Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ" ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ, ΙΔΟΥ Ο ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ, ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ, ΟΤΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΙΣ ΓΕΛΑΔΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΥΛΙΣΜΕΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΛΑΘΟΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗΟ ΑΥΤΟΙ, ΛΕΩ ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ ΚΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

ΝΑΤΟΙΚΟ Γ' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΨΕΥΔΟ-ΔΡΑΓΑΖΗ "Β-Β-Β-Β" !!


ΝΑΤΟΙΚΟ Γ' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΨΕΥΔΟ-ΔΡΑΓΑΖΗ "Β-Β-Β-Β"!!

Ιδού το έμβλημα του Στρατηγείου του ΝΑΤΟ από τη Θεσσαλονίκη!! Γ΄ Σώματος Στρατού, στους χώρους του οποίου είναι εγκατεστημένο και έχει εισβάλει ξένος στρατός (Ιταλο-Κροατικός) με το στρατηγείο του ΝΑΤΟ.. 
ε οχι ρε μπινεδες τετοια ξεφτιλα.....με το σημα του παλαιολογου (Β-Β-Β-Β) κολλημενο για να μην ξεχναμε... 
τι να μην ξεχασουμε ρε ξεφτιλες;; την μεγαλυτερη προδοσια και προβοκάτσια με τον Ψευδο-παλαιλόγο "Βασιλιά Ιωάννη" Yohan Christiansen που ερχεται....καταγαμημενοι δοσιλογοι δεν ντρεπεστε ωρέ;
ερχετε και η δικη σας η ωρα....... 

Διότι τα ΝΑΤΟΙΚΑ ανθελληνικά εβραιοσαξονικά καθάρματα και όσοι έλληνες αξιωματικοί προδότες συνεργάζονται μαζί τους λέγοντας "εγω είμαι αξιωματικός του ΝΑΤΟ και οχι του ελληνικού στρατού" όλοι αυτοί εμπαίζουν τους έλληνες και μας κοροιδεύουν...οχι για πολύ ακόμα όμως..διότι εμείς δεν κοροιδεύουμε και δεν παίζουμε καθόλου και ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να τους γαμήσει όλους αυτούς και βράζει το καζάνι και έχει ξεσκεπαστεί ο ανθελληνικός προβοκατόρικος ρόλος τους!

Ιδού λοιπόν ξανά ο βρώμικος ρόλος του ΝΑΤΟικοκρατούμενου Γ'Σωματος Στρατού Θεσσαλονίκης:

Οι συναισθηματισμοί οι όψιμοι, εμετικοί, προδοτικοί, συναισθηματισμοί, προσχηματικοί συναισθηματισμοί των ως άνω νεόσκατων προδοτών νεοελληνικών καθαρμάτων, των Έψιλον, του ΛΑΟΣ, των Νεοταξιτών και των λοιπών, αδελφών GAGA και ΤΑΤΑ, περί δήθεν καημένων Ελλήνων αξιωματικών και στρατιωτών οι οποίοι θα σκοτωθούν από αυτήν την Ρωσική επίθεση, αυτόν τον συναισθηματισμό τον γράφει η ΟΕΑ στ’ αρχίδια της! Και καλεί τον Ρωσικό στρατό να σκοτώσει, ναι, αυτούς τους Έλληνες αξιωματικούς και τους στρατιώτες οι οποίοι συνεχίζουν και προδίδουν την Ελλάδα και την πλανητική ασφάλεια συμμαχόντας με τους Κινέζους τους ευρισκόμενους ως υπερ-πλανητική μασονική στοά HONG όπισθεν του ΝΑΤΟ. Και αυτούς τους Έλληνες αξιωματικούς και στρατιώτες οι οποίοι συμμαχούν με τους ανθέλληνες στρατηγούς του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα, οι οποίοι σήμερα κατέχουν ως Ιταλική μεραρχία και Κροατική ταξιαρχία το Γ’ Σώμα Στρατού Θεσσαλονίκης έχοντας εκδιώξει από ‘κει όλους του Έλληνες αξιωματικούς και στρατιώτες, ώστε να ανοίξουν κερκόπορτα στα Ελληνικά σύνορα όταν οι στρατοί του ‘Άξονος ΒΑΣΤΡ’ (Βουλγαριάς, Αλβανίας, Σκοπίων, Τουρκίας, Ρουμανίας) επιτεθούν εναντίον της Ελλάδος εντός του 2012.
.....
...Και ώστε αυτοί οι ξένοι στρατοί εις το πρώην Ελληνικό Γ’ Σώμα Στρατού Θεσσαλονίκης να αποκόψουν την επικοινωνία μεταξύ του Β’ Σώματος Στρατού Βέροιας και του Δ’ Σώματος Στρατού Ξάνθης, ώστε αυτές οι δύο δυνάμεις να απομονοθούν και από τις ΤΑΞ.ΥΠ. (Ταξιαρχίες Υποστηρίξεως) και ΜΕ.ΥΠ. (Μεραρχίες Υποστηρίξεως), ήτοι από την ΤΑΞ.ΥΠ. Βόλου και την ΜΕ.ΥΠ. Λαμίας, ώστε αυτές οι μονάδες υποστηρίξεως να μην δυνηθούν να υποστηρίξουν με πολεμοφόδια και άλλο υλικό πολέμου ούτε το Δ’ Σώμα Στρατού Ξάνθης, το οποίο έχει προγραμματιστεί να γενοκτονηθεί από τον Τουρκικό και Βουλγαρικό στρατό, αλλά ούτε και το Β’ Σώμα Στρατού Βέροιας, το οποίο έχει προγραμματιστεί να σφαγιαστεί από τον Τουρκικό στρατό και από τον Αλβανικό στρατό και ειδικώς από τις Τουρκικές μονάδες ειδικών δυνάμεων οι οποίες έχουν μετακομίσει στην Αλβανία.

ώστε η Β.Α.Σ.Τ.Ρ να μας φτάσει μέχρι τα όρια της Λαμίας ώστε από εκεί μετά το ΝΑΤΟ από Κινέζος ανθέλληνας που όντως είναι, να το παίξει-θεατρικά "φιλέλληνας" και με ...κροκοδείλια ερπετικά δάκρυα να μας κάνει το δηλητηριώδες "δώρο" Κων/πολη με τα περαιτέρω γενοκτονικά "δώρα" του τρίτου παγκοσμίου πολέμου, και την αντεπίθεση της μογγολο-Κίνας.

ΕΔΥΕΘ: Απομάκρυνση του στρατηγείου του ΝΑΤΟ από τη Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου