Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012 ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ, ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ, ΤΗΣ ΚΑΤ' ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ", ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ. ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΛΑΝΕΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ; ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ, ΚΑΙ ΤΗΣ (ΑΝ)ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;;; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΦΙΛΟΤΙΜΟ;;; Τ Ι Π Ο Τ Ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΑΓΑΜΟΙΘΥΤΑΙ";;;;;; ΡΩΤΑΩ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!!!!
Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΑΧΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 35:30 http://www.youtube.com/watch?v=bSu8BGS10H8


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:https://rapidshare.com/files/1553149944/ΠΑΓΙΔΑ_READY.pdf

1 σχόλιο:

  1. Are you looking for free YouTube Views?
    Did you know that you can get them ON AUTO-PILOT & ABSOLUTELY FREE by getting an account on Like 4 Like?

    ΑπάντησηΔιαγραφή