Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"

 

 

 ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ, ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ, ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΣΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ", ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΠΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΖΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ. ΑΝΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΚΥΗΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΛΕΕΙ Ο Κος ΚΑΡΥΩΤΗΣ(ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΑ ΧΑΦΙΕΔΟΤΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, ΕΒΡΑΙΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ). Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΗ, ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Σημαντική Συνέντευξη του Ν.Λυγερού, Θ. Καρυώτη, Ε. Λαμπράκη, Α. Σώρρα στον Μ.Τριανταφυλλόπουλοhttp://youtu.be/d4YhurPek3c


ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 2 ΩΡΗ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2011 ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΜΙΛΟΥΝΕ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Θ.ΚΑΡΥΩΤΗΣ, Ο Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, Ο Ν. ΛΥΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο Α. ΣΩΡΡΑΣ Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ 40+ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΜΙΛΑΝΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ROTHSCHILD (ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΣΠΙΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΟΖ", ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ 566 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ" ΚΑΙ "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ", ΠΟΥ ΜΟΝΟ ..."ΕΘΝΙΚΗ" ΚΑΙ ΜΟΝΟ ..."ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΑΛΛΑ  ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ !!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ !!! ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ !!!   

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!  H YΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ. ΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ END!
http://www.epikoinonia-arg.gr/~epikoino/index.php?option=com_content&view=article&id=49178:2012-09-16-19-47-55&catid=68:2012-03-17-12-42-13&Itemid=88

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου