Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΙΑΓΓΕΛΕΑΣ"


  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, ΑΓΑΠΗΤΑ ΠΑΓΚΑΛΑΚΙΑ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΥΧΟΠΑΡΑΛΥΤΟΙ, ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΨΥΧΑΡΗΔΕΣ,  ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ - ΑΒΡΑΑΜ-Ο -ΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΑΛΥΕΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΕΣ, ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΓΥΜΝΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ.(ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΟΞΟ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.). ΕΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ,                                                       Α Π Ο Σ Κ Α Τ Α....................



Επιχείρηση δημιουργίας προκατασκευασμένου ενόχου, με την λάσπη που εκτόξευσε ο διαβόητος Ψυχάρης κατά του «αρχηγού» της Ευελπίδων.

 
 
 
 
 
 
Rate This
Το πρώτο στο οποίο πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι, είναι πως η σημερινή κυβέρνηση του τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου αποτελεί φυσική εξέλιξη της τραγικής (ο ελάχιστος χαρακτηρισμός) κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου. Η σημερινή κυβέρνηση ήρθε απλά για να υλοποιήσει όλες τις συμφωνίες που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος αποχώρησε, επειδή η πίεση που δέχτηκε έφτασε στο μη παρέκει…..
Όμως, η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, αν και όντας οικονομικού χαρακτήρα, φέρει όλα τα χαρακτηριστικά των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ. Εκτελεί συμβόλαιο, όπως ένας επαγγελματίας δολοφόνος και χρησιμοποιεί όλα τα μέσα προκειμένου να ολοκληρώσει επιτυχώς την «δουλειά». Πάγια τακτική του ΠΑΣΟΚ ήταν η χρησιμοποίηση του Κοινωνικού Αυτοματισμού, της δημιουργίας δηλαδή ενόχων μέσω των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ. Το πέταγμα της λάσπης στον ανεμιστήρα, αποτελούσε (και φαίνεται πως εξακολουθεί να αποτελεί) πάγια τακτική διαχείρισης δύσκολων κυβερνητικών αποφάσεων. Το «έργο» αυτό το έχουμε παρακολουθήσει κατ’ επανάληψη, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Οι ομάδες των ειδικών επιστημόνων που εργάζονται για να κατευθύνουν το πλήθος, έδειξαν ιδιαίτερη προσοχή και έδωσαν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην διαχείριση της λάσπης και στην δημιουργία ενόχων κοινωνικών τάξεων.
Τις τελευταίες ημέρες, όμως, γίναμε μάρτυρες μίας παρόμοιας επιχείρησης δημιουργίας προκατασκευασμένου ενόχου, με την λάσπη που εκτόξευσε ο διαβόητος Ψυχάρης κατά του «αρχηγού» της Ευελπίδων. Στο πρόσωπο του συγκεκριμένου Εύελπι το συγκρότημα ΔΟΛ (περιβόητο για τις μόνιμες σχέσεις με την εξουσία) επεχείρησε και κατόρθωσε πολύπλευρα χτυπήματα προς ικανοποίηση ορατών, δυσδιάκριτων, αλλά και «αόρατων» στόχων.
Όμως, η επιχείρηση κατασυκοφάντησης του Ελληνικού Στρατού, που φέρει «σταγονίδια χούντας», ήταν η μέγιστη δυνατή στόχευση που έκανε ο γνωστός Ψυχάρης. Η προκατασκευή ενός ενόχου, γενικώς και αορίστως, που κινείται μη δημοκρατικά και που αναζητά ευκαιρίες ανατροπής της δημοκρατίας, είναι το πλέον φρικαλέο που επεχείρησε (και εν μέρει κατόρθωσε) να υλοποιήσει με το δημοσίευμά του το «Βήμα», αφού ουσιαστικά δρομολογεί την ενοχοποίηση του Ελληνικού Στρατού στην περίπτωση μίας μεγάλης εθνικής ήττας. Ο «ένοχος», μη δημοκράτης, υπάρχει ήδη κατά τον Ψυχάρη. Αυτό που αναμένεται είναι η υλοποίηση (ή η ανακοίνωση) του εγκλήματος. Ενός εγκλήματος που έγινε και δεν έχει ανακοινωθεί (ακόμη), ή ενός εγκλήματος που σχεδιάστηκε και θα εκτελεσθεί οσονούπω…
Σε αυτό ακριβώς το σημείο πρέπει να εστιάσουμε, πλέον, αφού ποτέ δεν υπήρξε από το συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα δημοσίευμα που να μην προετοίμαζε τον Έλληνα πολίτη για συγκεκριμένου τύπου εξελίξεις. Επειδή, λοιπόν, η κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου καμία απολύτως σχέση δεν έχει (κατά δήλωση του ιδίου του Παπαδήμου, δεν είναι πολιτικός και ως εκ τούτου δεν δύναται να πάρει πολιτικές αποφάσεις) και δεν πρόκειται να έχει με ζητήματα πέραν των οικονομικών, με το πρώτο χτύπημα να έχει πραγματοποιηθεί με την αρνητική απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης κατά της Ελλάδας, για την ενδιάμεση συμφωνία με τα Σκόπια.
Επειδή, λοιπόν, οι ενδείξεις δεν είναι διόλου ευοίωνες για τα εθνικά ζητήματα, ίσως θα ήταν πρέπον να προσέξουμε την σκοπιμότητα του αρθρογράφου του «Βήματος», που δημιουργεί ενόχους ενώ δεν έχει συντελεστεί (ακόμη) το έγκλημα (φυσικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος –συνδιαχειριστής της εξουσίας όπως καταγγέλλουν πολλοί, δεν πρόκειται ποτέ να καταγράψει ποτέ ούτε την φύση του εγκλήματος, αλλά ούτε και τον πραγματικό ένοχο, δηλαδή την κυβέρνηση Παπανδρέου – Παπαδήμου).
Η κυβερνητική απόφαση να διαγράψει δύο (2) ολόκληρες στρατιές, συγκλίνει στην διαμόρφωση του κατάλληλου σκηνικού για μία επερχόμενη μείζονος σημασίας εθνική ήττα. Μαθαίνουμε λοιπόν πως «ακάλυπτο από στρατιωτικές δυνάμεις μένει ολόκληρο το μέτωπο της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και της Ηπείρου με απόφαση της κυβέρνησης, κατόπιν εντολής της τρόϊκας, ενώ ετοιμάζονται και ανάλογες κινήσεις σε Αεροπορία και Ναυτικό. Την απόφαση ανέλαβε να την εκτελέσει το ΓΕΕΘΑ με πρόταση που υποβλήθηκε στα Επιτελεία με αντικείμενο την αναδιοργάνωση του Ελληνικού Στρατού. Παράλληλα η πρόταση του ΓΕΕΘΑ περιλαμβάνει την σύνταξη μελέτης στο μέλλον για την κατάργηση του Β’ Σώματος Στρατού, ενώ προβλέπεται και η κατάργηση της ιστορικής 8ης Μεραρχίας Πεζικού στα Ιωάννινα, αφήνοντας μόνο την 9η Μεραρχία Πεζικού να διοικεί ολόκληρη την περιοχή της Ηπείρου και της Δ. Μακεδονίας. Πραγματικά, προκαλεί εντύπωση η χρονική συγκυρία κατά την οποία λαμβάνονται οι αποφάσεις αυτές, με την τουρκική στρατιωτική μηχανή να βρίσκεται στο απόγειο της ισχυροποίησης της και την τουρκική προκλητικότητα να ξεπερνά κάθε όριο, και,ι δεύτερον, το επείγον του θέματος λες και η απόφαση αυτή έχει επιβληθεί κάτω από πιέσεις. Είναι πραγματικά απίστευτο ότι μία τόση σημαντική απόφαση για το μέλλον της ασφάλειας της χώρας λαμβάνεται με τέτοια προχειρότητα και ότι δεν έγινε σε 20 χρόνια γίνεται μέσα σε 10 ημέρες».
Την ίδια στιγμή, μειώνονται τα χρήματα για τον Ελληνικό Στρατό, από 1,5 δισ. σε 250 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ μαχαίρι μέχρι και στις δαπάνες πολεμοφοδίων βάζει ο στρατός για να πληρώσει το ηλεκτρικό ρεύμα! Φυσικά, η έλλειψη καυσίμων στο στράτευμα (στον Στρατό Ξηράς αλλά και στο Ναυτικό) είναι ένα θέμα που μάλλον δεν απασχολεί την κυβέρνηση Παπαδήμου, η οποία αρέσκεται να παρακολουθεί την τραγική κατάπτωση ικανότητας κίνησης και αντίδρασης του Ελληνικού Στρατού σε περίπτωση που κάτι τέτοιο απαιτηθεί.
Κατά τα φαινόμενα, έχει αρχίσει να διαμορφώνεται ένα συγκεκριμένο σκηνικό δυσπραξίας και γενικότερης δυσλειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων, με αποτέλεσμα τα προβλήματα αυτά να αποτελούν πραγματική τροχοπέδη, να επιβαρύνουν και να προσθέτουν ένα επιπλέον (μεγάλο) βάρος στην επιχειρησιακή ικανότητα και αρτιότητα των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Εάν, λοιπόν, υπάρξει κάποιο θερμό επεισόδιο, με δεδομένο τον αιφνιδιασμό (λόγω ευρύτατου επιχειρησιακού πεδίου) από την πλευρά της Ελλάδας, αυξάνονται σοβαρότατα οι πιθανότητες μη ικανής αντίδρασης. Ποιος θα είναι ο ένοχος σε μία τέτοια εξέλιξη; Προφανώς ο Ελληνικός Στρατός, αφού έχει ήδη προκατασκευασθεί ως ένοχος –και μάλιστα με μεγάλες πικρίες- από τον Ψυχάρη.
Με δεδομένη την πολιτική και οικονομική δυσχέρεια της πατρίδας μας, κάποιοι φαίνεται πως αποφάσισαν να δυσχεράνουν και το έργο του Ελληνικού Στρατού που είναι επιφορτισμένος με την άμυνα της χώρας. Δυστυχώς, κάποιοι φαίνεται πως παίζουν μεγάλα παιχνίδια στο πρόσωπο ενός Εύελπι και στην πλάτη της χώρας. Και γι αυτή τους την πρακτική ίσως θα έπρεπε να κληθούν άμεσα από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές για απολογία.
ΥΓ: Επειδή ένας πόλεμος μεταξύ Συρίας και Τουρκίας βρίσκεται προ των πυλών, και είναι -προφανώς- διατεταγμένος από τις ΗΠΑ, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιου θερμού επεισοδίου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας 2 ή 3 ημέρες πριν την έναρξη αυτού του πολέμου; Οι αναλυτές συμφωνούν πως ναι, είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο (μέσα στα πλαίσια του αποπροσανατολισμού της Συρίας) και μετά την πάροδο μερικών ωρών να επέμβει το ΝΑΤΟ για να σταματήσει την “εμπλοκή”. Το ζητούμενο είναι ποια ακριβώς θα είναι η κατάσταση όταν θα “παγώσει” το επεισόδιο, δηλαδή, ποιός θα έχει χάσει και τι ακριβώς…
Τέλος, να συμπληρώσουμε πως ένα “θερμό επεισόδιο” ανεξαρτήτου αποτελέσματος, θα συσπειρώσει τους Έλληνες πολίτες γύρω από την κυβέρνηση… Και κάτι τέτοιο είναι πολύ βολικό για το υφιστάμενο κυβερνητικό αδιέξοδο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου