Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΙΑΓΓΕΛΕΑΣ"



  Ο ΤΙΤΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ: Ο νανος, και Ο ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ(ΛΕΓΕ ΜΕ ΧΑΑΝΑ-ΦΑΚΛΑΝΑ), ΕΠΑΥΣΕ, ΛΕΕΙ, ΤΟΝ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ  CERN. ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΥΤΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙΤΑΝΑ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΧΑΑΝΑΣ, ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ(ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ), ΤΟΝ ΕΠΑΥΣΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ, ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ, Η ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ " ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ(ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΛΕΩ ΕΓΩ). ΕΣΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΡΟΧΑΛΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΑΓΚΑΛΑΚΕΙΚΟ (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΔΕΣ...)



Ο Δ.Νανόπουλος ξεφτιλίζει τους Αριστερούς καθηγητές

 
 
 
 
 
 
Rate This
Το βίντεο είναι από την εκπομπή “Το Κουτί της Πανδώρας” του κουμμουνιστή δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, που μεταδόθηκε την νύχτα της Πέμπτης 30 Δεκέμβρη 2010 από την κρατική ΝΕΤ και ήταν αφιερωμένη στο απέραντο μπουρδέλο που ονομάζεται Ελληνικά Πανεπιστήμια. Ο κύριος που βλέπετε να μιλάει είναι ο Ελληνο-Αμερικανός καθηγητής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας και τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Δημήτρης Νανόπουλος, ένας από τους …..κορυφαίους θεωρητικούς φυσικούς παγκοσμίως, Ακούστε τί λέει ο Νανόπουλος για τους βρωμερούς Έλληνες Πανεπιστημιακούς που αρνούνται (πρωτάκουστο παγκοσμίως) την οποιαδήποτε Αξιολόγηση και έχουν κάνει τα Ελληνικά Πανεπιστήμια κωλοχανεία και άντρα της Αριστερής Μαφίας. Στο τέλος του βίντεο, ο Νανόπουλος αποκαλύπτει ότι στα μέσα Δεκεμβρίου 2010, το Πασοκικό Υπουργείο Παιδείας του ανακοίνωσε λές κι είναι κάποιος υπαλληλίσκος, ότι η Ελλάδα τον έπαψε από εκπρόσωπό της στο πείραμα του CERN της Ελβετίας, το οποίο ο ίδιος προετοίμασε κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Ο καθηγητής Δημήτρης Νανόπουλος, εκτός από Δεξιός τυγχάνει και μέγας εχθρός του Εβραίου Ραββίνου Ιησού Χριστού (το έχει δηλώσει από το 1995 στον “Οικονομικό Ταχυδρόμο” του Γιάννη Μαρίνου) κι ίσως η Εκκλησία συνεργάστηκε με τους επίσης Εβραιοκίνητους Αριστερούς Πανεπιστημιακούς για να απολυθεί ο Νανόπουλος και να μή γίνει δεκτός (όταν υπέβαλε αίτηση το 1994) ως τακτικός καθηγητής στο διαλυμένο μπουρδελο που ονομάζεται Πανεπιστήμιο Αθηνών. Αν δεν απαγορευτούν διά Νόμου η Αριστερά και η Ορθοδοξία, η Ελλάδα δεν πρόκειται να δεί Θεού πρόσωπο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου