Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

 

 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"

 

   ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΕΜΒΛΗΜΑ. ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΣ. ΕΣΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑΝΤΕΡΝΤΑΛ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ, ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ.

 

 

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

Ο κόσμος το χει τούμπανο & μεις κρυφό καμάρι...

Δείτε ρε ξεφτιλισμένοι νεοέλληνες ποιοί σας κυβερνούν, ποιοί νομοθετούν και ποιοί σας γενοκτονούν, απροκάλυπτα πλέον, αφού είστε τόσο ηλίθιοι κ τόσο κοιμισμένοι για να σκεφτείτε,πόσο μάλλον να πράξετε κιόλας!


Αν δεν καταλάβατε τι είναι αυτό που βλέπετε, καθυστερημένοι νεοέλληνες, είναι το σήμα της "Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος" ( http://www.enosieisaggeleon.gr/ ) και είναι επίσης το εβραϊκό Μενορα ( https://en.wikipedia.org/wiki/Menorah_%28Temple%29 )

Οπότε μην ανησυχείτε, μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι πως οι δρακομογγολογενείς εβραίοι και τα αφεντικά τους, οι δρακονιανοί μογγόλοι κινέζοι, εργάζονται πυρετωδώς για τον αφανισμό σας, με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο.

Απολάυστε τα τούρκικα γαμημένα σήριαλ, απόγονοι του σφαγέα πούστη κρυφοεβραίου Κεμάλ, γιατί δεν έχετε το δικαίωμα να περπατάτε σε αυτό το πανίερο έδαφος, πόσο μάλλον να αποκαλείστε Έλληνες κ απόγονοι του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, του Λεωνίδα κ των άλλων ημίθεων ηρώων, που πότισαν αυτήν την Γη με το αίμα τους.

Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας, κοπρόσκυλα.
Αφήστε στην ημιθεϊκή Ο.Ε.Α. να καθαρίσει τον πλανήτη από την κόπρο του Αυγεία.
Μην περιμένετε οίκτο καθώς ο συμπαντικός οργανισμός (Σύμπαν = Σύν + Παν) θα καταστρέφει το δρακονιανό καρκίνωμα.
Γενοκτονηθείτε ήσυχα κ χωρίς φασαρία κ αφήστε μας να κάνουμε το καθήκον μας.
ΥΒΡΙΣ ΥΠΟ ΝΕΜΕΣΙΣ ΔΙΑΤΕΛΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου