Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ vs ΧΑΟΣ


Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Περί της ειδήσεως της Ακυρωθείσας Αντιαεροπορικής Ασκήσεως επιστρατεύσεως.

Τμήμα Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας.

http://greeknation.blogspot.com/2011/09/70000.html
Προς Αξιωματικούς των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων:
Έχουν ήδη συσσωρευθεί υπέρ αρκετά στοιχεία τα οποία στοιχειοθετούν την “Προδοσία της Χώρας” και “Εσχάτη Προδοσία” των Εβραιομασόνων πολιτικών και των μασόνων άνευ εξαιρέσεως Στρατηγών-Πτεράρχων-Ναυάρχων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Περιττεύουν περισσότερα στοιχεία διότι αυτή η “Δίκη” αρχίζει και κάνει κοιλιά και ίσως γίνεται δολίως ατέρμονη,ήτοι “Δίκη” χωρίς τέλος-απόφαση,η οποία συμφώνως με τα άρθρα 134-151 του ποινικού κώδικος,είναι “Δεκάκις εις Θάνατον”.
Επομένως καλούμε τις Ελληνικές Ιστοσελίδες,παραλλήλως με την παράθεση στοιχείων,να αναφέρουν ταυτοχρόνως τις επιβαλλόμενες θανατικές ποινές από τα άρθρα 134-151 του ποινικού κώδικος,ώστε να υπάρχει πρακτέον ενόπλου επαναστάσεως των Ελλήνων εναντίον των ως άνω προδοτών,διότι η συνεχείς παράθεση στοιχείων χωρίς δικαστική απόφαση θα είναι χρονοβόρα και ολέθρια δια την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους.
Όθεν παύσετε να κατηγορείτε τους προδότες πλέον,και Σκοτώστε τους Τώρα διότι αύριο θα είναι πάρα πολύ αργά δια την επιβίωση των Ελλήνων.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Καραγεωργίου Γιάννης
εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
Του Τμήματος Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας.

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

Περί των μετοχών Χρυσού της Τραπέζης Ανατολής

Από Τμήμα Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας.

Σχολιασμός της Ειδήσεως περί μετοχών Χρυσού της Τραπέζης Ανατολής
http://andrasteia.blogspot.com/2011/09/670.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FtNwvv+%28%CE%91%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B1%29
http://www.ellasneverdie.org/about

Πληροφορούμε τους Έλληνες,ότι,εκτός από μια μικρή ποσότητα 18 τόνων Χρυσού της Τραπέζης της Ελλάδος έχουν εξαχθεί παρανόμως και δολίως σε Τράπεζες της Αγγλίας,της Ελβετίας,και των ΗΠΑ.
Δια αυτή την παράνομη εξαγωγή Ελληνικού Χρυσού τα δύο Κυβερνώντα πολιτικά κόμματα της Ελλάδος,ήτοι Νέα Δημοκρατία και Πασόκ,τα οποία είχαν και έχουν ΕλληνοΕβραίους Πρωθυπουργούς και Υπουργούς και μασόνους Έλληνες Υπουργούς,ουδέποτε έλαβαν την άδεια της Ελληνικής Βουλής περί αλλαγής ιδιοκτησίας και τόπου φυλάξεως του Ελληνικού Χρυσού,δηλαδή αυτή η εξαγωγή Χρυσού ήταν και είναι παράνομη διότι δεν τελέσθηκε μετά από ψήφιση σχετικού Νόμου από την Βουλή των Ελλήνων.
Αυτό σημαίνει ότι οι δικαιούμενοι να λάβουν Χρυσό από την Τράπεζα της Ελλάδος,βάσει των ως άνω μετοχών Χρυσού,δεν θα λάβουν ποτέ αυτό το Χρυσό,διότι όλες οι Εβραιομασονικές Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του Πασόκ,λειτουργούν ως ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ-ΚΛΕΦΤΕΣ-ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ Ελληνικού Δημοσίου Χρήματος και Χρυσού και Ακινήτων περιουσιών,και του Ελληνικού Δημοσίου,και Ελλήνων Ιδιωτών.
Δια το Τμήμα Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας
Καραγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου