Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

 

 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"

 

 

 

 ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΑΝΤΙΔΡΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙΤΑΛΟΥ ΔΕΝΔΙΑ, Η ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΟΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ;;; ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΟΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗΣ. ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣ, ΚΑΙ ΔΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΗ.

 

 

 

 

ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΒΑΡΟΝΩΝ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΤΟΛΗ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΞΕΠΕΜΨΕ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΒΑΡΟΝΩΝ, ΔΕΝΔΙΑ(Σ.Σ. ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΙΤΑΛΟ-ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ DONDOLO). ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΣΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΤΕ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ "ΣΠΥΡΙ" ΣΤΟΝ ΝΩΘΡΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΟΧΙ".

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!! * ΗΧΗΤΙΚΟ *

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ) ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ:

ΣΗΜ: ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΕΣΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ.
ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΔΕΝΔΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ. ΠΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΑΟΥΛ Ή ΡΑΛΛΗ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ……. ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.. Η ΑΡΧΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ «DENDIO», ΩΣ ΣΥΜΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «DONDOLO» ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΩΝ ΒΕΝΕΤΙΑΣ.

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ (Ή DENDIO Ή DONDOLO) ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΤΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ (Ή ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ Ή ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΩΡΕΜΗ ΖΑΝΝΑ), ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΞΟΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΗΘΙΚΟΥ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ, ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΪΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ, DENDIA, Ή DENDIO Ή DONDOLO, ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΩΣ ΑΠΟΒΑΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ / ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ)  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΠΑΝΑΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΔΗΓΕΙΑ/ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ:
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΟ DENDIO Ή DONDOLO, ΔΙΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ, ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ. ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΟ 2012, Ο ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ Ή DONDOLO ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑ 150 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΤΑ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΖΗΤΟΥΝΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ..

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ.
ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ.
ΑΠΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ Ο.Ε.Α.
ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ.
ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τον Τέκτονα Δένδια…Τον “τρόφιμο” των στοών!
«Αλβανικά εδάφη Κέρκυρα και Ιωάννινα κατά το πολιτικό σκέλος του UCC»
Εξελίξεις σχετικά με τους αστυνομικούς και λοιπούς ένστολους, με τις διαδηλώσεις για τις περικοπές και τα αιτήματα τους:
Οι ένστολοι διαδηλώνουν σε όλη τη χώρα

ΛΕΙΠΕΙ Ο ΓΑΤΟΣ(ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΡΟΥΡΙΑ(ΚΙΝΕΖΟΛΑΓΝΟΙ)

ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΛΑΓΝΟΥΣ! ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ "ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ" ΤΙΣ "ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ" ΜΕΤΑΞΥ ΗΓΕΜΟΝΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! ΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ, ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΟΥ ΣΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ, ΕΑΝ ...ΕΛΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΕ... ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΙΝΑ, ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΤΙ ΕΣΤΙ HONG ΚΑΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 666". 
ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΟΣΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΒΑΡΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΟΙΜΩΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ "ΛΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ" ΠΕΡΙ ΕΞΙΣΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ. ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΗΚΥΙΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΕΙΤΕ "ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ", ΕΙΤΕ "ΔΕΞΙΑΣ". ΟΙ "ΔΕΞΙΟΙ" ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΝΩ ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. Η "ΔΕΞΙΑ" ΣΚΥΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ "ΧΑΡΥΒΔΗ". ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ" ΚΙΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. 
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ. ΑΣ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ "ΣΠΙΤΙ" ΟΠΟΥ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΜΑ, ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΦΟΥΓΑΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑ, ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ, ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ, ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ HONG ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ. 
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΒΟΗΘΕΙΕΣ". ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΑΙΓΝΙΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΤΑ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ, ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ, ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ, ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ, ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑΧΙΣΤΑ, ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΣΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ. ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΜΗΞΕΙ ΕΜΠΡΟΣ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΕΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΞΗΛΩΜΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ, ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΟΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΑΠΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ. ΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΕΣΣΙΜΙΣΤΙΚΟ ΜΙΖΕΡΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Λείπει ο γάτος (καραγεωργίου) και χορεύουν τα αρούρια(κινεζολάγνα ιστολόγια και ιστοσελίδες)
http://olympia.gr/2012/10/30/%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CE%B2%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%BD-%CE%B7-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%80%CF%81/

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/248392/stern-i-kina-prostateyei-tin-ellada-kai-apeilei-ti-merkel

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B7-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%AD%CE%B4%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%86%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BB-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΙΝΑ(ΚΙΝΑ)
https://rapidshare.com/files/3016174726/Hellas_Anihilates_Sina.rar

http://ellhnkaichaos.blogspot.de/search/label/%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%95%CE%96%CE%99%CE%9A%CE%97%20%CE%A0%CE%9B%CE%91%CE%9D%CE%97%CE%A4%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%99%CE%91

http://ellhnkaichaos.blogspot.de/search/label/%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%95%CE%96%CE%9F%CE%99

http://ellhnkaichaos.blogspot.de/search/label/%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%95%CE%96%CE%9F%CE%99%20%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%A4%CE%95%CE%A9%CE%9D%CE%95%CE%A3

http://ellhnkaichaos.blogspot.de/search/label/%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%95%CE%96%CE%9F%CE%99%20%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%99%CE%91%CE%A1%CE%97%CE%94%CE%95%CE%A3%20%CE%A7%CE%A9%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9D%CE%9F%CE%99

ΚΙΝΕΖΟΛΑΓΝΟΙ
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/search/label/%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%95%CE%96%CE%9F%CE%9B%CE%91%CE%93%CE%9D%CE%9F%CE%99

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου