Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"



 ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ, ΑΛΗΘΙΝΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΡΙΝΟΕΙΔΗ, ΚΑΙ ΕΝ ΕΙΔΗ ΚΟΚΑΙΝΗΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ, ΝΑ ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΙΑ.ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.





Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

ΑΛΗΘΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: http://hellasleaks.blogspot.com/2012/03/blog-post.html



Να γιατί 888 (Κίνα Σίνες Σιν-Σιών), 777 (Κορέα), και 666 (Δύση). Διότι είναι η κατάσταση στην οποία "πάγωσε" η αρμονία του πλανητικού γίγνεσθαι από την εισβολή-άφιξη του ληστοπειρατικού στόλου Σελήνης - Λίλιθ ο οποίος δημιούργησε το μπάχαλο στο οποίο κατέβηκαν οι Σίνες-Σεληνιακοί Άτλαντες και μη έχοντας ιστορικό προηγούμενο υιοθέτησαν το γεωπολιτικό μοντέλο στο οποίο εισήλθαν. Για τους λάθος λόγους και με άλλο σκοπό και στόχο.

Βλέπε επίσης σελ. 58 της Α΄ έκδοσης ψηφιοποίησης του Ο.Ε.Α. 1985 πρός Τέκτονες κειμένου.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/oea-10-9-1985-pdf-word.html

Σχετικα:

Γεωγραφική Αναπαράσταση Περιοχής Μεσογείου από Άφιξη Σελήνης έως ~9.500π.χ.
http://hellasleaks.blogspot.com/2012/02/9500-geografphical-reconstruction-of.html

ΚΕΙΜΕΝΟ (ΙΑ) 1988 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΟΦΥΣΕΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ "MIND CONTROL" ΑΠΟ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΕΞΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ-ΜΟΝΑΧΟΥΣ-ΚΛΠ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΝΩ ΣΙΩΝ" ASTRUM ARGENTINUM ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑ "ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ": ΒΑΣΙΛΕΩΝ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ-ΙΕΡΕΩΝ-ΜΟΝΑΧΩΝ-ΜΑΣΟΝΩΝ κλπ:
ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ & ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΘΗΝΑΣ-ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ. ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.
(ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ. Ακατάλληλο δια ανηλίκους)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/word.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου