Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ vs ΧΑΟΣ


Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

Επίθεση των “Έψιλον-666” και του “ΛΑ.Ο.Σ-666”,με ψεύδη εναντίον της Ο.Ε.Α. και των φιλικών Ιστολογίων της Ο.Ε.Α.

Από: sotiris christou <akropolis76@hotmail.com>
ΠΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΙΣ OEΑ ... ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ,ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ OEΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ OEΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΖΑ ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ... ΕΜΑΘΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΙ ... ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ... ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΨΕΥΔΗ ... ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ...
--------------------------------------------
Απάντηση Ο.Ε.Α.
Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
Του Τμήματος Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας.

Ο Εθνικός μας Λεχρίτης Μάνος Δασκαλάκης,μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ.,με διαταγές του Τουρκαλβανού G.KARA-ZAFFERI,και με email ψευδώνυμης ανύπαρκτης οργανώσεως “Αργοναύτες Δημητριάδος”,το οποίο email αυτός απέστειλε σε Ελληνοκεντρικές Ιστοσελίδες αυτός διέδωσε ψευδώς ότι ο Καραγεωργίου της Ο.Ε.Α. είναι μέλος της Ιταλικής Ναζιστικής Οργανώσεως του Ιταλού φασίστα MassaGrande.
Ο Σουφιστής Χριστιανοδωδεκαθειστής αρχιμαλάκας Στρατηγός Γ.Καρδαμίτσης τον οποίο αναφέρεσθε,είναι μέλος των “Εψιλον-666” και του “ΛΑ.Ο.Σ-666” και ταυτοχρόνως είναι βλάξ Χριστιανός 888,ως λεξάριθμος της λέξεως “ΙΗΣΟΥΣ”.
Επομένως αυτός,μάλλον επαναλαμβάνει το ίδιο τροπάριο του “ΛΑ.Ο.Σ.-666”,εναντίον της Ο.Ε.Α. και του εκπροσώπου της διαδίδοντας ψεύδη περί δήθεν ιδρύσεως της Ο.Ε.Α. από μασονική στοά Μιλάνου Ιταλίας.
Υποθέτουμε ότι τα δύο καθάρματα και προδοτικοί αρχιμαλάκες Σουφιστές Καλογεράκης και Καρδαμίτσης αναφέρονται σε θεοσοφική 666 μασονική στοά του Μιλάνου,ως στοά Ναζιστικής ροπής η οποία έχει σχέση με την Ιταλική νεο-Ναζιστική “LEGA TEL NORD”ή “Σύνδεσμος του Βορρά”.
Καθόσον γνωρίζει η Ο.Ε.Α. αυτοί και άλλες όμοιες θεοσοφικές 666 νεο-Ναζιστικές μασονικές στοές της Βορείου Ιταλίας,ιδρύθηκαν από Ιταλοεβραίους και προπαγανδίζουν τον Διαμελισμό της Ιταλίας σε δύο κράτη,έχοντας ως ιδεολογική υποδομή τις Εβραίο-Ναζιστικές μαλακίες του Μουσολίνι και του Χίτλερ.
Η Ο.Ε.Α. έχει ήδη αναρτήσει κείμενα με τα οποία έχει εξοντώσει ιδεολογικώς και τον Ναζισμό 666 και τον Χριστιανισμό 888 και τις μασονικές μαλακίες περί “αρχιτέκτονος του Σύμπαντος”κ.λ.π. ,όπως έχει εξοντώσει ιδεολογικώς τον δόλιο αρχιερέα των “Έψιλον-666” Ιωάννη Φουράκη τον αρχηγό του κώλου των “Ολυμπίων Εψιλον-666”και την προδοτική σαθρή προβοκατόρικη ιδεολογία του “ΛΑ.Ο.Σ.-666”,περί “αυτοκρατορίας-666 Κωνσταντινουπόλεως”._
Επομένως,σύμφωνα με την λαϊκή παροιμία “Ξερά σκατά δεν κολλάνε”,η Ο.Ε.Α. δεν έχει ουδεμία σχέση ούτε με τις φιλοσοφικές μασονικές στοές 888,ούτε με τις θεοσοφικές μασονικές στοές 666,τις ιδεολογίες των οποίων η Ο.Ε.Α. έχει καταγγείλει ως Εβραιογενείς,και τις έχει αμφότερες πολτοποιήσει.
Ουδέν έτερον.
Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
Του Τμήματος Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας.

Τί έγινε ρε "αγανακτισμένοι";...

Τί έγινε ρε "αγανακτισμένοι"; Πού χαθήκατε; Πού πήγατε; Τί πάθατε; Πού εξαφανιστήκατε;

Τί λέει ο εβραίος Χέσσε(λ)-μέσα τώρα; Τί γράφει στο εγχειρίδιο των "αγανακτισμένων" το οποίο κάνατε best seller σε πωλήσεις; Δεν γράφει τίποτα; Δεν έχει οδηγίες για το τι θα κάνετε τώρα; Τέλειωσε το βιβλίο; Αφού μας ζαλίσατε τους όρχεις ότι τα έχει προβλέψει όλα ο Χέσσελ και ότι το ...κίνημα δεν μπορεί να αποτύχει, αλλά ξέχασα, αυτά γράφει το βιβλίο και τώρα που δεν σας βγήκε, "κολλήσατε" στην ξέρα. Ως εκεί φτάνουν η αγανάκτηση σας.

Αγανάκτιση "πρετ-α-πορτέ", αγανάκτηση συσκευασμένη και εμπορευματοποιημένη, η αγανάκτηση που επιθυμεί το σύστημα, εντός πλαισίων, ελεγχόμενη, "ειρηνική", με φρου φρου και αρώματα. Αγανάκτηση του (τ)ΣΥΡΙΖΑ, του φραπέ και του iphone. Αγανάκτηση του ΓΑΠ(αλλά το πιο σωστό είναι Τ(ζέφρυ)Τ(σαντ)Τ(σιδενμπάουμ)Μ(ινέικο)Π(απάντριου)). Αγανάκτηση την οποία ..."κατανοούν οι Λοβέρδος-Λομπάρντο, Βενιζέλος-Τοργκούτ, (Χ)άννα(χ) Διαμαντοπούλου και σία".

Για γέλια και για κλάματα. Καθήσατε ως πρόβατα και φάγατε το μεταλλαγμένο "τριφύλλι" που σας σέρβιραν οι ραββίνοι μέσω Χέσσελ περί τάχα μου "ειρηνικής αγανάκτησης", έμαθε και η κουτσή μαρία το "εγχειρίδιο των αγανακτισμένων" αντί να κάτσετε να διαβάσετε κανάν Ηράκλειτο, κανάν Σωκράτη, έτσι ρε παιδί μου για αλλαγή και τώρα σας την έφερε ολικώς το σύστημα. Υποπέσατε σε καίριο στρατηγικό σφάλμα και μαζί πήρατε στο λαιμό σας και άλλους που σας άκουσαν και την "πάτησαν"...

Διότι καθώς υπακούσατε στις εντολές των ραββίνων μέσω Χέσσελ για ..."ειρηνική" αγανάκτηση και μείνατε στις μούντζες και στα συνθήματα το σύστημα σας την έφερε διότι τώρα ακόμα και για αυτά θα πηγαίνετε αυτόφωρο. Ακόμα και για μούντζες και για συνθήματα όπως εχθές που τρέχανε μία γυναίκα επειδή ξεστόμισε σύνθημα κατά του Πάγκαλου. Καταλάβατε τί κάνατε; Καταλάβατε την μπανανόφλουδα που πατήσατε ή ακόμα; Εσείς οι ίδιοι θέσατε τα όρια της διαμαρτυρίας στο σύστημα και αυτό ευχαρίστως τα δέχτηκε. Τί κάνουν οι αγανακτισμένοι; Μουντζώνουν, βρίζουν και κατασκηνώνουν; Τέρμα αυτά! Παράνομα! Αυτή είναι η αγανάκτιση; Ως εκεί φτάνει; Ωραία, άρα ας τα απαγορέψουμε και αυτά. Εσείς δώσατε το σκοινί να σας κρεμάσουν. "Δημοκρατικά" πάντα.

Εάν όμως η αγανάκτηση σας ήταν αληθινή και όχι μέσω εγχειριδίων και οδηγιών από ραββίνους, τότε ποιός θα σας σταματούσε; Εάν ανοίγατε κεφάλια υπευθύνων, τότε ποιός θα φοβόταν; Ποιός δεν θα έβγαινε μαζί σας στους δρόμους να πάρουμε πίσω την χώρα μας; Αλλά όχι, ακολουθήσατε κατά γράμμα τις οδηγίες ενός βιβλίου από το οποίο βγήκαν εκατομύρια παγκοσμίως, πέσατε στην φάκα, φάγατε ξύλο, χημικά, πήγατε στα νοσοκομεία, στα κρατητήρια και μετά σπίτια σας όσοι μπορούσατε να περπατήσετε. Το σύστημα κατάφερε και να σας διαλύσει και να κάνει επίδειξη ισχύος. Και εν συνεχεία να προχωρήσουν σε όλα αυτά τα παράλογα νέα μέτρα τα οποία θα έχουν ως συνέπεια την πλήρη κατάρρευση του κοινωνικού ιστού, την κατάθλιψη, την οικονομική εξόντωση, τον αφοπλισμό, την καταρράκωση του ηθικού. "Δωράκια" προς τον άξονα Β.Α.Σ.Τ./Ρ, "δωράκια" προς τις ραββινείες, προς την κατοχική εβραϊκή Τρόικα, προς όλα τα κοράκια.

Αλλά τώρα τί σας λέω έ; Τί λέει ο τρελός τώρα, έτσι δεν σκέφτεστε; Εσείς τώρα έχετε να κάνετε κανά like στο facebook, να δηλώστε ακόλουθος, οπαδός στο twitter ως κανονικά πρόβατα, να αγανακτήσετε μέσω διαδικτύου, να πάτε για καφέ, να πάτε για ψώνια, να πάτε στο συνέδριο της ΚΝΕ και άλλα τέτοια σημαντικά.

Εν τέλει, στο Σύνταγμα αυτή τη στιγμή "αγανακτούν" πέντε έξι πρέζοι, νεολαίοι αριστερών οργανώσεων, εκεί καταντήσατε. Προφανώς είστε μαζοχιστές και σας αρέσει το ξύλο, σας αρέσουν τα χημικά, ή πιο σωστά χρειάζεστε και άλλο για να καταλάβετε σε ποιο σημείο έχουμε φτάσει.

Τώρα τί λέει ο Χέσσελ να κάνετε;

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Αποκάλυψη: Το δρακόντειο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις!
http://www.pheme.gr/article.aspx?id=580

Ο Πάγκαλος «συνέλαβε» εργαζόμενη της ΕΡΤ μέσα στη Βουλή!
http://www.antinews.gr/2011/09/15/122376/

O.E.A.: ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΓΙΝΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/oea.html

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ HESSEL
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/esser.html

Να τι ειδικώς δεν έπρεπε να γνωρίζουν οι Έλληνες και οι πολίτες των λοιπών λευκών κρατών

Να τι ειδικώς δεν έπρεπε να γνωρίζουν οι Έλληνες και οι πολίτες των λοιπών λευκών κρατών,και για αυτό το λόγο,μετά από αίτημα των Ελληνοεβραίων και μασόνων πρωθυπουργών και υπουργών της Ελληνοεβραίκής κυβερνήσεως του ΠΑ.ΣΟ.Κ,
η Εβραϊκή GOOGLE τα “έριξε” και τα αφαίρεσε από την ιστοσελίδα ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ και από τις παράλληλες ιστοσελίδες μας ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ και HELLEN AND CHAOS.
Κατά σειράν αφαιρέσεως φωτογραφιών μας και κειμένων μας από την GOOGLE, παραθέτουμε κατάλογο των λογοκριθέντων και αφαιρεθέντων όπως φαίνεται από τον τρόπο λογοκρισίας και διαγραφής τον οποίο χρησιμοποιεί η GOOGLE, πάνω εις τα ως άνω στοιχεία τα οποία απεκάλυψαν οι ιστοσελίδες μας,πρέπει να πέσει “Μαύρος Πέπλος” και μέγα σκότος σκοταδισμού-άγνοιας-συγκαλύψεως-και αποκρύψεως των ως άνω στοιχείων δια τους Έλληνες και δια τα λοιπά λευκά έθνη του πλανήτου.
Ιστολόγιο ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ:











Ιστολόγιο ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ:



Ιστολόγιο HELLEN AND CHAOS:





















Ευχαριστούμε την εβραϊκή GOOGLE διότι,με τον τρόπο αυτό,επισήμανε προς τους αναγνώστες των ιστοσελίδων μας ποιά ακριβώς στοιχεία Ανδρομέδιας αλήθειας,και ποιά ακριβώς στοιχεία της εβραιοκινεζικής συνομωσίας δια την γενοκτονία όλων των Γήινων φυλών από την Κινεζική-Κορεατική κίτρινη δρακονιανή φυλή στον Γ΄παγκόσμιο πόλεμο ή “Αρμαγεδδώνα”της “Αποκαλύψεως”της εβραϊκής “Αγίας Γραφής”ή “Β΄παρουσία”,κατά την εβραιοχριστιανική ορολογία.
Το γεγονός ότι,μεταξύ των αφαιρεθέντων στοιχείων είναι και η φωτογραφία του Τουρκαλβανού πράκτορος της intelligence service G.KARA-ZAFFERI Αρχηγού του “ΛΑ.Ο.Σ.-666”πολιτικού φορέως των “ΕΨΙΛΟΝ-666”,αποδεικνύει ότι και οι “ΕΨΙΛΟΝ_666”Ελλάδος και το κόμμα ΛΑ.Ο.Σ. είναι φορείς οι οποίοι ιδρύθηκαν από τους εβραίους εξωτερικού και Ελλάδος,με σκοπό την ίδρυση της εβραιογενούς “Ελληνικής αυτοκρατορίας μαϊμού 666 Κωνσταντινουπόλεως”με κυβέρνηση του “ΛΑ.Ο.Σ.-666”δια την προβοκάτσια των Ελλήνων,ως δήθεν αρχηγών του ΝΑΤΟ,εναντίον του άξονος Ρ.Ι.Κ.(ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΚΙΝΑΣ),ώστε ο άξονας Ρ.Ι.Κ. να αντεπιτεθεί υπό την ηγεσία του Κινεζικού στρατού και να γενοκτονήσει σε πρώτη φάση όλα τα λευκά έθνη-κράτη του “ΝΑΤΟ” και της λοιπής Δύσεως,και στην τελική φάση και την μαύρη φυλή και την μαυροκίτρινη φυλή ινδονήσιων κ.λ.π. και την λευκοκίτρινη φυλή εβραίων-Σαξόνων-Τούρκων-Βουλγάρων-Αλβανών-και λοιπών Μογγόλων.
Η φωτογραφία του Καρατζαφέρη ενόχλησε τους Εβραίους Ελλάδος και εξωτερικού,διότι αποκαλύπτει ότι η “αυτοκρατορία 666 Κωνσταντινουπόλεως”θα έχει Νεοναζιστική ροπή και ότι θα τελέσει,ως τύποις αρχηγός του “ΝΑΤΟ”εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητος της Ρ.Ι.Κ.,ήτοι εγκλήματα Ναζιστικού τύπου του εβραιογενούς Γ΄ΡΑΙΧ Γερμανίας 1940-45 υπό τους Εβραϊκής καταγωγής ADOLPH HITLER-HISLER-ROTCHILD Φραγκφούρτης,και HEINRICH HIMMLER Αρχηγού των SS.

1:G.KARA-ZAFFERI

2: ADOLPH HITLER

3: HEINRICH HIMMLER
Ο δόλος του Τουρκαλβανού G.KARA-ZAFFERI,του “αυτοκράτορος”ψεύδο-παλαιολόγου ψεύδο-Δραγάζη του ΕβραιοΣαξονικού οίκου CHRISTIANSEN GLUCKSBOURG και του μελλοντικού “αρχιστρατήγου της αυτοκρατορίας”PAUL GLUCKSBOURG ΕβραιοΣάξονος Δανίας,είναι: να χρεωθεί κυρίως η Ελλάδα και τα λοιπά λευκά έθνη της δύσεως όλα τα εγκλήματα του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρ.Ι.Κ. ,ώστε αντεπιτιθέμενη η Ρ.Ι.Κ. να γενοκτονήσει τελείως την Ελλάδα και τα ως άνω δυτικά έθνη,με πρώτη γενοκτονούμενη την Ελλάδα.
Ειρωνικώς,τα μέλη της Ο.Ε.Α. και οι φίλοι της Ο.Ε.Α. αναφωνούν ομοθυμαδόν: [“Οσανά Υιέ Δαυίδ” Τουρκαλβανέ Σωτήρα G.KARA-ZAFFERI,εσύ ο οποίος θα προκαλέσεις την γενοκτονία των σωμάτων μας από τα 200.000.000 εκατομμύρια Κινεζικού στρατού της “Αποκαλύψεως”,για να κερδίσουν οι ψυχές μας μια ώρα αρχύτερα τη βασιλεία του Γιαχβέχ και του Ιησού Χριστού στον δρακονιανό παράδεισο των φυλακών των ψυχών στην Σελήνη,όπου πατούν οι πόδες της Ουρανίας γυναικός Σιν-Σιών-Σινά του Γιαχβέχ!!!
Αμήν και τω Δρακονιανώ Θεώ Γιαχβέχ δόξα!!!]
(Σχετικές προσκυνήσεις ως Έλληνες κύνες-σκυλιά δεν αναφέρονται διότι ευλόγως εννοούνται.).
Υ.Γ.
Παραφράζουμε την αρχαία Ελληνική παροιμία ως ακολούθως:
“Φοβού τους Καρατζαφέρηδες και Γλυξμπουργκ,τους,και Κωνσταντινουπόλεις φέροντες” 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου