Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"


  ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΟΔΩΡΗ ΚΩΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΥΣΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ, ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΒΟΙΔΟΣΧΟΛΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗ(ΠΡΟΑΓΩΓΟ ΝΕΑΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΣΧΟΛΗ ΜΑΝΕΚΕΝ), ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΟΡΙΑ. Η ΚΛΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ: " ΩΣ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ". ΑΝ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ. " ΘΕΛΟΜΕΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ" ΚΩΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821(ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΗ)
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Επιβεβαίωση της εσχάτης προδοσίας των Ελλήνων Μασόνων Δικαστών και των Μασόνων Στρατηγών της ΕΛ-ΑΣ και της Γ.Α.Δ.Α. εναντίον της Ελληνικής Εθνικής Ασφαλείας και όσων Ελλήνων την υπηρετούν.

Ιδού η απόδειξη ότι οι προδότες επίορκοι Μασόνοι προδότες στρατηγοί της Γ.Α.Δ.Α. αποπειρώνται την φίμωση της Ο.Ε.Α., όπως η Ιστοσελίδα perseysteam.blogspot.com ιδιοκτησίας του κυρίου Ζουρνατζή Γιάννη,διότι τα κείμενα αυτά περιέχουν στοιχεία υπερασπίσεως και διαφυλάξεως της Εθνικής Ελληνικής Ασφαλείας,την οποία Εθνική Ασφάλεια οι ως άνω επίορκοι Μασόνοι προδότες Δικαστές και Στρατηγοί της Γ.Α.Δ.Α. έχουν προδώσει μαζί με τους ΕλληνοΕβραίους και Μασόνους Έλληνες πολιτικούς,διότι όλοι οι ως άνω προδοτική κόπρος του Αυγεία συνεργάζεται δια την διάλυση του Ελληνικού κράτους και δια την Γενοκτονία των Ελλήνων,με προηγούμενη καταλήστευση των Ελλήνων από το “Μνημόνιο 1” της Εβραϊκής Τρόικας,είδε άρθρο 14 παρ 5 περί “δικαιώματος της Τρόικας να κάνει κατάσχεση και πλειστηριασμό σε οιαδήποτε δημόσια και ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων Ιδιωτών,έστω και εάν αυτοί δεν χρεωστούν τίποτα στο δημόσιο ή σε Τράπεζες ή σε άλλους τρίτους ”.

Υ.Γ
Η Ιστοσελίδα Perseysteam.blogspot.com καλεί όλους τους Αναγνώστες των Ιστοσελίδων οι οποίες αναρτούν κείμενα της Ο.Ε.Α., να διασφαλίσουν τα κείμενα της Ο.Ε.Α. και των φιλικών Ιστοσελίδων σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους,διότι αρχίζει δίωξη από τους προδότες Μασόνους πολιτικούς-Δικαστικούς-Στρατηγούς της ΕΛ-ΑΣ εναντίον της Ο.Ε.Α. και εναντίον των φίλιων Ιστοσελίδων,με  σκοπό το κλείσιμο αυτών των Ιστοσελίδων,συμφώνως με το απαίτημα του Τουρκαλβανού προδότου-προβοκάτορος G.KARA-ZAFFERI ο οποίος από το βήμα της Βουλής δήλωσε ότι “τα “blogs”των φιλικών Ιστοσελίδων της Ο.Ε.Α. δεν αφήνουν να δουλέψει το κόμμα του.” Εννοώντας ότι τα φιλικά “Blogs” της Ο.Ε.Α. δεν αφήνουν τον προδότη KARA-ZAFFERI να “δουλέψει” και να εξαπατήσει τον Ελληνικό Λαό για “προβοκατόρικες Ελληνικές Αυτοκρατορίες Κων/πόλεως 666”,ως αρχηγός του ΝΑΤΟ εναντίον του “Συμφώνου της Σαγκάης”ή “΄αξονος Ρ.Ι.Κ.(ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΚΙΝΑΣ)”,με δόλιο σκοπό την αντεπίθεση των Στρατών της Ρ.Ι.Κ. δια την Γενοκτονία όλων των Ελλήνων και των λοιπών εθνών της Δύσεως στον Παγκόσμιο πόλεμο το 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου