Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"   ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΑΕΙ, ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΠΟΥ ΧΑΛΑΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΣΕΤΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ, ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ ΤΩΝ " ΑΡΜΟΔΙΟΥ-ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ", ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΩΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΙΔΩΝ, ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΠΤΟ ΥΨΟΣ, ΤΟΥ 24ου ΥΠΟΓΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ. ΤΩΡΑ, ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΜΠΟΡΕΙΕΤΕ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΗΛΙΘΙΩΣ, ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ.


Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. , ΚΥΠ-ΕΥΠ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥΣ


http://youtu.be/R7QuADfTpz4

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΑΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ! ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑ!
ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΕΣΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ «ΤΑΤΑ» ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!
ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΞΟΦΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ Η ΗΘΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ!! ΑΠΛΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ!

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΓΑ.ΔΑ. ΚΛΠ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΕΣ "ΤΑΤΑ" ΣΠΥΡΟΥΠΟΥΛΟΙ
http://aderfes-tata.blogspot.com/

ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ο.Ε.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΔΕΛΦΩΝ "ΤΑΤΑ" (ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ "ΠΑ.ΣΥ.Α" - ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ - ΕΥΜΟΛΠΟΣ - ΚΛΠ) ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ - ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_23.html

ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΠΑΝΑΡΧΑΙΩΝ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ "ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ" ΠΑ.ΣΥ.Α.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_11.html

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ: ΤΟ "ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ", Ο "ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ", ΚΛΠ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/10000000.html http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου