Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"


 ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΒΟΥΛΟΚΕΡΙ ΑΠΟ Τ' ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ, ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ. ΑΥΤΟΝ, ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑΝ(ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ), ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΡΕΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΦΕΡΑΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΦΟΡΕΣΑΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΛΑ, ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΤΟ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ". ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΣΑΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.





Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

Αληθής Διορατικός Λεβέντης. Άκουε Έλληνα


http://www.youtube.com/watch?v=BXpguxfTWBg

Aποσπασματα απο ανοιχτη συγκεντρωση της Eνωσης Kεντρωων που μιλουσε ο έντιμος διορατικός Βασίλης Λεβεντης απο την εποχη του Σημιτη δηλαδη μιλαμε για πανω απο 8 χρονια πριν..
και σε καποιο σημειο λεει ο λεβεντης:

"θα σας πουνε οτι εσεις οι ιδιοι ερχοσασταν στο πολιτικο γραφειο και εμεις σας διοριζαμε, εσεις τρωγατε το φαγητό σας και εμεις παίρναμε την ψήφο σας...ετσι λεει θα σας παρουσιάσουν την πτωχευση της χωρας!!!"

δηλαδη αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ που ειπε ο θρασύτατος βρωμιαρης ο Παγκαλος πάνω από 7 χρονια αργοτερα όταν κατέρρευσε πλεον η οικονομία και τελείωσαν τα ψέμματα!!! Είπε:"μαζι τα φαγαμε...σας διορισαμε" κλπ κλπ
δείτε και ..."θαυμάστε" (τον εαυτο σας οταν κοροιδευατε και χλευαζατε τον Λεβεντη, εσεις ....οι "εξυπνοι") :

http://www.youtube.com/watch?v=OH-drMQchAU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου