Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ vs ΧΑΟΣ


Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Αναγνώρισαν την ΠΓΔΜ ως "Μακεδονία" δια της πλαγίας οδού. Σχόλιο Ο.Ε.Α.: Σκοτώστε τους Προδότες "Έλληνες" πολιτικούς και Στρατηγούς Τώρα!

Σχόλιο Ο.Ε.Α.:
Σκοτώστε τους Προδότες "Έλληνες" πολιτικούς και Στρατηγούς Τώρα!

Αναγνώρισαν την ΠΓΔΜ ως "Μακεδονία" δια της πλαγίας οδού
MACEDONIA-INDEPENDENCE/
Τεράστιο πολιτικό ζήτημα προκαλεί η καταγγελία του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελόπουλου ότι οι ελληνικές αρχές, το ελληνικό κράτος αναγνωρίζει ως ισχυρά ταξιδιωτικά έγγραφα, διαβατήρια στα οποία αναγράφεται ως τόπος γέννησης την «Μακεδονία». 
Όπως αναφέρει σε αστυνομικό έγγραφο το οποίο κατατέθηκε από τον βουλευτή στην Βουλή σήμερα 22 Σεπτεμβρίου,  «Με αφορμή ερώτημα που υπεβλήθη από υφιστάμενη υπηρεσία μας, αναφορικά με το εάν θα πρέπει να χορηγηθεί  «Βεβαίωση Εγγραφής Πολίτη Ε.Ε.» του Π.Δ.106/2007 σε πολίτη Βουλγαρίας ο οποίος κατείχε διαβατήριο Βουλγαρικών αρχών, στο οποίο αναγράφεται ως τόπος γέννησης  «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το ανωτέρω (β) σχετικό έγγραφο του ΥΠΕΞ/Α3 Δ/νση το οποίο σας διαβιβάζουμε, το εν λόγω  διαβατήριο, όπως άλλωστε και τα ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων χωρών, που αναφέρουν ως τόπο γέννησης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» αναγνωρίζονται ως ισχυρά ταξιδιωτικά έγγραφα από την Ελλάδα και επομένως μπορεί να εκδοθεί η αιτηθείσα « Βεβαίωση Εγγραφής Πολίτη Ε.Ε.».
Το έγγραφο αυτό αποτελεί μία πραγματικά βόμβα μεγατόνων στην ασκούμενη εξωτερική πολιτική της χώρας αφού με έμμεσο τρόπο η ελληνική κυβέρνηση αναγνωρίζει την γειτονική χώρα με το συνταγματικό της όνομα πετώντας στην κάλαθο των αχρήστων την μέχρι στιγμής διατυπωθείσα και συμφωνηθείσα από όλες τις πολιτικές δυνάμεις για την μη αναγνώριση της ΠΓΔΜ με το συνταγματικό σφετεριστικό της όνομα.
Ακολουθούν τα έγγραφα που κατέθεσε ο βουλευτής στην Βουλή σήμερα 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΕΙΓΟΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΚΛΑΔΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΑΕΑ/ΔΝΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ
ΑΕΑ/ΔΝΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ/1 ΤΜ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤ
Δ/νση: Π.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ 4 10177 ΑΘΗΝΑ
Αρμόδιος: ΑΣΤ.Α' ΠΕΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τηλέφωνο:   
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 71778/ 11/873169
Γ.Φ./Ε.Φ. Θεματολογίου: (4000/1)
ΑΘΗΝΑ , 01/09/2011
Ηλεκτρονική διακίνηση για τους αποδέκτες που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο POL.
ΠΡΟΣ:
'ΒΛΕΠΕ ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ'
ΘΕΜΑ:
Ταξιδιωτικά έγγραφα αλλοδαπών όπου αναγράφεται ως τόπος γέννησης των κατόχων «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» - « Βεβαίωση Εγγραφής Πολίτη Ε.Ε.»
ΣΧΕΤ: α) Υπ.αριθ.63563/11/829332 από 20-8-2011 αναφορά της Υ.Α Κέρκυρας.
            β)  Υπ.αριθ.Α.Π. Φ.39130 από 29-08-2011 έγγραφο του ΥΠΕΞ/Α3 Δ/νση.

Με αφορμή ερώτημα που υπεβλήθη από υφιστάμενη υπηρεσία μας, αναφορικά με το εάν θα πρέπει να χορηγηθεί  « Βεβαίωση Εγγραφής Πολίτη Ε.Ε.» του Π.Δ.106/2007 σε πολίτη Βουλγαρίας ο οποίος κατείχε διαβατήριο Βουλγαρικών αρχών, στο οποίο αναγράφεται ως τόπος γέννησης  «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» , σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το ανωτέρω (β) σχετικό έγγραφο του ΥΠΕΞ/Α3 Δ/νση το οποίο σας διαβιβάζουμε, το εν λόγω  διαβατήριο, όπως άλλωστε και τα ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων χωρών, που αναφέρουν ως τόπο γέννησης « ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» αναγνωρίζονται ως ισχυρά ταξιδιωτικά έγγραφα από την Ελλάδα και επομένως μπορεί να εκδοθεί η αιτηθείσα « Βεβαίωση Εγγραφής Πολίτη Ε.Ε.».
Επιπρόσθετα σας γνωρίζουμε ότι τυχόν αυτοκόλλητες θεωρήσεις ( visa) θα επικολλώνται σε ξεχωριστό φύλλο χάρτου (φύλλο ενιαίου τύπου) σύμφωνα με το άρθρο 2 παραγ.8 του Ε.Κ.810/2009 Κώδικα θεωρήσεων και όχι σε σελίδα του διαβατηρίου, εφόσον το διαβατήριο περιέχει την ως άνω απαράδεκτη για τη χώρα μας αναφορά.
Παρακαλούμε για την ενημέρωση του προσωπικού των υπηρεσιών σας που ασχολείται με τη διενέργεια του διαβατηριακού ελέγχου, αλλά και με θέματα αλλοδαπών.

O ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ


Taxidiotika_Makedonia_L
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Mαταιώθηκε ο ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ λόγω κρίσης -Σχόλιο Ο.Ε.Α.: Σκοτώστε τους Έλληνες Προδότες πολιτικούς και Στρατηγούς Τώρα!

Σχόλιο Ο.Ε.Α. 
Σκοτώστε τους Έλληνες Προδότες πολιτικούς και Στρατηγούς Τώρα!
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=24326&Itemid=141
Mαταιώθηκε ο ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ λόγω κρίσης - "Ώρα δράσης, όχι ασκήσεων"
EnoplesDynameisL

Ματαιώνεται η μεγάλη διακλαδική άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ, η μεγαλύτερη των Ενόπλων Δυνάμεων που γίνεται παραδοσιακά στις αρχές Οκτωβρίου από τον Έβρο μέχρι το Καστελλόριζο (παλαιότερα μέσω της άσκησης «Τοξότης» ενωνόταν επιχειρησιακά με την άσκηση «Νικηφόρος» της Εθνοφρουράς στην Κύπρο). 
Οι λόγοι ματαίωσης της άσκησης έχουν να κάνουν κυρίως με την κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο και με το ότι το χρονικό διάστημα που γίνεται η άσκηση συμπίπτει χρονικά με την «αιχμή» της κρίσης, όπως την αναμένουν τα Γενικά Επιτελεία το πρώτο δεκαήμερο το Οκτωβρίου. «Τώρα δεν είναι ώρα για ασκήσεις μεγάλης κλίμακος. Τώρα είναι ώρα κρίσης. Ότι μάθαμε, μάθαμε. Τώρα, αν χρειαστεί, θα εφαρμόσουμε αυτά που ξέρουμε» τόνισε ανώτατος αξιωματικός που υπηρετεί στο ΓΕΕΘΑ. 
Αντίθετα έχει ξεκινήσει στην Ανδραβίδα η πρώτη σειρά του ΣΟΤ (Σχολείο Όπλων Τακτικής) εκπαιδευτών και μαζί με τη νέα σειρά του ΣΟΤ θα γίνει και η άσκηση σύζευξης των αντιαεροπορικών και ηλεκτρονικών μέσων των τριών Κλάδων, ΗΝΙΟΧΟΣ. 
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που δεν γίνεται ο ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ αφού και το 2009 δεν είχε γίνει λόγω εκλογών. Στον ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ δοκιμάζεται η δυνατότητα μετάπτωσης του κρατικού μηχανισμού από ειρηνική περίοδο σε περίοδο πολέμου. Εξετάζονται διαφορά υποσενάρια, όπως με την μεσολάβηση κρίσης «θερμού επεισοδίου» ή κατ’ευθείαν πλήρους γενικής πολεμικής κινητοποίησης, από μαζική επίθεση π.χ. σε νησί ή στην περιοχή του Έβρου. 
Επίσης εξετάζεται η «αντοχή» του μηχανισμού στρατηγικής συγκέντρωσης. Δηλαδή πόσο γρήγορα μπορούν να συγκεντρωθούν ετοιμοπόλεμες εφεδρείες από την φάση της αποστολής των φύλλων επιστράτευσης της συγκέντρωσης και του εφοδιασμού τους με ιματισμό και ατομικό εξοπλισμό και την μεταφορά τους στα σημεία απ’όπου θα αρχίσει η διάχυσή τους στις μονάδες πρώτης γραμμής, δηλαδή λιμάνια, σταθμοί τρένων ή εναλλακτικά οδικώς. 
-Το τρίτο και πιο  σημαντικό μέρος, βέβαια, είναι η εφαρμογή των υπαρχόντων επιχειρησιακών σχεδίων και των σεναρίων. 
Σε ερώτηση του defencenet.gr μήπως έπρεπε να γίνει η άσκηση ακριβώς επειδή θα έπρεπε να επιδειχθεί επιχειρησιακή ετοιμότητα «στην άλλη πλευρά του Αιγαίου» η απάντηση ήταν ότι «Την δική μας αποφασιστικότητα την ξέρουν σε στεριά, θάλασσα και αέρα. Μάλλον οι πολιτικοί χρειάζονται έναν ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ για να δούμε κατά πόσον είναι ικανοί να υπερασπίσουν τη χώρα»! 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Περί του Δημοσιεύματος του Τούρκνετ: “Kάτω από 60% η διαθεσιμότητα των τουρκικών φρεγατών!”

Σχόλιο Ο.Ε.Α.:
Μπορεί να είναι Μπλόφα ώστε να υποτιμηθεί από την Ελλάδα η πραγματική δύναμη των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.
ιδέ σχετικό δημοσίευμα του Defencenet.gr ή Τουρκνετ
 http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=24417&Itemid=83
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TurkFrigL3
Kάτω από 60% η διαθεσιμότητα των τουρκικών φρεγατών!
Μόλις το 60% των τουρκικών φρεγατών είναι διαθέσιμες για μάχη και αυτό το ποσοστό μειώνεται ακόμα περισσότερο αν εξαιρεθεί μία "αρχαία" φρεγάτα κλάσης KNOX που χρησιμοποιείται περισσότερο για εκπαιδευτικές αποστολές, αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του  ΓΕΝ στο defencenet.gr. Πιο συγκεκριμένα το τουρκικό Ναυτικό αυτή την περίοδο από τις 17 φρεγάτες που διαθέτει έχει αναπτύξει συνολικά 6 πλοία σε διεθνείς αποστολές ενώ μία φρεγάτα βρίσκεται στο ναυπηγείο για την πραγματοποίηση εργασιών αναβάθμισης των δυνατοτήτων της.
Αναλυτικότερα η φρεγάτα F-245 Orucreis (MEKO 200 Track II) συμμετέχει αυτή την περίοδο στην ΝΑΤΟΙκή άσκηση DANEX στην βόρεια θάλασσα, η φρεγάτα F-494 Gediz (O.H. Perry) βρίσκεται στην περιοχή της Σομαλίας σε αποστολές προστασίας πλοίων από πειρατικές επιδρομές, η φρεγάτα F-492 Gemlik επιστρέφει από το ταξίδι της στην Άπω Ανατολή και βρίσκεται στον Ινδικό ωκεανό, ενώ τρείς ακόμα φρεγάτες μία  MEKO 200 Track II και δύο O.H. Perry συμμετέχουν στις ΝΑΤΟικές αποστολές στην Λιβύη.
Μία ακόμα φρεγάτα O.H. Perry βρίσκεται αυτή την περίοδο στα ναυπηγεία όπου εγκαθίσταται στην πλώρη της ο εκτοξευτής Mk-41 VLS ώστε να μπορεί το πλοίο να χρησιμοποιεί τα αντιαεροπορικά βλήματα ESSM.
Με βάση τα στοιχεία αυτά το τουρκικό Ναυτικό στην περιοχή του Αιγαίου και της Αν Μεσογείου μπορεί να αναπτύξει 4 φρεγάτες Meko 200 Track I κλάσης Yavuz μή εκσυγχρονισμένες περιορισμένων δυνατοτήτων, 2 φρεγάτες  Meko 200 Track II κλάσης Barbaros, και 6 φρεγάτες O.H. Perry κλάσης Gabya.
Τέλος το τουρκικό Ναυτικό διατηρεί και μία φρεγάτα κλάσης Knox (F-253 Zafer) περιορισμένων δυνατοτήτων.
Φυσικά στα πλοία αυτά θα πρέπει να προστεθούν και οι 6 κορβέτες κλάσης BURAK (A-69) επίσης περιορισμένων δυνατοτήτων.
Σύμφωνα δε με πληροφορίες την Τετάρτη βγήκαν από τα Στενά του Ελλησπόντου και κατευθύνθηκαν προς νότια, η φρεγάτα F-247 Salihreis το εξοπλισμένο εκπαιδευτικό πλοίο A-577 Sokullu Mehmet Paşa και το ρυμουλκό Y-161  Öncü.  
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο.Ε.Α. προς τον εκπρόσωπο των μασόνων προδοτών Στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ. εις το Διαδίκτυο Σπύρο Σπυρόπουλο

Ελεεινό Τρισάθλιο Υποκείμενο,
Χαφιέ της ΕΛ.ΑΣ και έκφυλε αυνανιστή Λεσβιακών Οργίων,και διαφθορέα των τέκνων σου ενώπιον Λεσβιακών Οργίων εις τα οποία συμμετέχει η μητέρα τους,Βόθρολύματα του Ελληνισμού,Φίλοπαιδεραστή του παιδεραστή Εβραίου Υπουργού του ΠΑ.ΣΟ.Κ ΚΟΕΝ-ΤΖΟΓΛΟΥ ή Χρυσοχοίδη,Τρισάθλιε Σπύρε Σπυρόπουλε,Γνωρίζουμε πολύ καλά το Έντιμο Γένος των Σπυρόπουλων του Αιγίου Πελοποννήσου.
Εσύ είσαι η εξαίρεση και η ντροπή του έντιμου Γένους των Σπυρόπουλων.
Η Ο.Ε.Α. δεν τα έβαλε με το έντιμο Γένος των Σπυρόπουλων,όπως ψευδώς και δολίως υποστηρίζεις εις το εμετικό κείμενο σου http://anti-amazon.blogspot.com/2011/09/blog-post_9867.html Αλλά τα έβαλε με σένα ο οποίος είσαι εμετικό προδοτικό κάθαρμα και έκφυλο διεφθαρμένο απόβλητο μέλος αυτού του Έντιμου Γένους των Σπυρόπουλων.
Μόνο ένα πράγμα σε σώζει προδοτόπουστα Σπύρε Σπυρόπουλε Αθηνών: Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.
Εάν διαπιστώσουμε ότι ο θείος σου,Ανώτερος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ συμμετέχει στις προδοτικές βρωμιές σου και απάτες σου και ψεύδη σου,ειδοποίησε τον ότι έφτασε το ηθικό του τέλος,και ο πλήρης εξευτελισμός του ενώπιον των λοιπών εντίμων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Αθηνών και επικρατείας.
Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
Του Τμήματος Ο.Ε.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου