είναι υπεύθυνοι γι αυτήν.  Απορρίπτουμε τα ελαφρυντικά των υπευθύνων και κατευθύνουμε την αγανάκτηση των πολιτών πρώτα εναντίον του ιδεολογικού κομματιού.  Προτείνουμε πραγματιστικές εθνικές λύσεις που να είναι εύκολα αφομοιώσιμες από τους δέκτες.  Εάν οι προτάσεις μας γίνουν έστω και προσωρινά αποδεκτές, υπογραμμίζουμε το ιδεολογικό τους υπόβαθρο.  Επανερχόμαστε όπου χρειάζεται με έξυπνο τρόπο για να μην γίνουμε βαρετοί και υπενθυμίζουμε τα σημεία που έχουμε δικαιωθεί από τα γεγονότα.  Ο πολίτης θα πειστεί για τις προθέσεις μας όταν διαπιστώσει σε βάθος χρόνου ότι όχι μόνο δεν αποσκοπούμε σε υλικά ανταλλάγματα ή κάποιο άλλο οικονομικό όφελος από την διαδικασία, αλλά ότι αντίθετα αφιερώνουμε χρόνο, ενέργεια και χρήμα στην εθνική αφύπνιση. 


2. “Eπίθεση” στις γυναίκες και στα παιδιά - Δημιουργία τάσης

Οι Αφυπνισμένες Ελληνίδες είναι το πιο πολύτιμο όπλο μας γιατί έχουν σχεδόν απεριόριστη πρόσβαση στα μετόπισθεν του εχθρού. Στρατολογούμε τις καλύτερες, τις εκπαιδεύουμε και τις καθοδηγούμε στους στόχους. Στην επίθεση εναντίον του κοιμισμένου γυναικείου πληθυσμού δεν αφήνουμε τίποτα όρθιο.  Δεν υπάρχουν λογικά επιχειρήματα για να πείσει κανείς το αδύναμο φύλο. Δεν υπάρχει περιθώριο για μικροαστικές αβρότητες και μαλακισμένες ευγένειες.  Η γυναίκα υπακούει μόνο στα φυσικά ένστικτα.  Τις πατάμε αμείλικτα στο λαιμό. Στις μητέρες υπογραμμίζουμε έντονα την θανάσιμη απειλή που κρέμεται πάνω από τα κεφάλια των παιδιών τους.  Στις ανύπαντρες περιγράφουμε το μέλλον πάντα ως σενάριο με κακό τέλος για τις ίδιες. Τις προκαλούμε να δούν τους εαυτούς τους ως άκληρες, φτωχές και άσχημες κωλόγριες μέσα σε ένα καταρρέοντα κόσμο για τον οποίο έχουν οι ίδιες την μέγιστη ευθύνη.  Στις νεαρές μουνάρες ανακαλύπτουμε πνευματικά και σωματικά ψεγάδια και τις απαξιώνουμε εντελώς. Τους λέμε να προετοιμαστούν για ομαδικούς βιασμούς από τους κατακτητές και για τουρνέ σε ασιατικά πορνεία.   
Η ένταξη των γυναικών στις τάξεις της αντίστασης θα μας προσφέρει τον δίαυλο επικοινωνίας με τα παιδιά.  Η ψυχολογική προετοιμασία οφείλει να ξεκινάει από την βρεφική ηλικία με ιστορίες και παραμύθια.  “Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Αλή Τησημίτης κι οι 40 κλέφτες...”  Περιγράφουμε στα παιδιά τους εχθρούς του Έθνους ως ανθρωπόμορφα τέρατα, πράγμα που δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια. Το υποσυνείδητο των νέων γενιών πρέπει να διαθέτει τα αντισώματα τα οποία δεν είχαμε εμείς, έτσι ώστε να έχει να διανύσει μικρότερη διαδρομή για την Εθνική Αφύπνιση. Οι χαρακτήρες τους πρέπει να είναι ταχείς στην ανάληψη πρωτοβουλιών και αμείλικτοι στην τιμωρία των προδοτών βάσει των ιστορικών οδηγιών.
Από την στιγμή που σκόρπια τμήματα του πληθυσμού αρχίσουν να αναπαράγουν αυθόρμητα τις πρακτικές αυτές, η δημιουργία τάσης είναι θέμα ελάχιστου χρόνου.  Η κοινωνία των πολλαπλών εθνικών ταχυτήτων θα συντονιστεί μοιραία στον βηματισμό της ιδεολογικά ισχυρότερης μειοψηφίας.  


3. Αποδόμηση εξουσιών

Οι κατοχικοί υπάλληλοι όλων των βαθμίδων είναι τρομοκρατημένοι.  Δεν τους αφήνουμε να ανασάνουν.  Τους υπενθυμίζουμε διαρκώς την ιστορική παροδικότητα της εξουσίας και ειδικά της διεφθαρμένης καθώς και τις ποινές που έχουν εισπράξει τα όργανά της σε ανώμαλες περιόδους όπως αυτή που ζούμε.  Ασκούμε συστηματική ψυχολογική βία στα όργανα της πολιτείας με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή.  (Μπάτσους, εφοριακούς, δασκάλους, παπάδες). Τους αναγκάζουμε να παίρνουν θέση και να ασκούν τα καθήκοντά τους άψογα όσον αφορά την καταδίωξη της άρχουσας τάξης και πλημμελώς όσο αφορά την καταπιεζόμενη πλειοψηφία των πολιτών.  Αντιμετωπίζουμε τους εξουσιαστικούς θεσμούς (π.χ. Εκτελεστική εξουσία, Νομοθετική εξουσία, Δικαστική εξουσία, Οικονομική εξουσία) ως παροδικούς και έτοιμους προς κατάργηση.   Πέρα από την παύση πληρωμής φόρων, χαρατσιών, εισφορών, παύουμε ομαδικά να πληρώνουμε ρεύμα, νερό και τηλέφωνο. Αντικαθιστούμε σταδιακά στις συναλλαγές μεταξύ μας το ευρώ με κάποιο ξένο νόμισμα, (π.χ. το ελβετικό φράγκο) το οποίο θα λειτουργήσει ως προσωρινό (μεταβατικό) νόμισμα. 

4. Ανατροπή

Είναι το τελευταίο στάδιο, εκείνο της κατάρρευσης του καθεστώτος.  Έχουμε εξασφαλίσει το 20 % και η υπόλοιπη κοινωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις έτοιμη να υπακούσει στην ισχυρή τάση.  Ο καθένας θα παίξει τον ρόλο που του έχει αναθέσει η ιστορία.  Το σημείο αυτό απαιτεί μεγάλη προσοχή γιατί θα ενεργοποιηθούν τα τελευταία χαρτιά των εξουσιαστών: το εβραιορθόδοξο ιερατείο και το αριστερόστροφο πρακτορικό παρακράτος.  Από την μία πλευρά τα δοσιλογικά μιάσματα εγκαταλείπουν το βυθιζόμενο σκάφος και προσπαθούν να σωθούν αλλάζοντας μουτσούνα κι από την άλλη εμφανίζονται οι “σωτήρες” με τον σταυρό και το σφυροδρέπανο και τα συνεταιράκια τους με τις κουκούλες για να ακυρώσουν τις εξελίξεις.  Δουλειά μας είναι να καταδείξουμε ότι όλος αυτός ο μηχανισμός είναι αντεθνικός και δρά ευθέως υπέρ των ξένων συμφερόντων αποτελώντας παρακλάδι του συστήματος.  Αρνούμαστε την ηγετική συμμετοχή των συνδικαλορουφιάνων και του βρωμοπαπαδαριού στην εθνική εξέγερση και δεν τους επιτρέπουμε να ποδηγετήσουν τις εξελίξεις.  Απορρίπτουμε κάθε αίτημα “επιείκειας”,  “συμφιλίωσης” ή “ανθρωπισμού”.  Εξασφαλίζουμε ότι όλοι οι προδότες καταλήγουν στην αγχόνη για 3 λόγους: για να αποδοθεί δικαιοσύνη, για να χρησιμεύσουν ως παράδειγμα και για μην υπάρξει πισωγύρισμα!




Ανακεφαλαιώνουμε:

Η αφύπνιση του πληθυσμού δεν γίνεται από κάποιον Μεσσία ή Fuehrer αλλά από ομάδες ατόμων που έχουν ξυπνήσει από τον θανατηφόρο λήθαργο και που προσπαθούν να ξυπνήσουν κι άλλους.  Όσο περισσότερες είναι αυτές οι ομάδες, τόσο το καλύτερο. Κανείς δεν περιμένει κέρδος από αυτή την δραστηριότητα κι αυτό είναι που φοβίζει τους εξουσιαστές.  Οι ταμπέλες του “εθνικιστή”, του “ρατσιστή” και του “φασίστα” είναι έτοιμες προς επικόλληση.  Ο ακτιβισμός υπέρ των Ελλήνων και υπέρ του Έθνους είναι ο σίγουρος δρόμος για να ΜΗΝ κάνει κάποιος καριέρα ή για να καταστρέψει αυτήν που έχει.  Κι όμως ολοένα και περισσότεροι τον επιλέγουν χωρίς να γνωρίζονται μεταξύ τους και χωρίς να είναι συνεννοημένοι γιατί φαίνεται πως είναι η σωστή πράξη.  Η απόδοση δικαιοσύνης.  Ας αφήσουμε τα μεταφυσικά για μετά και ας μείνουμε στα φυσικά. 

Καμιά ομάδα δεν έχει την πρωτοκαθεδρία σε σχέση με τις υπόλοιπες. Οι σχέσεις μεταξύ τους είναι βασισμένες στην νοοτροπία των συμπολεμιστών και στον σεβασμό προς το έργο που παράγεται.  Η κάθε ομάδα οφείλει να μετεξελιχθεί σε πατριά με την αρχαιοελληνική έννοια.


Από τις Ομάδες Αφύπνισης θα ξεπηδήσουν οι Άριστοι.  Θα είναι ΕΛΛΗΝΕΣ από παππού και γιαγιά.  Το ζητούμενο είναι ένα νέο είδος πολίτη.  Απρόβλεπτος, αδιάφθορος και αμείλικτος.  Στο πολίτευμα θα πρέπει να άρχουν οι άριστοι.  Οι ηθικά και πνευματικά άριστοι.  Κανένα τέτοιο πολίτευμα δεν μπορεί να είναι κληρονομικό. 

Οφείλω να διευκρινίσω ότι η φυλετική “καθαρότητα” των συμπατριωτών μου δεν με απασχόλησε ποτέ. Δεν καθόμαστε να μετρήσουμε ποσοστά “ελληνικότητας”.  Η εθνική συνείδηση (ή η εθνική προσφορά αν θέλετε) είναι μερικές φορές ανεξάρτητη από τα γονίδια. Οι ευφυείς εθνοφυλετικές ομάδες τείνουν να υιοθετούν ταλαντούχα άτομα που προσφέρουν στην εθνική ιδέα και να τους δίνουν πλήρη συμμετοχική υπόσταση.  Οι Σπαρτιάτες έδιναν τα δικαιώματα του πολίτη ακόμα και σε Είλωτες που είχαν δείξει εξαιρετική ανδρεία στην μάχη ενώ την ίδια στιγμή τα αφαιρούσαν από γεννημένους Σπαρτιάτες που αποδεικνύονταν “λίγοι” σε σχέση με τα ιδανικά της Πολιτείας.  Σε μια ζωντανή και ακμάζουσα Πολιτεία κανένα πολιτικό δικαίωμα δεν πρέπει να είναι δεδομένο και εξασφαλισμένο δια βίου. 

Οι πολίτες θα πρέπει να συνεισφέρουν στην ευημερία της πολιτείας.  Από το ανταγωνιστικό μοντέλο που δημιουργεί συνεχώς χαμένους και δυστυχείς οφείλουμε πάμε στο συναγωνιστικό και στο συνεργασιακό. Η ατομική πρόοδος είναι συνδεδεμένη με την πρόοδο του συνόλου.  Η καθ’ όλα παράλογη “λογική” του “εγώ να περνάω καλά και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν” πρέπει να εκλείψει από τον Ελληνικό Χώρο, αρχίζοντας από τον μικρόκοσμο των ομάδων.  Το σύνολο μόνο μέσω του Αφυπνισμένου Έθνους μπορεί να εκφραστεί ιδανικά.  Απορρίπτουμε συνολικά τα κόμματα και τις αντιπροσωπείες.  Δεν χρειαζόμαστε “δημοκρατία” αλλά Ελληνοκρατία.  Δίκαιο, Γλώσσα, Τρόπος, Ζωτικός Χώρος δεν τίθενται σε κανένα τραπέζι διαπραγματεύσεων.


Θές να προσφέρεις στη χώρα σου και στον εαυτό σου; Μείνε μακριά από τα κομματικά μαντριά.  Αν είσαι μέσα σε αυτά, φώλιασε εκεί και σαμποτάρισέ τα, ή δίνε μας στοιχεία για να τα οδηγήσουμε στην διάλυση.  Αφυπνίσου.  Διάβασε. Οργάνωσε τον πνευματικό σου κόσμο με Ελληνικά Πρότυπα. Φτιάξε μια άτυπη δική σου ομάδα από ανθρώπους που τους ξέρεις χρόνια και τους εμπιστεύεσαι. Πείσε κι άλλους γνωστούς σου να κάνουν το ίδιο.  Έλα σε επαφή με τις άλλες ανεξάρτητες ομάδες.  Μοιράσου την τεχνογνωσία.  Σακάταψε τα επιχειρήματα των εξουσιαστών και γύρισέ τους πίσω την προπαγάνδα τους.  Ακύρωσε την επιρροή που έχει το πουλημένο ιερατείο πανω σου. Τα υπόλοιπα θα πάνε μόνα τους.  Όσο είσαι συναισθηματικά εξαρτημένος από τις παραμύθες τους και τα ΜΜΕ τους θα είσαι ανήμπορος να αντιδράσεις σε οτιδήποτε, ακόμα και στην θανατική σου καταδίκη.
Έρχονται πολλοί και με ρωτάνε: “Τι να κάνω;”

“Κλείσε την γαμημένη τηλεόραση!  Σπάστην! Φτιάξε μια μικρή ομάδα από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Σκούντα τους κοιμισμένους γύρω σου. Ταρακούνα αυτούς που σε έχουν ανάγκη.  Ξύπνα τους με κλωτσιές αν χρειαστεί. Πήγαινε γράψου σε μια σχολή Πολεμικών Τεχνών ή τοξοβολίας ή σε κάποιο σκοπευτικό σύλλογο.  Αγόρασε ένα κομμάτι διαμορφωμένο ατσάλι ή κλέψ’το από κάποιον που δεν αξίζει να το έχει.”

“Τώρα;” Μου λένε.

“Όχι, του αγίου Πούτσου ανήμερα. Χτές, ρε μαλάκες και ακόμα καλύτερα ΠΡΟΧΤΕΣ.”

 “Και τι θα μάθω σε ένα μήνα; Σε πόσο καιρό θα είμαι έτοιμος;”

“Τ’ αρχίδια μου θα μάθεις. Ποτέ δεν θα’σαι έτοιμος αν δεν έχεις γεννηθεί έτοιμος. Αν δεν μπορείς να πάρεις ψυχές, δεν πειράζει. Άσε τους άλλους να πάρουν την δικιά σου. Το είπε κι ο γαμημένος Ναζώρ.”

“Το έχω;”

“Ή το έχεις ή δεν το έχεις.  Όταν αρχίσουν τα όργανα, θα το καταλάβεις.  Οι περισσότεροι Έλληνες το έχουμε.”


Το πρώτο που πρέπει να μάθουμε είναι το να αναγνωρίζουμε και να σεβόμαστε τις αξίες και τους άριστους.  Να μελετάμε τις δοξασίες και τις τεχνικές όλων και προπάντων των εχθρών μας. Να μαθαίνουμε από αυτούς αλλά να μην τους διδάσκουμε τίποτα. Να παράγουμε σκέψη, φροντίζοντας να είναι δύσκολη έως ακατάληπτη για τους βάρβαρους.  Να είμαστε συνεχώς και επίμονα σκεπτικιστές.  Η υποψία υπάρχει στο γονίδιο.  Ας την αξιοποιήσουμε. 





Δεν είμαστε κόμμα, δεν είμαστε κίνημα, δεν είμαστε μέτωπο. Δεν είμαστε αίρεση, δεν είμαστε συμμορία, δεν είμαστε οργάνωση.  Πρώτα και πάνω απ’ όλα είμαστε επαναστατική φιλοσοφική τάση.  Δεν μας ενδιαφέρει ούτε το χρήμα ούτε η δόξα.  Ο στόχος μας είναι να αποκαταστήσουμε το πνεύμα, τις αξίες και τα ιδανικά των Ελλήνων.  Δεν θέλουμε να αλλάξουμε μόνο τα πρόσωπα.  Θέλουμε να αλλάξουμε τα πάντα, αρχίζοντας από τον τρόπο σκέψης και δράσης και την πρόσληψη του σύμπαντος ως έννοιας.  Δεν θέλουμε να αντιγράψουμε τους τρόπους των προγόνων μας. Θέλουμε να τους συνεχίσουμε από το σημείο που διακόπηκαν βίαια.
Δυστυχώς ως Έθνος τα έχουμε πεί όλα και συνεχίζουμε να τα λέμε επί χιλιετίες.  Λέω “δυστυχώς” γιατί δεν ακούμε οι ίδιοι την φωνή μας.  Αφού η σκέψη και η αμφισβήτηση που παράγει σε αφθονία αυτή η έρμη χώρα χάνονται μέσα στις σκοτεινές σπηλιές της θρησκοληψίας και της δουλοπρέπειας.  Ακόμα και σε περιόδους που κάποιοι προσπαθούν απεγνωσμένα να μας βαφτίσουν “Ορθόδοξους Ρωμαιοβυζαντινούς”, “Ορθόδοξους Αρβανίτες” ή σκέτους “Ορθόδοξους”, η σύνδεση με την Ελληνική Συλλογική Υπερσυνείδηση δεν είναι δυνατόν να κρυφτεί.  Θαυμάστε τους απίστευτους παραλληλισμούς που κάνει ο άγνωστος βάρδος/στιχουργός ανάμεσα στην ποιότητα της ομορφιάς και της αξίας της ιδανικής γυναίκας που αναζητά και της αρχαίας αιώνιας πατρίδας που του λείπει. 

“…Χρόνια και χρόνια έσκαφτα τη γής με τη βελόνα
για να ‘βρω την αγάπη μου την μαρμαροκολώνα…”

(Δημοτικό)

Με μόλις 17 (!) λέξεις περιγράφεται όλη η υπαρξιακή αγωνία του υπόδουλου Έθνους από την στιγμή που κατακτήθηκε από τις Ρωμαϊκές λεγεώνες ως την σύγχρονη εποχή.  




Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε για την ιστορική μας άγνοια.  Όχι μόνο της αρχαίας εποχής αλλά και της μεσαιωνικής και της νεώτερης.  Ούτε τα ονόματα δεν ξέρουμε. Θα έπρεπε να έχουμε παλουκώσει όλους αυτούς που νομοθετούν και διοικούν ερήμην μας την εκπαίδευση, οδηγώντας την στην πλήρη απαξίωση. 4.000 χρόνια καταγεγραμμένης ιστορίας και άλλα 15.000 απόκρυφης προϊστορίας είναι κάπως δύσκολο να καλυφθούν στις ώρες και με τον τρόπο που ορίζει το ψευτο-υπουργείο Παιδικής Πορνείας.  Ο χρόνος που αφιερώνεται στην εκμάθηση της εβραϊκής μυθολογίας και εσχατολογίας δεν είναι χαμένος χρόνος.  Οι μαθητές εμπεδώνουν την κατάσταση της παντοτινής σκλαβιάς και περιμένουν να απελευθερωθούν …μετά θάνατον.  Με συστηματική επανάληψη, η νοοτροπία του εβραίου δούλου εισχωρεί ως ιός στον μηχανισμό λήψης αποφάσεων του ταλαίπωρου ελληνικού μυαλού.


Το β.ε.1345 ο stradioti Ράλλης με 300 αρχηγούς από την Αθήνα φτάνει στην Πουτσούπολη και θέτει τις δυνάμεις του στην υπηρεσία του αυτοκράτορα. Έχει συγκεκριμένα σχέδια για την οριστική απώθηση των Τούρκων και σκοπεύει να τα πραγματοποιήσει αν βρεί ανταπόκριση.  Η εκκλησία πληροφορείται την άφιξη των “αιρετικών” και ο Πατριάρχης ως δείγμα φιλοξενίας τους …αφορίζει ξεσηκώνοντας τα χριστιανικά ζώα εναντίον τους. Η αυτοκρατορική φρουρά διατάζεται να τους συλλάβει και να τους πνίξει στον Βόσπορο. Στην μάχη που ακολουθεί οι 300 που είχαν έρθει να βοηθήσουν, σφάζονται ως τον τελευταίο.  Φυσικά μετά από αυτό ούτε ένας Έλληνας δεν ξαναπατάει στο γαμημένο φέουδο των εβραιοπαπάδων παρά τις εκκλήσεις των τελευταίων εθνοξεφτίληδων Παλαιολόγων.



Οι Έλληνες έχουν πάντα δίκιο όσον αφορά τους εχθρούς τους.  Οι ίδιοι ρασοφόροι μηχανορράφοι που επί αιώνες σακατεύουν τους γνήσιους Έλληνες πασχίζοντας να εξαλείψουν την αμφισβήτηση είναι εκείνοι που πουλάνε την Κωλούπολη στον Μωάμεθ και τα στίφη του.  Ο βρωμο-πατριάρχης Σχολάριος αντί να μαζέψει άντρες, γυναίκες και παιδιά στα τείχη να πολεμήσουν για τις ζωές τους, ουρλιάζει στους δρόμους για το αντίθετο: “Είναι θέλημα Θεού να πέσει η Πόλη! Μαζευτείτε όλοι στην Αγιά Σοφιά! Θα κατέβει άγγελος Κυρίου και με την πύρινη ρομφαία του θα κατακάψει τους Αγαρηνούς!”.  Ούτε άγγελος κατεβαίνει, ούτε η πουτάνα που είχε γίνει από την πολλή πούτσα Αρχιστράτηγος εμφανίζεται στο καταφύγιο. Μόνο οι Τούρκοι μπαίνουν μέσα και τους κατακρεουργούν όλους εκτός φυσικά από τους παπάδες, γιατί έτσι  έλεγε η συμφωνία.


Ο αρματολός, φιλόσοφος και συγγραφέας Χριστόδουλος Παμπλέκης ή Ξηρομερίτης (β.ε.1733-1793), πεθαίνει στην Βιέννη έχοντας όμως προλάβει να γράψει το έργο του “Περί Θεοκρατίας”.  Λέει λοιπόν αυτός ο πρώην μοναχός του Άθω που έχει δεί την Ορθόδοξη σαπίλα από μέσα και έχει αφυπνισθεί: “Το Γένος πριν αποπειραθεί να ελευθερωθεί από τον ξένο ζυγό, οφείλει πρώτα να απαλλαγεί από τον βαρύτερο ζυγό της Εκκλησίας”.  Το σατανικό εβραιοπατριαχείο της Πόλης σπεύδει να ρίξει ανάθεμα όχι μόνο στον νεκρό διανοητή αλλά και στους …μελλοντικούς αναγνώστες του έργου του.



 Πώς το είχε πεί εκείνος ο εβραιότραγος ο Άνθιμος; “Καλύτερα είμαστε τότε με τους Τούρκους παρά τώρα με τους δυτικούς”.  Ή ο άλλος πούστης στο κεντρικό μπαστουρματζίδικο του Φαναριού: “Έλληνες και Τούρκοι διέκοψαν μια υπέροχο συμβίωση 400 χρόνων όταν ξεσηκώθηκαν κάτι ξεβράκωτοι το 1821”.  Όπως βλέπετε το αρχαίο Έθνος δεν υπάρχει ούτε ως επιλογή, ούτε ως απλή αναφορά στο ρεπερτόριο αυτής της σαυροσυμμορίας.  Αυτοί οι ξεκωλιάρηδες είναι ξεκάθαρα ποιόν βλέπουν ως εχθρό και τι έχουν ως ιερό, άσχετα με τους εμετούς “αγάπης” και “αλληλεγγύης” που ξερνάνε κατά καιρούς.




Η επανακαθιέρωση της Εθνικής Θρησκείας ως επίσημης θρησκείας των Ελλήνων και με τους όρους που θέτει η ιστορία και το πεπρωμένο του Έθνους είναι όπως αποδεικνύεται μονόδρομος.  Ακόμα και άθεος να είναι κανείς πρέπει να δηλώνει οπαδός της Ελληνικής Θρησκείας.  Ειδικά τότε για να διαχωρίζει την θέση του από τον παγκοσμιοποιημένο άθεο, ο οποίος αποτελεί νεοταξίτικη εφεύρεση.  Ο Έλληνας άθεος δεν είναι μια στείρα άρνηση στο εβραϊκό μοντέλο όπως ο πρώην καθολικός ή προτεστάντης.  Αυτοί και ως άθεοι εξακολουθούν να σέρνονται σαν αιχμάλωτα φαντάσματα πίσω από το άδειο μπαούλο του Αβραάμ. Ο Έλληνας σκεπτικός είναι μια ακτινοβολούσα προσωπικότητα που συνδιαμορφώνει και ανθρωποποιεί περαιτέρω το ελληνικό αξιακό σύμπαν.  Συμμετέχει στην Συλλογική Υπερσυνείδηση και μεταφέρει την εμπειρία του στο σύνολο αντλώντας και ο ίδιος αντιπαροχές από αυτό.  Όσο γι αυτούς που πιστεύουν στην ύπαρξη ενός ή πολλών υπέρτατων όντων ή που απλά αμφιταλαντεύονται χωρίς να μπορούν να επιλέξουν οριστικά, μένει να διαπιστώσουν ότι ο Ελληνικός Πνευματικός Χώρος είναι το πιο εύφορο έδαφος για τις αναζητήσεις τους.  Χρειάζεται να βγούν από το ρούχο του βυζαντινού εβραιογενίτσαρου.  Πρέπει να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν ότι η δύναμη που διαλύει την μοχθηρή μητριά θρησκεία των τσιφούτηδων δεν είναι ο εχθρός τους αλλά η πραγματική τους μητέρα.  




Το πράγμα θέλει πολλή προσοχή. Οι γνωστοί πούστηδες χωρίς πατρίδα (μασόνοι) έχουν αναλάβει να χειραγωγήσουν το κομμάτι της αναβίωσης της αρχαίας θρησκείας.  Διάφοροι ψευτο-αρχαιολάτρες “συγγραφείς” που έχουν μπαζώσει τις τσέπες τους με χρήμα ακολουθώντας την τεκτονική συνταγή, έχουν οριστεί ως τσοπανόσκυλα της κίνησης.  Στα βιβλία τους προσφέρουν ψήγματα αλήθειας που τους τα έχουν δώσει έτοιμα οι σεβ. αδ. των στοών και στήνουν δίχτυα για να αιχμαλωτίσουν τους ταλαίπωρους που προσπαθούν να βρούν τον δρόμο προς την Ιθάκη.  







Σε αυτήν την φάση και ώσπου το Έθνος να θεσμοθετήσει την θρησκεία του και τον τρόπο που θα επιλέγονται οι λειτουργοί της καλά θα κάνετε να αντιμετωπίζετε με έντονο σκεπτικισμό τους διάφορους Ελλαδέμπορους.  Αποφύγετε το χλαμυδικό φολκλόρ και τις δήθεν “ιερουργίες” των μασονικών κωλοτρυπίδων που παριστάνουν τους ιεροφάντες.  Προτιμήστε να χτίσετε δικές σας απόψεις μελετώντας την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία. Οι βιβλιοθήκες είναι γεμάτες. Ησίοδος, Όμηρος, Αίσωπος, Ηρόδοτος, Ξενοφών, Θουκυδίδης, Ισοκράτης, Ηράκλειτος, Θαλής, Αριστοφάνης, Αισχύλος, Ευριπίδης, οι πετσοκομμένες από τους εβραιοχριστιανούς απόψεις των αρχαίων σοφών είναι σε κάθε περίπτωση προτιμότερες από τα σύγχρονα πατημένα σκατά του τεκτονισμού.     

Οι Έλληνες χριστιανοί έστω και δύσκολα, θα ενσωματωθούν στο Νέο Έθνος.  Άλλωστε ως κοινωνική υποομάδα είναι συνηθισμένοι στην σκλαβιά, ενώ οι πόρνοι ποιμένες τους είναι απόλυτα εκβιάσιμοι και χειραγωγήσιμοι.  Για την ενσωμάτωση των άλλων όμως υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες αφού το κέντρο ελέγχου είναι εκτός συνόρων.



 
Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι ενδοσκόπηση. Κλείσιμο των πνευματικών οδών.  Πολιτιστικό εμπάργκο.  Πνευματικό λουκέτο.  Να μην εισάγουμε άλλα σκουπίδια.  Να μην τους κάνουμε πλέον τις δουλειές δωρεάν. Να αποσύρουμε τις δυνάμεις μας από την παγκόσμια φάμπρικα και να τις χρησιμοποιήσουμε μόνο για τις ανάγκες επιβίωσης του Ελληνικού Τρόπου και του Έθνους μας.

1 σχόλιο:

  1. Let me tell you something...

    What I'm going to tell you may sound really weird, and maybe even kind of "supernatural"

    HOW would you like it if you could simply hit "PLAY" and LISTEN to a short, "miracle tone"...

    And magically bring MORE MONEY to your life???

    I'm talking about thousands... even MILLIONS of DOLLARS!!!

    Think it's too EASY??? Think it's IMPOSSIBLE?

    Well then, Let me tell you the news.

    Many times the most magical blessings in life are the easiest to GET!!!

    Honestly, I will provide you with PROOF by letting you listen to a real-life "miracle abundance tone" I developed...

    You simply click "PLAY" and the money will start coming into your life. starting so fast, you will be surprised.

    CLICK here to PLAY this marvelous "Miracle Money-Magnet Sound Frequency" as my gift to you!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή