Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ vs ΧΑΟΣ


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΛΑ Η ΜΕΡΑ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΤΡΙΠΛΟ ΚΡΑΚΕΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. , ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. " ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ " ΥΠΟΓΡΑΦΗ: ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ



Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

Αγκιτάτσια των ομοφυλόφιλων αδερφών ΤΑΤΑ και GAGA ως πρόσκληση Τούρκων επιβητόρων δια συνουσία εις τους πρωκτούς τους

Ιδέ σχόλια στο τέλος του παρακάτω link.
http://alithiastofos.blogspot.com/2011/10/blog-post_1786.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/bXJOZ+%28%CE%91%CE%9B%CE%97%CE%98%CE%95%CE%99%CE%91+%CE%A3%CE%A4%CE%9F++%CE%A6%CE%A9%CE%A3%29

"ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ" είπε...


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΡΥΘΜΟ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ & ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. - ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΧΘΕΣ 2011-10-14 10-00-00 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΥΠΟΠΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΛΛΟΕΘΝΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ - Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ EUROGENDFOR ΠΗΡΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ & ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
http://anti-kentauron.blogspot.com/2011/10/2011-10-14-10-00-00-eurogendfor.html
26 Οκτωβρίου 2011 1:02 π.μ.


Ερωτήματα Ο.Ε.Α.

Ερωτούμε τις αδερφές GAGA και ΤΑΤΑ πότε είναι η τελευταία φορά που έκαναν λεσβιακή παρτούζα στο Αίγιο με άντρες αυνανιζόμενους μαζί με τον Σπυρόπουλο?
Πότε ήταν η τελευταία φορά στην οποία έκαναν σεξουαλικό όργιο σύμφωνα με τους κανόνες της σατανικής θρησκείας του ΜΕΤΑΤΡΟΝ,στο οποίο όργιο συμμετείχαν ο Αμερικανογενίτσαρος  eumolpos,ο Σπυρόπουλος,και οι λοιποί της συμμορίας?
Πως είναι δυνατόν να βρίσκουν χρόνο και δύναμη αυτοί οι οποίοι εξαντλούν το 24ωρο κάνοντας λεσβιακές παρτούζες και όργια τύπου ΜΕΤΑΤΡΟΝ?  
Πως βρίσκουν το χρόνο και τη δύναμη να ασχοληθούν με εθνικά θέματα όταν το σπέρμα το οποίο εισέρχεται από τον πρωκτό κατά την διάρκεια των ομοφυλόφιλων οργίων του ΜΕΤΑΤΡΟΝ καταλήγει στον εγκέφαλο τους και τον έχει αχρηστεύσει?
Το κύριο ερώτημα δεν είναι αυτό που αφορά τις αδερφές ΤΑΤΑ και GAGA αλλά είναι το άλλο ερώτημα ήτοι το μέγα ερώτημα,
Το πως είναι δυνατόν να είναι ακόμα στις θέσεις τους των στρατηγών της Ελληνικής Αστυνομίας και των στρατηγών των ενόπλων Ελληνικών δυνάμεων μασόνοι-διεφθαρμένοι-ομοφυλόφιλοι-και σεξουαλικώς ανώμαλοι οι οποίοι χρησιμοποιούν τις αδερφές ΤΑΤΑ και GAGA ως διαδικτυακούς εκπροσώπους.
Διότι χωρίς καμία εξαίρεση οι Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ, η ηγεσία της ΚΥΠ/ΕΥΠ,και οι Στρατηγοί-Ναύαρχοι-Πτέραρχοι των Ελληνικών ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ συμφώνως με το μασονικό τελετουργικό τελούν όργια με κωδική ονομασία “διαχωρισμός των Σεφιρώθ”και “πέρασμα της Αβύσσου” και τελούν πανσεξουαλικά αμφιφυλόφιλα και ομοφυλοφιλικά όργια στην διάρκεια των οποίων ο εγκέφαλος τους έχει αναμειχθεί με το σπέρμα το οποίο τους εισέρχεται από τον πρωκτό,είναι πλέον όχι μόνον προδότες αλλά αποβλακωμένοι προδότες παραδομένοι σε ξένες θελήσεις ΕβραιοΣαξονικών και Κινεζικών επιτελείων εκτός Ελλάδος.
Ειρωνικώς ομιλούντα τα μέλη της Ο.Ε.Α. καταγγέλλουν την Αγκιτάτσια των αδερφών ΤΑΤΑ και GAGA διότι οι Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πληροφορούμενες ότι οι αδερφές ΤΑΤΑ και GAGA κάνουν ομοφυλόφιλα όργια με επίκεντρο την σατανιστική θρησκεία του ΜΕΤΑΤΡΟΝ,επείγονται για να έρθουν και να εισβάλουν στην Ελλάδα ώστε να έχουν την ευκαιρία να συνουσιάσουν τους τρυφερούς πρωκτούς των αδερφών ΤΑΤΑ και GAGA.
Με την έννοια αυτή οι ομοφυλόφιλες και λεσβοπαρτουζόβιες αδερφές TATA και GAGA επιταχύνουν την εισβολή της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. εναντίον Ελλάδος.
Υπερβολικόν?
Με δεδομένη την σεξουαλική πείνα και το οθωμανικό δίκαιο των Ισλαμιστών δια τρυφερούς πρωκτούς τύπου αδερφών ΤΑΤΑ και GAGA ,κατά πάσα πιθανότητα ισχύει ή ως άνω καταγγελία της Ο.Ε.Α. για σεξουαλική αγκιτάτσια των αδερφών ΤΑΤΑ και GAGA με σκοπό την επιτάχυνση της εισβολής των Τούρκων επιβητόρων στην Ελλάδα.    

Μπαράζ προβοκατόρικων ειδήσεων από το προδοτικό Τούρκνετ αλλά και από τα λοιπά προδοτικά ΜΜΕ με τυράκια Μυστρά και ο νοών..

Με δεδομένα τα παρακάτω αδιαμφισβήτητα γεγονότα θα σχολιάσουμε τις αισχρές και προβοκατόρικες αναρτήσεις του Τούρκνετ το οποίο μαζί με τα λοιπά συμπαιγνιακά ΜΜΑ(Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης),κάνουν μπαράζ αισχρών ψευδών ειδήσεων τις τελευταίες ημέρες:
Με δεδομένα λοιπόν:
1) Η Ελλάδα θα δανειστεί 550 Δις Ευρώ από την Κίνα(ιδέ σχετικό http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/blog-post_25.html).Όταν τα προδοτικά μνημόνια από την ΕβραιοΤρόικα απαγορεύουν σαφώς και ρητώς τον δανεισμό από άλλη χώρα.(ιδέ άρθρα προδοτικών μνημονίων 1 κλπ).
2) Η Ελλάδα μέσω των προδοτικών μνημονίων 1 κλπ με σαφές άρθρο ήτοι το άρθρο 14 του πρώτου μνημονίου που γράφει προδοτικός σαφώς και ρητώς ότι: <<Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από τις ασυλίες της προστασίας  της Εθνικής Κυριαρχίας της>>  παρέδωσε την Εθνική κυριαρχία στους δανειστές.
Έρχεται το προβοκατόρικο Τούρκνετ μαζί με τα λοιπά ΜΜΑ και λέει τι?
Aς Δούμε τις δημοσιεύσεις του με προσοχή:
1) Φλερτάρει με Συνταγματικό πραξικόπημα ο Γ.Παπανδρέου...
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=26161&Itemid=139
2) Αποδρούν μέσω Συντάγματος: "Ναι, θέλουμε 180 για εκχώρηση κυριαρχίας"!
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=26142&Itemid=139
Και το κερασάκι στην Τούρτα…
3) Θέλουν λύση μέσα στη νύχτα οι Γερμανοί - Αδιέξοδο παντού (upd)
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=26275&Itemid=160
Τι μας λένε αγαπητέ νοήμονα αναγνώστη?
Ότι τάχα δήθεν δεν παραδώσαν τότε με το μνημόνιο 1 την Εθνική Κυριαρχία στους ξένους τότε τάχα δήθεν διότι αυτό καίει και τσουρουφλίζει και το προδοτικό ΛΑ.Ο.Σ.
το οποίο συνυπέγραψε με το προδοτικό ΕβραιοΠΑΣΟΚ το Μνημόνιο 1 βεβαίως βεβαίως έτσι για να μην ξεχνιόμαστε,
και ότι τώρα τάχα δήθεν πάνε να παραδώσουν την Εθνική Κυριαρχία,ώστε το ΛΑ.Ο.Σ. να “Σβήσει” την προδοσία του!!!
στην τρίτη ανάρτηση που παραθέτουμε από το προβοκατόρικο Τούρκνετ λέει επί λέξει τα εξής:
<< H Σύνοδος Κορυφής ολοκληρώθηκε ουσιαστικά, αλλά χωρίς να καταλήξει σε αποτελέσματα,
 πέρα από την συμφωνία επιτροπείας της χώρας, δηλαδή εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας της στους ξένους επιτρόπους,
ενώ έχει καταγραφεί μεγάλη διαφορά στις απόψεις κυβερνήσεων, βασικά της Γερμανίας και τραπεζών που έχουν ελληνικά ομόλογα στο χαρτοφυλάκιό τους>>
Τι έγινε τώρα ρε γαμημένα προδοτόσκυλα του κερατά πως πήραν την Εθνική κυριαρχία οι ξένοι επίτροποι ε γαμημένοι πως? μήπως με τα προδοτικά μνημόνια 1 κλπ λέμε εμείς τώρα,
αφού με τα λεγόμενα σας τάχα δήθεν η Εθνική κυριαρχία δεν είχε παραδοθεί τότε με τα μνημόνια 1 κλπ και με τις προδοτικές ψήφους του ΕβραιοΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.Ο.Σ.
και θα χρειάζονταν τώρα τάχα δήθεν με 180 βουλευτές έτσι δεν λέτε ρε γαμημένοι?
πως πήραν τώρα οι ξένοι επίτροποι την Εθνική κυριαρχία όταν δεν έχουν ψηφίσει οι 180 ακόμα στην Ελλάδα τάχα συμφωνα με τα λεγόμενα σας?
Μπήκαν με τα τάνκς γαμημένοι πουσταράδες προβοκάτορες,πληρωμένες προδοτικές πέννες??.
Τότε τώρα πως την πήραν??μήπως με τα προδοτικά μνημόνια 1 κλπ λέμε εμείς τώρα.
ρε καταγαμημένοι πουσταράδες προβοκάτορες υπέρ του προδοτικού ΛΑ.Ο.Σ ερωτούμε πως???
απαντήστε τώρα που προλαβαίνετε,πριν την νύχτα του γενικού Εθνικού ξεσηκωμού.
Πάτε τώρα να του κάνετε προφίλ του Kara-zafferi τώρα έτσι?? ετοιμάζεται και τον Μυστρά έτσι?
Μετά ταύτα καλούμε τους αναγνώστες να εννοήσουν την σημασία του δανείου από την Κίνα ενώ αυτό απαγορεύεται ρητώς από τους όρους του προδοτικού μνημονίου 1 κλπ, τι έχουμε εδώ ενώ είμαστε ακόμα εις το ΔΝΤ και την ΕβραιοΤρόικα??
Ο νοών εννόησε.

Απάντηση της Ο.Ε.Α. σε email Αναγνώστη

Απο: chris enteka <entekaenteka@gmail.com>
Προς: tolis3000gtpower@yahoo.gr
Στάλθηκε: 11:33 μ.μ. Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011
Θεμα: 28/10/11
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/10/11
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΩΜΕΝΑ ΤΟΝ ΜΑΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ Η ΕΙΝΑΙ Η ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΩΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ?
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΙΔΙΑΖΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΝ ΦΥΣΕΙ ΝΟΜΩΝ!

Απάντηση Ο.Ε.Α.:
Πληροφορούμε τους Έλληνες οι οποίοι θέτουν τέτοια παρόμοια ερωτήματα με το email του αναγνώστου μας ότι συμφώνως με ειδικό σήμα της Ο.Ε.Α. το οποίο αναρτήθηκε από την Ιστοσελίδα ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ και από τις φίλιες Ιστοσελίδες της Ο.Ε.Α. το κριτήριο επεμβάσεως και ελεύσεως του Ανδρομέδιου στόλου στον πλανήτη μας,δεν είναι κριτήριο χρονολογικό αλλά είναι κριτήριο ποιότητος και συμπεριφοράς.
Συγκεκριμένα δια λόγους αποφυγής καταστροφικών παρεξηγήσεων,και αποφυγής από καταστρεπτικές μπλόφες του αντιπάλου,η Ο.Ε.Α. ξεκαθάρισε στο σήμα αυτό ότι υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια ποιότητος και συμπεριφοράς τα οποία θα είναι και κριτήρια δια τους Γήινους για τον διαχωρισμό και την διάκριση μεταξύ των Δρακονιανών της Σελήνης και των συμμάχων τους Κρονίων οι οποίοι θα υποδύονται δήθεν τους κυβερνητικούς νομοταγείς του Ανδρομέδιου στόλου της περιοχής Κρόνου και μεταξύ των πραγματικών Ανδρομεδίων οι οποίοι βρίσκονται τώρα στην τροχιά του Κρόνου.
Τα κριτήρια αυτά δεν θα επαναληφθούν στην παρούσα φάση.
Το κύριο κριτήριο είναι ότι εάν οι ερχόμενοι φέροντας τον τίτλο των Ανδρομεδίων κυβερνητικών αστερισμού Ανδρομέδας,εάν καλέσουν τα κράτη μέλη της 666/1 ΗΠ.Ε.Ι.(ΗΠΑ-ΕΥΡΏΠΗΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ)και τα κράτη της 666/2 Θ.Ι.Μ.(ΘΙΒΕΤ-ΙΝΔΙΑΣ-ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ)να συμμετάσχουν σε στρατιωτική επίθεση των φερομένων ως Ανδρομεδίων εναντίον των Δρακονιανών της Κίνας ή ακόμη χειρότερα των κρατών τα οποία ανήκουν στον άξονα 888 Ρ.Ι.Κ.(ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ-ΚΙΝΑ),τότε αυτό θα είναι απόλυτο κριτήριο του ότι οι φερόμενοι ως Ανδρομέδιοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ οι κυβερνητικοί νομοταγείς Ανδρομέδιοι προερχόμενοι εξ αστερισμού Ανδρομέδας μέσω Σείριου αλλά θα είναι οι Δρακονιανοί και οι σύμμαχοι τους Κρόνιοι στασιαστές εναντίον του αστερισμού Ανδρομέδας,με σκοπό την πρόκληση αντεπιθέσεως των χωρών του άξονος Ρ.Ι.Κ. ή “Συμφώνου της Σαγκάης” εναντίον της Ινδίας και εναντίον των χωρών του άξονος ΗΠ.Ε.Ι. με σκοπό την γενοκτονία των τελευταίων.

Τμήμα Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας                      

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Ayesha Khaddafi: "I will never surrender!"


Κόντρα στα στημένα και συμπαιγνιακά διεθνή ΜΜΑ(μέσα μαζικής αποχαύνωσης), πατριώτες Λίβυοι δηλώνουν ξεκάθαρα: "Δεν ξεχνάμε, δεν υποκύπτουμε, δεν παραδινόμαστε".

Το ΝΑΤΟ δηλώνει πως το "έργο" του τελειώνει την 31η Οκτωβρίου. Η Χίλλαρυ γελάει σαδιστικά, τα συμπαιγνιακά μέσα σε όλους τους τόνους δηλώνουν ότι η Λιβύη απελευθερώθηκε και ότι χαράζει μία νέα μέρα(κλασικά με το new dawn, new age, new era). Για μια στιγμή... Τους Λίβυους τους ρωτήσανε;

Προφανώς όχι διότι εάν τους ρωτούσανε θα παίρνανε τις εξής απαντήσεις:

Ayesha Khaddafi: "Ακόμα και αν ο πατέρας μου και οι αδερφοί μου γίνουν μάρτυρες, εγώ θα συνεχίσω την μάχη ενάντια στον ισλαμικό τρόμο στην Λιβύη. Ας γνωρίζει η Δύση και οι μισθοφόροι της: Η Αγιέσα Καντάφι δεν παραδίνεται στην διαβολική συνομωσία τους!"

Saif Al Islam Khaddafi στις 23 Οκτωβρίου, στο Arrai TV: "Θα συνεχίσουμε την αντίσταση μας. Θα αντεκδικηθούμε. Είμαι στην Λιβύη, ζωντανός και Ελεύθερος."

Dr. Yusuf Shakeer, διάσημος Λίβυος ανεξάρτητος δημοσιογράφος: "Αρκετά πια! Αρκετά προσβάλουν την νοημοσύνη μας λέγοντας μας ότι η Λιβύη ΤΩΡΑ είναι ελεύθερη. Δεν είμασταν ποτέ υπό πολιορκία, δεν μας δολοφονούσαν, δεν μας απέλαυναν, δεν μας φυλάκιζαν και δεν μας κατάστρεψαν ποτέ όπως κάνουν τώρα. Ο μόνος θάνατος για τον οποίο θα πανηγυρίσω θα είναι αυτός του σιωνισμού και του ιμπεριαλισμού. Ο Καντάφι είναι ζωντανός και ηγείται της Αντίστασης."

Mathaba.net στις 21 Οκτωβρίου: "Ο Καντάφι δεν είναι νεκρός. Οι οπαδοί της Τζαμαχουρίγια αντιστέκονται επί 7 μήνες ενάντια στην πιο δυνατή στρατιωτική δύναμη. Ένας θρίαμβος που θα μνημονεύεται από τους ανεξάρτητους ιστορικούς με θαυμασμό. Επιπλέον, όσο περισσότερο κρατάει η σύγκρουση, τόσο γιγαντώνεται ο θρύλος του Καντάφι. Ζωντανός, συμβολίζει την Αντίσταση. Νεκρός γίνεται μεγαλύτερος από την ζωή(bigger than life), μία έμπνευση για τους Λίβυους να μην το βάλουν κάτω μέχρι να απελευθερωθούν από τον ζυγό του ΝΑΤΟ. Η Γουάσινγκτον, η Βρετανία και η Γαλλία απεγνωσμένα ζητούσαν κάτι σαν νίκη, ακόμα και ψευδής και όχι αληθινή. Επίσημα, οι μαρτυρίες μιλάνε για νεκρό Καντάφι ακόμα και αν αυτές συνοδεύονται από μη πειστικά βίντεο και εναλλασόμενες εξηγήσεις. Το πρόβλημα τους όμως είναι ότι δεν είναι νεκρός, όχι μόνον επειδή ποτέ δεν συνελήφθη και ποτέ δεν δολοφονήθηκε αλλά επειδή ήδη ζει στις καρδιές εκατομυρίων. Ο Καντάφι είναι ζωντανός. Έχει σημασία διότι το ΝΑΤΟ (δεν) κέρδισε τον πόλεμο. Έχει σημασία διότι ο λαός θέλει ηγέτες. Μεγάλος αριθμός εθελοντών εισρέουν στην Λιβύη από την Αφρική. Πηγαίνουν στην Λιβύη εξ'αιτίας της αγάπης τους, του σεβασμού τους και της άμιλλας προς τον Καντάφι, τον Αδερφό Ηγέτη..."
Libya 360: "O θάνατος του επαναστάτη Ηγέτη σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για Παγκόσμια Επανάσταση!"

Αλλά και εκτός Λιβύης, ο Webster Tarpley δηλώνει στον Άλεξ Τζόουνς: "Ο θάνατος του Καντάφι είναι υποθετικός και όχι ανεξάρτητα επιβεβαιωμένος. Τον Καντάφι δολοφόνησε το ΝΑΤΟ ή τον σωσία του; Πλήθος αντιφάσεων συμπληρώνει την επίσημη εκδοχή, πρώτα μία μαρτυρία, μετά μία άλλη. Θυμίζουν την συμμορία που δεν μπορεί να πυροβολήσει ευθεία..."

Algeria ISP στις 23 Οκτωβρίου: "Ο Λίβυος ηγέτης και ο γιός του επέζησαν. Οι αρουραίοι της Μισράτα δολοφόνησαν όλους τους τραυματισμένους. Ο Καντάφι πολέμησε πλάι με εκατοντάδες νεαρούς στην Σύρτη, πολλοί εξ'αυτών δεν γνώριζαν ότι ήταν δίπλα τους. Ο Καντάφι πληγώθηκε στα πόδια. Μην πιστεύετε το ψέμμα που λένε ότι κρυβόταν στους υπονόμους. Ο Καντάφι ήδη έχει χάσει τρεις γιούς-μάρτυρες ενώ άλλος ένας είναι στο μέτωπο και μάχεται."

Julian Borger της Guardian, στις 21 Οκτωβρίου: "Το Διεθνές Δικαστήριο ζητάει αποδείξεις της Σήμανσης για τον θάνατο του Καντάφι για να αποσύρει το ένταλμα εις βάρος του."
Κανάλι NSNBC, στις 22 Οκτωβρίου: "Πάρα πολλοί που συζητάνε σχετικά με τον υποτιθέμενο θάνατο του Καντάφι, διαισθάνονται βρωμιά(they smell a rat). Οι αποδείξεις έως τώρα συνίστανται σε θολά και κουνημένα βίντεο και ύποπτες φωτογραφίες."
Τα μέσα που χρησιμοποιεί η "συμμαχία των προθύμων" είναι ελεεινά. Προπαγανδίζει συνεχώς τα φρικαλέα βίντεο με τον υποτιθέμενο Καντάφι να σοδομίζεται από χατζάρα, να κατακρεουργείται κλπ. ώστε με αυτό τον τρόπο να καταρρακώσουν το ηθικό των Λίβυων ώστε αυτοί να σκύψουν το κεφάλι και να στηθούνε στα τέσσερα. Μάλλον όμως μπέρδεψαν τα μπούτια τους, διότι νόμισαν ότι οι Λίβυοι είναι τίποτα γαλλάκια που με το που μπήκαν τα τανκς της Γερμανίας στο Β'ΠΠ, έστησαν κώλο και σκάρωσαν "κυβέρνηση" του Βισσύ.

Γιατί ο Καντάφι να μην είχε σωσίες όπως αποδεδειγμένα είχε και ο Σαντάμ Χουσεϊν(12 κιόλας!) Εάν ο Καντάφι είναι ζωντανός σε αυτή την διάσταση, στο χέρι του είναι μέσω του Arrai TV να επανεμφανιστεί και να κάνει τα πούστικα κοράκια να τρέμουν! Άλλωστε "ζει στις καρδιές εκατομυρίων" πλέον...

Το ΝΑΤΟ άλλωστε πανηγυρίζει μία ψευδή νίκη, δηλώνοντας ότι θα προβεί σε κατάπαυση πυρός στις 31 Οκτωβρίου. Άλλο ένα ψέμμα. Διότι με το 90% του πληθυσμού της Λιβύης να παραμένει πιστό στην Τζαμαχουρίγια, είναι προφανές ότι το ΝΑΤΟ δεν φεύγει και δεν σταματάει την γενοκτονία. Το ΝΑΤΟ το γνωρίζει αυτό, το ίδιο και οι Λίβυοι οι οποίοι δεν θα σταματήσουν να μάχονται για την ελευθερία τους και για να ξαναχτίσουν την χώρα τους.

Την αντίδραση των Λίβυων πατριωτών αγωνιστών θα πρέπει να την λάβουν υπόψιν τους πολλοί φωστήρες εντός και εκτός Ελλάδος. Διότι εάν ένας λαός που είδε την χώρα του να καταστρέφεται από το ΝΑΤΟ, που είδε τα αδέρφια, τις μάνες, τα παιδιά του να βιάζονται και να γενοκτονούνται και να στοιβάζονται σε ομαδικούς τάφους, ένας λαός που είδε από τα ξένα συμπαιγνιακά μέσα τον ηγέτη του να βασανίζεται και να εξευτελίζεται πριν υποθετικώς δολοφονηθεί, ένας λαός που είδε το βιοτικό του επίπεδο σε μία μέρα να εκμηδενίζεται, που υποφέρει από ασιτία από την εκδικητική μανία των αλλόφρονων χατζαροφόρων συνεργών του ΝΑΤΟ, που βλέπει τα κοράκια να μαζεύονται για να πιουν ως το μεδούλι το αίμα της πατρίδας του, όταν λοιπόν ένας λαός που υποφέρει όλα αυτά, ορθώνει το ανάστημα του, δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν θα σταματήσει την αντίσταση και ότι θα πολεμήσει μέχρις ότου πάρει πίσω την πατρίδα του τότε εμείς ως Έλληνες τί θα έπρεπε να κάνουμε;(ρητορική ερώτησις, η απάντησις βρίσκεται ολόγυρα σας, σε αυτόν τον Φάρο της Αλεξάνδρειας)

Λίβυοι πατριώτες,
ΔΥΝΑΜΙΣ!


ΣΧΕΤΙΚΑ:
Mixed Messages On Gaddafi
http://www.rense.com/general95/mix.htm

1.000.000 λόγοι για να πεθάνεις...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/1000000.html

Γι αυτό Σκότωσαν Τον Gaddafi !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου