Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"   ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ, ΚΟΥΝΑΤΕ Τ' ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΥΡΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΟΠΗ, ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΡΕΛΛΟ. ΟΣΟΙ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΕΙΣΤΕ " ΚΑΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ", ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΟΠΑΠΑΡΑΒΙΝΟΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ   "ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΥΠΗΡΞΑΤΕ. ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

"Τρελούς" μας βγάζουνε...Ορίστε πως μας θεωρεί η κατοχική παράνομη κυβέρνηση του τόπου. Ζώα, πράγματα, ρομπότ. Τρελό τον ανέβαζαν τα βρωμοκάναλα του συστήματος από το πρωί, τρελό τον κατέβαζαν... Ακούστε τον να μιλάει όμως όπως δεν το προέβαλαν τα βρωμοκάναλα και αναρωτηθείτε αν είναι τρελός ή απλά ένας από εμάς. Αυτό το κράτος κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να μισήσουμε τον τόπο μας. Οι μισθοφόροι δέρνουνε και ρίχνουνε δηλητήρια, οι εφοριακοί μας πίνουνε το αίμα, οι τράπεζες ασύδωτες, οι τοκογλύφοι στον αφρό, κάθε μέρα δέκα νέα καταστήματα ανοίγουνε, οι εταιρίες ξεπουλιούνται στα ξένα συμφέροντα, οι πολιτικοί είναι προδότες και αναίσθητοι, η βρώμα και η δυσωδία σε ακολουθούνε ως την πόρτα του χρεωμένου σπιτιού σου, η τηλεόραση σε βομβαρδίζει με αλεπάλληλες μαλακίες για το πόσο καλά είναι τα μνημόνια και πόσο λείπει η ανάπτυξη, τα κρατικά κανάλια φαγώθηκαν να δείχνουνε ντοκυμαντέρ για την κατοχή, τον εμφύλιο, την χολέρα, τον υποσιτισμό, την κατοχή, για να συνηθίζουμε. Οι δημοτόμπατσοι σε γράφουνε για παρκάρισμα εν μέσω γενικής απεργίας, οι ...συνέλληνες σου στην δουλειά, στο σπίτι, στην οικογένεια, οπουδήποτε σε οδηγούν στο έγκλημα από τις μαλακίες που ακούς καθημερινά, η απάθεια και η μιζέρια κυριαρχούν ... και όμως όταν κάποιος αντιδράει σε όλο αυτόν τον παραλογισμό, αυτομάτως καταχωρείται ως τρελός. Τελεία. Και η ζωή η ανυπόφορη συνεχίζεται. Αυτό το κράτος σε μισεί, σε ζηλεύει, σε ξεφτιλίζει και εσύ νεοέλληνα βαράς προσοχές και περιμένεις το PSI. Και θα ξαναψηφίσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ και λοιπούς και θα ξαναστηθείς στην ουρά για να φιλήσεις το χέρι τόσο του παπά όσο και του υποψήφιου βουλευτή. Θα σου δίνουνε μισθό 100 ευρώ, θα ζεις στον δρόμο, θα τρως σαβούρες, τα παιδιά σου θα μείνουνε αμόρφωτα ελέω διαμαντοπούλου και ελιαμεπ, εσύ θα πεθάνεις πριν την ώρα σου από καρδιές, εγκεφαλικά, καρκίνους και η εφορία θα κυνηγάει τα παιδιά σου και όμως... λες τρελό τον απελπισμένο συνάνθρωπό σου. Εκεί σε καταντήσανε. Ανυπόφορος, άβουλος, αστοιχείωτος, συστημικός ως τα μπούνια, το καλλίτερο παιδί, ο "αμνός του θεόυ" έτοιμος για σοδομισμό και μετά σφαγή και βρώση με την θέληση σου!

Αντί να μαζευτούνε άλλοι 100, 1000 με τις καραμπίνες τους στο εργοστάσιο και να γίνει ό,τι είναι να γίνει, ανέλαβαν οι ...διαπραγματευτές της ΤΡ.ΑΣ. (Τροϊκανή Αστυνομία) να τον ηρεμήσουν, να τον βγάλουνε έξω για να τον κλείσουνε στο τρελάδικο, να χάσει τα παιδιά του και να τον μηνύσουν από πάνω να μην ξεχρεώσουνε όυτε τα εγγόνια του. Όλα καλά, πάμε στο επόμενο θέμα του δελτίου μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου