Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ " EL.GR "


 ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΗΔΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ(ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΘΕ, ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ). ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ(ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ), ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ, ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ ΔΡΑΚΟΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

Ο Καθηγητής Ratajack είχε εκδιωχθεί απο την θέση του διδάσκοντα στο Πανεπιστήμιο του Opole, όταν εισαγγελείς του κράτους έκαναν έρευνα στην έκδοση του βιβλίου του «Dangerous Themes»(Επικίνδυνα θέματα). «Το πτώμα είχε αποσυντεθεί σε μεγάλο βαθμό και αναγνωρίσθηκε απο την οικογένεια του Ratajack, έτσι δεν χρειάζεται να διενεργηθούνπρόσθετα τέστ DNA», λέει η Lidia Sieradzka απο το Γραφείο Εισαγγελέων της πόλης Opole.
Η αστυνομία έπειτα απο έρευνες είπε οτι όταν βρέθηκε ήταν ήδη νεκρός για δυο εβδομάδες. Οι φύλακες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου στην Καρολίνκα, είπαν οτι το αυτοκίνητο του ιστορικού εμφανίσθηκε στο σημείο την ίδια ημέρα που βρέθηκε το πτώμα, στις 11 Ιουνίου. Στο αυτοκίνητο η αστυνομία βρήκε έγγραφα που ανήκαν στον 48χρονο αναθεωρητή ιστορίας. Βρήκαν επίσης αντίγραφα απο το CCTV. Η αίτία θανάτου του Ρατατζάκ παραμένει ανεπιβεβαίωτη. Η αστυνομία πιστεύει οτι δεν δολοφονήθηκε επειδή όπως λέει η αυτοψία δεν υπήρχαν τραύματα στο σώμα του(Σ.Α: Γνωρίζουμε όμως οτι οι Επικυρίαρχοι μπορούν να δολοφονήσουν εξ αποστάσεως και με μεθόδους που δεν αφήνουν στοιχεία).
Η αστυνομία αναφέρει οτι ο ιστορικός, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στο να βρεί δουλειά, σκόπευε να πάει στην Ολλανδία ή το Βέλγιο για να δουλέψει σε μια εταιρεία κάνοντας ταπεινή εργασία. Για τον σκοπό αυτό απέκτησε ένα Renault Kangoo αυτόματο, στο οποίο βρέθηκε και το πτώμα του σφηνωμένο ανάμεσα απο τα μπροστά και τα πίσω καθίσματα. Κάποιοι είπαν ότι ίσως ζούσε μέσα στο αυτοκίνητό του. Δούλευε σε περίεργες δουλειές για να βγάλει το ψωμί του. Το 2000, ο Ντάριους Ράτατζακ απολύθηκε απο το Πανεπιστήμιο του Οπόλ, όπου δούλευε για 11 χρόνια και του απαγορεύθηκε να διδάσκει σε οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο για 3 χρόνια μετά την έκδοση του βιβλίου του Tematy niebezpieczne(Επικίνδυνα Θέματα), μέσα στο οποίο έγραφε οτι δεν ήταν επιστημονικός δυνατόν να σκοτώσει κάποιος εκατομμύρια ανθρώπους, με αέρια στους θαλάμους αερίων του υποτιθέμενου στρατοπέδου θανάτου, Άουσβιτς. Νωρίτερα το 1999, ένα πολωνικό δικαστήριο βρήκε ένοχο τον Ράτατζακ για «δημόσια άρνηση» των εγκλημάτων πολέμου των Γερμανών – πράγμα το οποίο είναι ενάντια στην νομοθεσία της Πολωνίας – αλλά επειδή είχε εκδόσει ο ίδιος το βιβλίο του σε 260 αντίτυπα μόνο, θεώρησαν οτι δεν ήταν «κοινωνικά επικίνδυνο» και ετσι δεν τιμωρήθηκε. 
Κατα την απολογία του στο δικαστήριο ο Ράτατζακ είπε στους δικαστές οτι το βιβλίο του ήταν απλώς μια έρευνα πολλών αποκλίνουσων απόψεων του Ολοκαυτώματος, συμπεριλαμβανομένου και των αναθεωρητικών απόψεων του Βρετανού Ντέϊβιντ Ιρβινγκ και άλλων ιστορικών και ρευνητών. Η «άρνηση του Ολοκαυτώματος» αποτελεί έγκλημα και τιμωρείται με ποινή φυλάκισης στην Πολωνία, την Γερμανία, την Ουγγαρία, την Γαλλία, την Ελβετία και την Αυστρία.
Πηγή 
http://revisionistreview.blogspot.com
http://antipliroforisi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου