Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ vs ΧΑΟΣ


ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ "ΠΕΡΣΙΚΑ ΧΑΛΙΑ", ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΧΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ



Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG», ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ "ΖΕΝ" -"ΑΟΑ" - "ΟΤΟ"

*ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ*




To εμετικό εβραιομασονικό ιστολόγιο της Θεσ/νικης "ΤΑ ΧΑΛΙΑ" δημοσιευσε ειρωνική ανάρτηση του (01.10.2011) πριν την δημοσίευση της έρευνάς μας για την υπερστοα "HONG" (03.10.2011)
στην οποία ανάρτηση του, αναφέρει την HONG ως HUNG. Το τονίζουμε: αυτό έγινε ΠΡΙΝ την δημοσίευση της έρευνάς μας για την υπερστοα "HONG"
πως ήξερε ο συντάκτης του ιστολογίου "ΤΑ ΧΑΛΙΑ" ότι η υπερστοά HONG ονομάζεται αλλιώς ως HUNG πριν την δημοσίευση της έρευνάς μας για την υπερστοα "HONG";;
To μάντεψε στην τύχη; Χλωμό..
Έκανε ο ίδιος έρευνα και το βρήκε; Ακόμα πιο χλωμό ως ανίκανος ερευνητής που είναι.
ή μήπως ενημερώθηκε από την τοπική του μασονική στοά ή ραββινεία μέσω της ΚΥΠ/ΕΥΠ και της Γ.Α.Δ.Α. η οποία παρακολουθεί τα τηλέφωνα του Καραγεωργίου και του Αποστολου Παπανάκου όπως και τα e-mail τους... Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι αυτό, διότι δεν εξηγείτε αλλιώς ότι το έγραψε σκοπίμως και όχι τυχαία ως HUNG τη στιγμή που το ιστολόγιο ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ και η Ο.Ε.Α. δεν το έχει γράψει ποτέ ως HUNG παρά μόνο χθες μετά την δημοσίευση της ερευνάς του για την υπερστοά HONG.

http://taxalia.blogspot.com/2011/10/blog-post_1463.html

Επίσης ο Σπυρόπουλος πριν την ανάρτηση της έρευνας για την Χονγκ άφησε υπονοούμενα ότι αναμένετε από το ιστολόγιο μας το ξεβράκωμα της ΧΟΝΓΚ
και προφανώς κατόπιν εντολών των αφεντικών του της ΓΑΔΑ έκανε προληπτική ανάρτηση για να προλάβει την ερευνα μας:

http://anti-amazon.blogspot.com/2011/10/blog-post.html

Απόδειξη ότι η εβραιομασωνική πασοκική χούντα της ΓΑΔΑ της ΚΥΠ και της κατοχικής Τροικας μας παρακολουθεί στενά και επιμόνως, και προσπαθεί με αυτόν τον ύπουλο τρόπο να μας εκφοβίσει.
Τους γράφουμε στους όρχεις μας και στα παλαιότερα των υποδυμάτων μας και συνεχίζουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου