Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

 

 

 

 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"

 

 

 

  Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΠΕΔΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΙΣΤΟ ΤΟΥ. ΚΟΥΝΙΣΤΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΙΣΑΑΚ, ΔΑΝΙΗΛ ΚΛΠ. ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!!!!!!

 

 

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Βοηθηστε για την αντιμετώπιση 2 πολύ σοβαρών θεμάτων που αφορούν τον εκπρόσωπο της ΟΕΑ Καραγεωργίου Ιωάννη:


1) Προμήθεια φορητού υπολογιστή για διευκόλυνση της επικοινωνίας (και παράλληλη μείωση των εξόδων σε τηλεφωνικούς λογαριασμούς) 

2) Εναλλακτική Παροχή ρεύματος της οικίας για νυχτερινό φωτισμό και φόρτιση του υπολογιστή (και μελλοντικά για διαδικτυακό εξοπλισμό) 

+ Για την αγορά ενός υπολογιστή μετρίων δυνατοτήτων είναι της τάξεως των 400 Ευρώ (δείτε ενδεικτικά 399 Ευρώ INNOVATOR WS-252 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909212

+ Για την παροχή ρεύματος (φώτα / φόρτιση υπολογιστή ) με φωτοβολταϊκούς συλλέκτες το έξοδο είναι της τάξης των 600 Ευρώ. (το ρευμα ειναι κομμενο και θελουν 600 Ευρώ μαζι με χαρατσι) 

Αν σας εμεινε καθόλου φιλοτιμο βοηθήστε την κατασταση διοτι παλι για το δικο σας καλο και για την αποτροπη της δικης σας γενοκτονιας θα κινηθει και οχι για προσωπικό όφελος. Ενδεικτικά ο Καραγεωργιου για το χειμωνα ειχε μόνο ενα ηλεκτρικο σωμα για να ψιλοζεσταινει ενα μικρο δωματιο, αλλα δεν τον νοιαζει διοτι οπως συνηθίζει να λεει ο ιδιος: "έχω γράψει κείμενα και με μείον βαθμους κελσίου"!!! 

ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!!! ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2011/10/blog-post_28.html

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ = ΡΟΤΣΙΛΝΤ !!! ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Από σχολιο ξένου ανώνυμου που βρηκαμε μετα τις μεγάλες ταραχες και διαδηλώσεις στο συνταγμα περισυ..

Λεει, αυτό που συμβαίνει στην ελλάδα δεν είναι φταίξιμο των ελλήνων (σχ: καλά εδώ διαφωνούμε λίγο, εχει και ο απαθής ελληνας τις ευθηνες του).. αλλα λέει αυτο που συμβαίνει στην ελλαδα προκειται να συμβεί σε όλες τις χώρες που βρίσκονται κάτω από μια κεντρική τοκογλυφική τράπεζα!

Μετά λεει οτι τα ΜΜΕ γράφουν ότι "Η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να πουλήσει μέχρι και $49.9 δισεκατομμύρια δολάρια δημόσια περιουσία για να μειώσει το χρέος της που ειναι σαν βουνό!".

Και μετά αναφέρει καποια βήματα που μας έφτασαν ως εδω:

1) Η κεντρική τράπεζα της Ελλαδος ιδιοκτησίας Ροτσιλντ δανίζει την ελληνική κυβέρνηση με αεριτζήδικο ψευτοχρήμα(σχ: ανευ αντικρισματος σε πολυτιμα μεταλλα) και χρεώνει τόκο σε αυτό το ψευτοχρήμα για πολλά χρόνια στη σειρά. (κλασματικό αποθεματικό τραπεζικό σύστημα)

2) Το ελληνικό χρεός σε αυτή την ιδιωτική κεντρική τράπεζα με τον καιρό γίνεται τόσο μεγάλο ώστε η κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον ούτε να πληρώσει το επιτόκιο στο χρέος που "οφείλει" σε αυτή την δήθεν "ελληνική" κεντρική ιδιωτική τράπεζα (Τ.Ε. και Ε.Τ.Ε.)

3) Το Δ.Ν.Τ. (επισης ιδιοκτησίας Ροτσιλντ) επιβάλει την ελληνική κυβέρνηση να κάνει βήματα για να πληρώσει το χρέος και τον τόκο που "χρωστάει" στην ιδιωτική κεντρική τράπεζα, αποδεχόμενη ένα "σχεδιο διάσωσης" για δισεκατομμύρια δολλάρια ΚΑΙ επιβάλει η Γη της Ελλάδα να ξεπουληθεί για να αποπληρωθεί η ..."διάσωση" του Δ.Ν.Τ.

4) (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) Οι Ροτσιλντ και οι συνεργάτες τους δημιουργούν αερτζίδικο ψευτοχρήμα σε μια άλλη κεντρική τράπεζα σε άλλη χώρα, ΤΟ ΔΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ !!! (δηλαδη στην κεντρική τράπεζα "ελλαδος") και έτσι εξαγοράζουν την Γη της Ελλάδας.

Πραγματικός πλούτος με πραγματική αξία (Γη, Ορυκτά, πρώτες ύλες, κλπ) στην πραγματικότητα ληστεύονται από τους Ροτσιλντ και τα τσιράκια τους ξεκινώντας αρχικά με την εκτύπωση αεριτζίδικου ψευτοχρήματος και το δανισμό του με τόκο για αρκετές δεκαετίες, κατόπιν τοποθετώντας τη χώρα-στόχο σε κάποιου τύπου "μη συμόρφωσης αποπληρωμής χρέους" οπου το Δ.Ν.Τ. τέλος εξαναγκάζει τη χώρα-στόχο να ξεπουλήσει τον πραγματικό της πλούτο και περιουσία. Όλα πλήρως νομιμοφανή γραμμένα από ελεγχόμενους από τους Ροτσιλντ δικηγόρους.

Όλα πλήρως ανήθικα που κανονικά θα έπρεπε να οδηγήσουν στην κρεμμάλα αυτούς τους ανθρώπους

Αυτή η τακτική έρχεται σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και των ΗΠΑ.

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι οι Ροτσιλντ και οι σιωνιστές συνεργάτες του να ληστέψουν τα πάντα πάνω στον πλανήτη!

Υ.Γ.: Βάλε τώρα όπου σιωνιστές τους σινιστές της κεντρικής τράπεζας της Κινας και ότι όλες αυτές οι περιουσίες ήδη καταλλήγουν και θα καταλλήξουν στο τέλος στην Κεντρική Τράπεζα της Κινας..και GAME OVER.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Τώρα πιστεύετε σε "θεωρίες συνωμοσίας" ;;;;;; Χάρη σε εσάς τους ηλίθιους με δικαίωμα ψήφου το "ελληνικό κράτος" ξεπουλάει 40 νησιά !
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/09/blog-post_9209.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου